Meer resultaten voor huisarts kuipersstraat amsterdam

Huisartsenpraktijk Ubbens en Statius Muller Amsterdam.
U bent hier.: Huisartsenpraktijk Ubbens en Statius Muller Amsterdam. Huisartsenpraktijk Ubbens en Statius Muller Amsterdam. Adres Kuipersstraat 151 A. 1073 ER Amsterdam. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er is 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.
peuters
Franssen Wijsmuller Huisartsen Kuipersstraat 151a, De Pijp, Amsterdam, Noord-Holland Telefoonnummer Yelp.
1073 ER Amsterdam. In de nieuwe woningen in de Kuipersstraat, pal aan de van Woustraat zit Huisartsenpraktijk Kuiper. Hier zit mijn huisarts dr. De praktijk is nieuw en voelt aangenaam aan als je binnen bent. De doktersassistenten zijn erg vriendelijk en vindt je direct als je binnen komt achter hun balie.
advertenties
Huisartsenpraktijk de Pijp in Amsterdam De Telefoongids.
Huisarts in Amsterdam. Huisartsenpraktijk De Pijp. Huisartsenpraktijk de Pijp in Amsterdam. Kuipersstraat 151/A, 1073ER, Amsterdam. Buurt: De Pijp. Wijk: Stadsdeel Zuid. Beoordeel dit bedrijf. Huisartsenpraktijk de Pijp. 020-6713389 Toon nummer. Foto / Video 1. Maandag 0800: 1700.: Dinsdag 0800: 1700.:
server
de praktijk Ubbens Statius Muller huisartsen.
Kuipersstraat 151a, Amsterdam 020-679 57 62. recept per e-mail. Welkom op de website van huisartsen Odilia Ubbens en Ilona Statius Muller. Wij streven voor onze patiënten naar gezondheid én welzijn: variërend van het leveren van kundige medische zorg, het bieden van een luisterend oor, tot aandacht voor preventie en een gezonde leefstijl. Kleine chirurgische ingrepen, gewrichtsinjecties, het plaatsen van spiraaltjes, longonderzoek en ecgs kunnen in de praktijk worden uitgevoerd. Wij bieden e-mail consulten aan; recepten en afspraken kunnen ook online aangevraagd worden. Onze assistentes staan klaar om toepasselijke adviezen te geven. In samenwerking met de Universiteit van Amsterdam leiden we in de praktijk basisartsen op tot huisartsen. Dat is niet alleen leerzaam voor de huisarts in opleiding, maar verrijkt ons ook met de nieuwste kennis.
schildersbedrijf groningen
Huisartsen Kuiper Huisartsen Kuiper.
Huisartsen Kuiper, Kuipersstraat 151a Amsterdam De Pijp, Oud-Zuid is een samenwerkingsverband tussen drie huisartspraktijken. Ubbens Statius Muller. Door deze samenwerking vergroten we onze mogelijkheden: uitbreiding van ons team met een praktijkondersteuner somatiek en ggz, het opleiden van huisartsen en continue waarneming voor elkaar binnen het pand tijdens vakantie en nascholing.
Home Huisartsenpraktijk de Pijp.
Schrijf je in bij onze praktijk. Wij zijn een huisartsenpraktijk in het hart van de Pijp in Amsterdam met twee mannelijke huisartsen, twee doktersassistentes en een huisarts in opleiding van het AMC. Huisartsenpraktijk Franssen en Wijsmuller. Kuipersstraat 151a 1073 ER Amsterdam.
Huisartsenpraktijk Drijber Sol Amsterdam.
Huisartsenpraktijk Drijber Sol Amsterdam. Adres Kuipersstraat 151 A. 1073 ER Amsterdam. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 6 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. 20 september 2017 Goedgekeurd door de redactie. Dokter Drijber is een arts die het vermogen heeft zich in te leven in haar patiënten. Zij kan zeer goed luisteren en geeft adviezen en oplossingen waar ik altijd iets aan heb. Zij heeft zicht op de. 5 september 2017 Goedgekeurd door de redactie. Na jaren naar volle tevredenheid te zijn behandeld" door haar voorganger met het hele gezin, was daar ineens dr. Mijn eerste vrouwelijke huisarts.
Welkom bij huisartsenpraktijk Drijber Sol.
Onze praktijk is gevestigd in het hart van de bruisende Pijp in Amsterdam Zuid. Het huisartsenvak is enorm in ontwikkeling, wij gaan met de tijd mee maar verliezen ook de ouderwetse zorg als gezins en familiedokter niet uit het oog.

Contacteer ons