Resultaten voor huisarts de pijp amsterdam

Welkom bij huisartsenpraktijk Drijber Sol.
Wij, Babette Drijber en Iris Sol-Lemmens zijn twee ervaren vrouwelijke huisartsen. Onze praktijk is gevestigd in het hart van de bruisende Pijp in Amsterdam Zuid. Het huisartsenvak is enorm in ontwikkeling, wij gaan met de tijd mee maar verliezen ook de ouderwetse zorg als gezins en familiedokter niet uit het oog.
huisartsenpraktijk
home Huisartsen Lutmastraat.
Welkom bij Huisartsen Lutmastraat, huisarts in de Pijp. Wij zijn twee ervaren huisartsen van een kleine huisartsenpraktijk in De Pijp. Ons doel is het vertrouwde aanspreekpunt te zijn voor de pati├źnt in alle levensfasen. We maken ons sterk voor persoonlijke, laagdrempelige en kwalitatief goede zorg.
huisartsenpraktijk
Huisartsenposten Amsterdam Home Met spoed een huisarts nodig?
De naam van uw huisarts. Omschrijving van uw klachten. Uw medische voorgeschiedenis belangrijke aandoening/ ziektes/ allergie├źn. Identiteitsbewijs Naar de huisartsenpost? Breng uw legitimatiebewijs mee. Houdt u rekening met hogere tarieven die in rekening worden gebracht door de apotheek indien u medicatie haalt in avond, nacht en weekend. Heeft u een medische vraag en twijfelt u? Kijk dan eerst op thuisarts.nl. Moet ik naar de dokter.nl geeft antwoord op de vraag of en wanneer u naar de dokter moet. Bekijk dit filmpje om te zien hoe de Huisartsenpost werkt of download de onderstaande app Moet ik naar de dokter? Volg ons ook op.: 12 februari 2018. Huisartsenposten Amsterdam is op zoek naar doktersassistenten.
bioscoop tilburg
Huisartsenpraktijk Franssen Wijsmuller Amsterdam.
Vergelijkingshulp verpleging en verzorging thuis. Er zijn 2 specialisten werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Huisartsenpraktijk Franssen Wijsmuller, Amsterdam. Zorginstelling Huisartsenpraktijk Franssen Wijsmuller, Amsterdam. Alle huisartsenpraktijken in Amsterdam. Alle zorgaanbieders in Amsterdam. Partners van ZorgkaartNederland. Wat is ZorgkaartNederland? Hoe werkt ZorgkaartNederland? Over de initiatiefnemer.
speelgoed auto 1 jaar
Welkom bij Huisartsen Sarphatipark Huisartsen in De Pijp Amsterdam.
Door de centrale ligging is de praktijk goed te bereiken voor mensen uit de Pijp, de Rivierenbuurt, Amsterdam Oud-Zuid, Amsterdam Centrum, Amsterdam Oost en Amsterdam Oud-West. Huisartsen Sarphatipark biedt huisartsenzorg van deze tijd. Via e-Health kunt u veel dingen online regelen. Zo kunt u online een afspraak maken en een herhaalrecept aanvragen of een vraag stellen aan de huisarts via e-Consult.
seo tips
Huisartsen Kuiper Huisartsen Kuiper.
Huisartsen Kuiper, Kuipersstraat 151a Amsterdam De Pijp, Oud-Zuid is een samenwerkingsverband tussen drie huisartspraktijken. Ubbens Statius Muller. Door deze samenwerking vergroten we onze mogelijkheden: uitbreiding van ons team met een praktijkondersteuner somatiek en ggz, het opleiden van huisartsen en continue waarneming voor elkaar binnen het pand tijdens vakantie en nascholing.
nilfisk
Praktijk Huisartspraktijk Leloup huisarts Amsterdam.
1072 PB Amsterdam Telefoon.: Welkom op de website van Huisartspraktijk Leloup. Sinds 1992 is Annelies Leloup praktijkhouder, zij hecht veel waarde aan persoonlijke vertrouwelijke zorg, continuiteit en een goed luisterend oor. Samen met de patient tot een plan komen is het doel.
Home Huisartsenpraktijk de Pijp.
Schrijf je in bij onze praktijk. Wij zijn een huisartsenpraktijk in het hart van de Pijp in Amsterdam met twee mannelijke huisartsen, twee doktersassistentes, twee praktijkondersteuners, een psycholoog en een huisarts in opleiding van het AMC. Huisartsenpraktijk Franssen en Wijsmuller.

Contacteer ons