Meer resultaten voor huisarts de pijp amsterdam

Welkom bij huisartsenpraktijk Drijber Sol.
Onze praktijk is gevestigd in het hart van de bruisende Pijp in Amsterdam Zuid. Het huisartsenvak is enorm in ontwikkeling, wij gaan met de tijd mee maar verliezen ook de ouderwetse zorg als gezins en familiedokter niet uit het oog.
huisartsenpraktijk
Huisartsenposten Amsterdam Home Met spoed een huisarts nodig?
De naam van uw huisarts. Omschrijving van uw klachten. Uw medische voorgeschiedenis belangrijke aandoening/ ziektes/ allergie├źn. Identiteitsbewijs Naar de huisartsenpost? Breng uw legitimatiebewijs mee. Houdt u rekening met hogere tarieven die in rekening worden gebracht door de apotheek indien u medicatie haalt in avond, nacht en weekend. Heeft u een medische vraag en twijfelt u? Kijk dan eerst op thuisarts.nl. Moet ik naar de dokter.nl geeft antwoord op de vraag of en wanneer u naar de dokter moet. Bekijk dit filmpje om te zien hoe de Huisartsenpost werkt of download de onderstaande app Moet ik naar de dokter? Volg ons ook op.: 12 februari 2018. Huisartsenposten Amsterdam is op zoek naar doktersassistenten.
goedkoopste tv aanbieder
Huisartsenpraktijk Franssen Wijsmuller Amsterdam.
27 juni 2017 Goedgekeurd door de redactie. Huisarts negeert alle verzoeken om bijstand. Huisarts weigert medicijnverstrekking van psychopharmaca die al jaren in hoge dosis geslikt worden. Huisarts is hooghartig, oneerlijk en onbeleefd. Bekijk alle waarderingen. Waardeer deze zorginstelling. Er zijn 10 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er zijn 2 specialisten werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Huisartsenpraktijk Franssen Wijsmuller, Amsterdam.
gasfornuis
Welkom bij Huisartsen Sarphatipark Huisartsen in De Pijp Amsterdam.
Door de centrale ligging is de praktijk goed te bereiken voor mensen uit de Pijp, de Rivierenbuurt, Amsterdam Oud-Zuid, Amsterdam Centrum, Amsterdam Oost en Amsterdam Oud-West. Huisartsen Sarphatipark biedt huisartsenzorg van deze tijd. Via e-Health kunt u veel dingen online regelen. Zo kunt u online een afspraak maken en een herhaalrecept aanvragen of een vraag stellen aan de huisarts via e-Consult.
kapper
Huisartsen Kuiper Huisartsen Kuiper.
Huisartsen Kuiper, Kuipersstraat 151a Amsterdam De Pijp, Oud-Zuid is een samenwerkingsverband tussen drie huisartspraktijken. Ubbens Statius Muller. Door deze samenwerking vergroten we onze mogelijkheden: uitbreiding van ons team met een praktijkondersteuner somatiek en ggz, het opleiden van huisartsen en continue waarneming voor elkaar binnen het pand tijdens vakantie en nascholing.
Praktijk Huisartspraktijk Leloup huisarts Amsterdam.
1072 PB Amsterdam Telefoon.: Welkom op de website van Huisartspraktijk Leloup. Sinds 1992 is Annelies Leloup praktijkhouder, zij hecht veel waarde aan persoonlijke vertrouwelijke zorg, continuiteit en een goed luisterend oor. Samen met de patient tot een plan komen is het doel.
Home Huisartsenpraktijk de Pijp.
Schrijf je in bij onze praktijk. Wij zijn een huisartsenpraktijk in het hart van de Pijp in Amsterdam met twee mannelijke huisartsen, twee doktersassistentes en een huisarts in opleiding van het AMC. Huisartsenpraktijk Franssen en Wijsmuller. Kuipersstraat 151a 1073 ER Amsterdam.
Huisartsen Rustenburg Huisartsen Rustenburg huisarts Amsterdam.
De afnamelocatie op de Mauvestraat 67 is open van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 13.00 uur. De tijdelijke afnamelocatie bij Curious Kids Kinderopvang, Scheldestraat 19 in Amsterdam is inmiddels gesloten. Bij MC Roelof Hart, Gerard Terborgstraat 44-46, kunt u voortaan op werkdagen terecht van 08.00 tot 14.30 uur. Wat zit er in de basisverzekering in 2018? Op 1 januari is het basispakket uitgebreid met een aantal vergoedingen. Het verplicht eigen risico in 2018 blijft 385. In de polis van uw zorgverzekeraar en op de site van de Rijksoverheid kunt u alles nog eens rustig nalezen.: Moet ik naar de dokter? Het is niet altijd nodig om een afspraak te maken met uw huisarts als u een klacht of vraag heeft.

Contacteer ons