Zoeken naar huisarts keizersgracht amsterdam

Huisarts Amsterdam Centrum HAPK.
Huisartsenprakijk HAPK in het centrum van Amsterdam, vindt u op de hoek Keizersgracht, Westermarkt. Wij zijn een Pluspraktijk, dat wil zeggen dat wij als huisarts optimale zorg en service aan patiënten bieden. Ook kunt u voor veel onderzoeken in onze praktijk terecht, zoals een ECG of bloedafname.
huisartsenpraktijk
Huisarts Jabbour, D.E.
Huisarts Jabbour, D.E. Werkzaam bij Huisartsenpraktijk Keizersgracht, Amsterdam. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 43 waarderingen. 72% beveelt deze zorgverlener aan. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg.
huisartsenpraktijk
Independer.
Streaming
Huisartsenpraktijk Keizersgracht Amsterdam.
Huisartsenpraktijk Keizersgracht Amsterdam. Adres Westermarkt 2. 1016 DK Amsterdam. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 9 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. 19 december 2017 Goedgekeurd door de redactie. Een keer bij deze huisarts geweest maar nooi meer.
SEO
Huisartsenpraktijk Keizersgracht Amsterdam ECG bij huisarts Bloedafname Urineonderzoek.
Een bloedonderzoek kunt u in overleg met uw huisarts aanvragen op het spreekuur, telefonisch of via e-consult. Bloedafname en urine onderzoek worden in onze praktijk in Amsterdam afgenomen. Een bezoek aan het laboratorium is daardoor niet nodig. Lees hier meer over het bloedprikken in onze praktijk. HAPK Huisartsenpraktijk Keizersgracht.,
bioscoop tilburg
Huisartsenpraktijk Keizersgracht 27 foto's' 9 recensies Medisch centrum Westermarkt 2, 1016 DK Amsterdam.
1016 DK Amsterdam. 31 20 450 9919. Contact Huisartsenpraktijk Keizersgracht on Messenger. Medisch centrum Huisarts Medisch onderzoekscentrum. Pagina's' die deze pagina leuk vindt. Plaatsen Amsterdam Medisch en gezondheid Medisch onderzoekscentrum Huisartsenpraktijk Keizersgracht. Nederlands Français France English US Español Português Brasil.
nilfisk

Contacteer ons