Op zoek naar huisarts kuipersstraat amsterdam?

Zoek je een nieuwe huisarts? SI Gids Informatie voor studenten.
Huisartsenpraktijk de Pijp. Wij zijn een praktijk met twee mannelijke huisartsen, twee doktersassistentes en een huisarts in opleiding van het AMC. Onze praktijk is NHG-geaccrediteerd, het kwaliteit keurmerk van de Nederlandse Huisartsen Genootschap. Wij werken al meer dan 15 jaar samen met veel plezier in deze wijk. Iedereen is welkom in onze praktijk. Wij zijn uitgebreid bekend met de problematiek van zowel de student, jong werkende, het jonge gezin, als de expats. Ook hebben wij veel ervaring met oudere patiënten en zijn dan ook vaste kracht in enkele senioren complexen in de buurt. Onze praktijk werkt binnen het pand in een samenwerkingsverband met twee andere huisartsenpraktijken. We zijn iedere werkdag geopend van 08.00 tot 17.00. Wanneer de praktijk gesloten is nemen de andere huisartsen in het pand waar voor ons. De praktijk is verbonden met Kring Apotheek de Pijp. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur voor aanvullende diagnostiek zoals longfunctietesten, 24-uurs bloeddrukmeter, ECG, Doppler en gehoortesten. Daarnaast hebben we speciale spreekuren voor diabetes, astma en COPD en voor hart en vaatziekten, deze worden gedaan door de praktijkondersteuners. Huisartsenpraktijk de Pijp. Kuipersstraat 151 A. 1073 ER Amsterdam.
drieluik fotolijst
Huisartsen Kuiper over ROHA Flexpool PRO Flexpool.
Huisartsen Kuiper is gevestigd aan de Kuipersstraat te Amsterdam en is een samenwerkingsverband tussen drie huisartsenpraktijken: Ubbens Statius Muller, Franssen Wijsmuller en Drijber Sol. In de huisartsenpraktijk Ubbens Statius Muller zijn twee huisartsen werkzaam, twee praktijkondersteuners, één POH-GGZ, twee doktersassistenten en één huisarts in opleiding.
huisartsenpraktijk
Huisartsenpraktijk de Pijp Openingstijden Huisartsenpraktijk de Pijp Kuipersstraat.
Prins Amstelkade 156. Huisarts Amsterdam Oost Vrolikstraat 191 E. Huidtherapie M Huyer van Gellekom Cornelis van der Lindenstraat 33. Bekijk alle Huisartsenpraktijk de Pijp vestigingen. Inloggen voor bedrijven. Inloggen Wachtwoord vergeten. Huisartsenpraktijk de Pijp. Openingstijden Huisartsenpraktijk de Pijp Kuipersstraat 151 in Amsterdam.
seo
Hoe gaan naar Huisartsenpraktijk de Pijp, Kuipersstraat 151A in Amsterdam via Bus, Trein, Sneltram of Metro Moovit.
Openbaar vervoer naar Huisartsenpraktijk de Pijp, Kuipersstraat 151A in Amsterdam. Vraag jij je af hoe je naar Huisartsenpraktijk de Pijp, Kuipersstraat 151A geraakt in Amsterdam, Nederland? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Huisartsenpraktijk de Pijp, Kuipersstraat 151A te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of halte.
Ranking
Huisartsenpraktijk Franssen Wijsmuller Amsterdam.
Naar de inhoud Naar de extra informatie aan de onderkant. Inloggen voor pakkethouders. Feiten en cijfers. Schrijf een waardering. Inloggen voor pakkethouders. Terug naar zoekresultaten. U bent hier.: Huisartsenpraktijk Franssen Wijsmuller Amsterdam. Huisartsenpraktijk Franssen Wijsmuller Amsterdam. Adres Kuipersstraat 151 A.
buddha to buddha armband
Home Huisartsen Rustenburg huisarts Amsterdam.
van Laatum, aanwezig op wisselende dagen.; Leferink, aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.; Nods, aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Huisartsen in opleiding. Duineveld, tot en met april 2019.; Swart, tot en met augustus 2019. De praktijk is iedere werkdag bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur. Er is geen inloopspreekuur, s preekuur is alleen volgens afspraak. Van maandag tot en met donderdag is er tussen 17.00 en 18.00 uur spreekuur bij een van de huisartsen voor niet-spoedeisende gevallen Dit is op wisselende dagen en alleen volgens afspraak. De assistentes zijn vanaf 17.00 uur niet meer aanwezig om uw vragen te beantwoorden. De praktijk is vanaf 17.00 uur ook niet meer telefonisch bereikbaar zie hieronder. Iedere werkdag zijn wij tussen 8.00 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 020-6790109. Bij spoedgevallen tijdens praktijkuren belt u 020-6790109 en kiest u optie 1. Bel 112 bij een levensbedreigende situatie! In de avond, de nacht en het weekend is de Huisartsenpost Amsterdam bereikbaar op telefoonnummer 088-0030600.
ExpressVPN
Praktijk Ubbens/Statius Muller Reviews en informatie.
1073 ER Amsterdam. zoek praktijken in de buurt. Werk jij bij deze praktijk? grote weergave routebeschrijving. Artsen en spreekuren. Overzicht Reviews 0 Artsen en spreekuren. minder dan 1 km. meer over het team. Praktijk Ubbens/Statius Muller. Er zijn helaas nog geen reviews.
schrobmachines
Sociale Kaart Amsterdam: search: trefwoord: huisartsen: 49.
Huisarts Amsterdam Oost. Göddeke Naast het gebruikelijke huisartsenwerk ook begeleiding van HIV patienten in de eerstelijn. Vrolikstraat 191 E, 1091 TW Amsterdam. Huisarts in Amsterdam Noord. van Empel Mevr. Distelweg 99, 1031 HD Amsterdam. Huisarts in Amsterdam-Noord Asterweg Medisch Centrum.
Magento

Contacteer ons