Zoeken naar huisarts kuipersstraat amsterdam

Ferdinand Bol apotheek in Amsterdam: Uw Apotheker Online Apotheek, farmaceutische dienstverlening.
De locatie van het 24-uurs medicatiekluisjes syteem is: Apotheek de Pijp, Kuipersstraat 147 B, 1073 ER Amsterdam. Dienstapotheek Amstelland in het Ziekenhuis Amstelland Laan van de Helende Meesters 8 1186 AM Amstelveen T 020 345 50 00 Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 18.00 tot 23.00 uur Zaterdag, zon en feestdagen van 08.30 tot 23.00 uur.
majestic
Huisartsenpraktijk Franssen Wijsmuller Amsterdam.
Huisartsenpraktijk Franssen Wijsmuller. Adres Kuipersstraat 151 A. 1073 ER Amsterdam. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 16 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. 26 augustus 2019 Goedgekeurd door de redactie. We family of four have been patients for many years, I couldn't' really think of something negative to say about this practice. Speaking English was never an issue, which is obviously a huge relief. 1 persoon vindt dit een nuttige waardering. 12 augustus 2019 Goedgekeurd door de redactie. wijsmuller is een hele fijne, betrouwbare huisarts.
seo my website
Welkom bij Huisartsen Sarphatipark Huisartsen in De Pijp Amsterdam.
Door de centrale ligging is de praktijk goed te bereiken voor mensen uit de Pijp, de Rivierenbuurt, Amsterdam Oud-Zuid, Amsterdam Centrum, Amsterdam Oost en Amsterdam Oud-West. Huisartsen Sarphatipark biedt huisartsenzorg van deze tijd. Via e-Health kunt u veel dingen online regelen. Zo kunt u online een afspraak maken en een herhaalrecept aanvragen of een vraag stellen aan de huisarts via e-Consult.
lening van prive persoon aangeboden
Zoek je een nieuwe huisarts? SI Gids Informatie voor studenten.
Huisartsenpraktijk de Pijp. Wij zijn een praktijk met twee mannelijke huisartsen, twee doktersassistentes en een huisarts in opleiding van het AMC. Onze praktijk is NHG-geaccrediteerd, het kwaliteit keurmerk van de Nederlandse Huisartsen Genootschap. Wij werken al meer dan 15 jaar samen met veel plezier in deze wijk. Iedereen is welkom in onze praktijk. Wij zijn uitgebreid bekend met de problematiek van zowel de student, jong werkende, het jonge gezin, als de expats. Ook hebben wij veel ervaring met oudere patiënten en zijn dan ook vaste kracht in enkele senioren complexen in de buurt. Onze praktijk werkt binnen het pand in een samenwerkingsverband met twee andere huisartsenpraktijken. We zijn iedere werkdag geopend van 08.00 tot 17.00. Wanneer de praktijk gesloten is nemen de andere huisartsen in het pand waar voor ons. De praktijk is verbonden met Kring Apotheek de Pijp. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur voor aanvullende diagnostiek zoals longfunctietesten, 24-uurs bloeddrukmeter, ECG, Doppler en gehoortesten. Daarnaast hebben we speciale spreekuren voor diabetes, astma en COPD en voor hart en vaatziekten, deze worden gedaan door de praktijkondersteuners. Huisartsenpraktijk de Pijp. Kuipersstraat 151 A. 1073 ER Amsterdam.
wat is een tankpas
Afspraak maken Huisartsenpraktijk de Pijp.
Dit kan eenvoudig via kan Recept knop. Wij zijn een huisartsenpraktijk in het hart van de Pijp in Amsterdam met twee mannelijke huisartsen, twee doktersassistentes, twee praktijkondersteuners, een psycholoog en een huisarts in opleiding van het AMC. Huisartsenpraktijk Franssen en Wijsmuller. Kuipersstraat 151a 1073 ER Amsterdam.
referencement google paris
Huisarts Huygen Huisartsenpraktijk AJ in Amsterdam Huisartsgids huisartsen-overzicht.nl.
Hoe waardeer jij Huygen Huisartsenpraktijk AJ uit Amsterdam? De titel van je beoordeling. Minimaal 50 tekens. Klik om een waardering aan te geven. Wilt uw als eigenaar van deze vermelding notificaties van nieuwe beoordelingen ontvangen? Stap direct over naar een betaalde vermelding., of bekijk nu alle mogelijkheden. Neem contact op met Huygen Huisartsenpraktijk AJ. Huisartsen-overzicht.nl draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor het ontvangen, lezen en/of afhandelen van deze e-mail. Huisartsen-overzicht.nl draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor het ontvangen, lezen en/of afhandelen van deze e-mail. Bel mij terug! Huisartsen-overzicht.nl draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor het ontvangen, lezen en/of afhandelen van deze e-mail. Informeer Huygen Huisartsenpraktijk AJ over deze vermelding. Verwijderingsverzoek indienen voor. Huygen Huisartsenpraktijk AJ. E-mailadres voor verificatie. Reden voor het indienen van een verwijderingsverzoek. Minimaal 50 tekens. Bezig met uploaden. Sluiten Toepassen Versturen. Deze bedrijfsvermelding rapporteren. Reden De openingstijden kloppen niet. Het bedrijf is failliet verklaard. Het bedrijf is opgeheven en bestaat niet meer. De vermelding of een deel ervan bevat ongepaste inhoud. Dit bedrijf is geen huisarts.
services seo
Huisartsen Kuiper over ROHA Flexpool PRO Flexpool.
Huisartsen Kuiper is gevestigd aan de Kuipersstraat te Amsterdam en is een samenwerkingsverband tussen drie huisartsenpraktijken: Ubbens Statius Muller, Franssen Wijsmuller en Drijber Sol. In de huisartsenpraktijk Ubbens Statius Muller zijn twee huisartsen werkzaam, twee praktijkondersteuners, één POH-GGZ, twee doktersassistenten en één huisarts in opleiding.
google maps
De Zoete Appel Locatie Oud-Zuid-de Pijp: Kuiperstraat.
Kuipersstraat 145 A. Alleen op de maandag en donderdag kunt u hier een afspraak inplannen. Deze locatie is gelegen in de buurt van de Ceintuurbaan en de Van Woustraat en ligt op loopafstand van de haltes tram 3 en tram 4.
seo analyse website

Contacteer ons