Op zoek naar huisarts de pijp amsterdam?

GGZ Ingeest.
huisartsenpraktijk
welkom huisartsenpraktijk Rivierenbuurt.
Om de stijgende kosten in de zorg tegen te gaan, maar ook om de wachttijden in de ziekenhuizen binnen de perken te houden, worden diverse taken vanuit de tweede lijn overgeheveld naar de huisarts. Als patient heeft u bepaalde rechten, deze zijn vastgelegd in het privacyreglement van onze praktijk. De privacywet de Algemene verordening gegevensbescherming versterkt en breidt privacy-rechten van mensen uit én zorgt voor meer verplichtingen voor organisaties die persoonsgegevens verwerken. Wist u dat het vanaf heden niet meer is toegestaan om mailcontact te hebben via een niet-beveiligd mailadres. Wij willen u daarom vragen om voortaan gebruik te maken van onze beveiligde eConsult-mogelijkheid, via onze website. U dient daarvoor eenmalig aangemeld te worden voor het Portaal de assistente kan dit voor u aanvragen. Academisch netwerk huisartsen / Albert Mulder, psychosomatisch fysiotherapeut / Being in touch / CHAGZ / Grip psychologen / Nutropia, diëtetiek / Remco Lindeman, osteopathie / Voetportaal, podotherapie. AMC / Amstelland ziekenhuis / OLVG / VUMC. ATAL / GGD / OLVG. Vind een zorgaanbieder in Amsterdam NH.
openingstijden stad sittard
Welkom bij Huisartsen Sarphatipark Huisartsen in De Pijp Amsterdam.
Huisartsen Sarphatipark is gelegen in de Pijp, midden in Amsterdam en biedt toegankelijke en persoonlijke huisartsenzorg voor alle Amsterdammers. Door de centrale ligging is de praktijk goed te bereiken voor mensen uit de Pijp, de Rivierenbuurt, Amsterdam Oud-Zuid, Amsterdam Centrum, Amsterdam Oost en Amsterdam Oud-West. Huisartsen Sarphatipark biedt huisartsenzorg van deze tijd. Via e-Health kunt u veel dingen online regelen. Zo kunt u online een afspraak maken en een herhaalrecept aanvragen of een vraag stellen aan de huisarts via e-Consult. U kunt zich eenvoudig online inschrijven.
huisartsenpraktijk
Home Oud-Zuid CHAGZ. / de Pijp Huisartsenpraktijken Stichting GEZZuid. Accessibility.
Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Ok Privacy cookies. Skip to Main Content. Search this site.: Oud-Zuid / de Pijp. Oud-Zuid / de Pijp Huisartsenpraktijken. Huisartsenpraktijk van Baerle. Van Baerlestraat 57 Sous. 1071 AR Amsterdam.
website online maken
Nieuwsblad IJmuiden Nieuws uit de regio IJmuiden.
Dat is de specialiteit van Peter Tijssen, de nieuwe videograaf en vormgever van BDUmedia. Meer Zakelijk nieuws. Opinie: Schaf de provincie maar af; met de gemeenten en het rijk redden we het ook wel. REGIO Er komen weer verkiezingen aan.
Woonlening
Leverings en webshopvoorwaarden.
8.1 Op deze Voorwaarden en op de tussen Klant en NSM gesloten Overeenkomst is Nederlands recht van. Alle geschillen met betrekking tot de Voorwaarden en de Overeenkomst, worden gebracht voor de bevoegde rechter te Amsterdam, met uitzondering van de geschillen die onder de competentie van de Kantonrechter vallen.
robotstofzuiger kopen
45 huisartsen, praktijkondersteuners en assistentes op wijksafari in de Pijp, De Banne en Osdorp Elaa.
In de Pijp Zuid, De Banne Noord en Osdorp Nieuw West stapten ruim 45 huisartsen, praktijkondersteuners en assistentes op de fiets om het sociaal maatschappelijke aanbod in hun buurt beter te leren kennen. Zij hebben aan den lijve ondervonden wat er allemaal gebeurt in de Huizen van de Wijk en op ál die plekken waar welzijns én informeel aanbod er voor moet zorgen dat bewoners actiefver worden en meer gaan participeren. Ik heb regelmatig bij patiënten het gevoel dat ik eigenlijk meer voor hem of haar wil doen, maar vind het vaak lastig om in te schatten waar ik het beste naar kan doorverwijzen. Door het ontmoeten van de professionals en vrijwilligers is de drempel om te verwijzen vele malen lager. Ik had van de meeste dingen wel een globaal beeld, maar geen idee van de enorme diversiteit en professionaliteit van het aanbod. Dit werkt vele malen beter dan een folder. aldus een van de praktijkondersteuners. Huisartsenpraktijken worden er steeds meer mee geconfronteerd: patiënten die, al dan niet bewust, ook hun niet-medische vragen bij de huisarts neerleggen.
seo tips
de praktijk Ubbens Statius Muller huisartsen.
Dat is niet alleen leerzaam voor de huisarts in opleiding, maar verrijkt ons ook met de nieuwste kennis. Onze praktijk is NHG-geaccrediteerd, dit is het kwaliteitskeurmerk van het Nederlands Huisarts Genootschap. praktijk 020-679 57 62. 1073 ER Amsterdam. huisartsenpost 088-00 30 600. huisarts in opleiding. register as patient. 2018 Ubbens Statius Muller huisartsen PP webdesign.
providers internet tv en bellen

Contacteer ons