Meer resultaten voor huisarts mostart amsterdam oost

huisarts amsterdam oost - 1015 CP Amsterdam.
Lid NVPP Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie. Lid VKJP Vereniging voor Kinder en Jeugd Psychotherapie. Ik ben in mijn praktijk in bezit van een Kwaliteitsstatuut GGZ en een AVG-verklaring. Vergoeding via basispakket Zorgverzekering. Copyright 2018 Psychiater Amsterdam Privacyverklaring Website door Bureau Feith B.V.
Home Huisartsenpraktijk Constant Mostart huisarts Amsterdam.
Vind een zorgaanbieder in Amsterdam NH Zoeken. U bent nu op de site van de huisartsenpraktijk van dokter Mostart. De praktijk is gehuisvest in het Medisch Centrum Oost, waar naast onze praktijk nog vier andere huisartsen hun eigen praktijk hebben. Daarnaast is in het centrum ook een apotheek gevestigd, evenals een fysiotherapie praktijk, een psychologen praktijk, het verloskundig echopunt en een tandarts. Op onze site kunt u hopelijk alle informatie vinden die u nodig heeft. De praktijk is weer geopend voor nieuwe inschrijvingen. Dokter Dorien Vlugter gaat ons verlaten, haar laatste werkdag zal zijn 24 november. Vanaf 1 december komt dokter Daphne Tabak bij ons op de vrijdag werken. U kunt zelf een afspraak in onze agenda maken via internet door op de link webagenda te klikken. Dit kan zowel in mijn agenda als in die van de huisarts in opleiding als in de agenda van dokter Tabak die alleen op de vrijdag werkt.
huisarts purmerend
Independer.
klantenkaart app android
Maak uw afspraak bij Huisartsenpraktijk Mostart Doctena.
1092 BV Amsterdam Oost. Bel voor een afspraak 31 206 923 553. Bent u een patient? Deze behandelaar heeft nog geen online agenda. Wilt u op de hoogte gesteld worden wanneer Huisartsenpraktijk Mostart beschikbaar zal zijn op Doctena? Hou me op de hoogte. Bent u Huisartsenpraktijk Mostart? Doctena is de Europese leider in Cloud Agenda service. Wenst u meer informatie te ontvangen hoe dat patienten online afspraken kunnen maken bij u? ik ben geïnteresseerd Aanpassingsverzoek. Bezoek onze help pagina of neem contact met ons op. Huisarts van wacht.
roede gordijn
Huisarts Mostart, C.M.J.A.
Huisarts Mostart, C.M.J.A. Werkzaam bij Huisartsenpraktijk Mostart, Amsterdam. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn nog geen waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Nog geen waarderingen. Help anderen kiezen door de eerste waardering over Mostart, C.M.J.A.
usb stick bedrukken
Huisartsenpraktijk Mostart Huisartsen 2e Oosterparkstraat 274-E, Oosterparkbuurt, Amsterdam, Noord-Holland Telefoonnummer Yelp.
2e Oosterparkstraat 274-E. 1092 BV Amsterdam. In Medisch Centrum Oost zitten vijf huisartsen, een apotheek, een fysiotherapie praktijk, een psychologen praktijk, een verloskundig echocentrum en een tandarts. Ontzettend handig om al deze specialisten onder een dak te hebben. Als ik naar de huisarts moet, kan ik na het bezoek meteen een recept ophalen bij de apotheek. En mocht je fysiotherapie nodig hebben of een psycholoog, dan kan je ook in dit gebouw terecht. Wat mij betreft is Dr. Mostart een ontzettend aardige man en zijn assistent helpt je ook altijd goed!
lang parkeren schiphol
Linnaeus Apotheek Apotheken Amsterdam Oost.
Apotheek Medisch Centrum Oost in Amsterdam Oost is een moderne apotheek die zich bevindt in een gezondheidscentrum tezamen met 5 huisartspraktijken. De apotheek bestaat sinds 2008 en heeft korte lijnen met de huisarts inzake uw medicijnen. De apotheek ligt dichtbij de Linnaeus apotheek en is volledig rolstoelvriendelijk.
nilfisk

Contacteer ons