Op zoek naar huisarts valeriusplein amsterdam?

Huisartsen Valeriusplein Startpagina Facebook.
5 oktober 2017. Per december vertrek ik bij Huisartsen Valeriusplein. Na 4 jaar met toewijding en plezier gewerkt te hebben, ga ik in 2018 met mijn gezin het avontuur tegemoet. Wij gaan naar Zwitserland verhuizen, waar ik als huisarts aan de slag ga." Van de grote stad, naar een dorp tussen bergen en meren." Bedankt voor de mooie tijd en het vertrouwen. 31 augustus 2017. Aan de patiënten.: Onze praktijk werkt mee aan de opleiding van nieuwe huisartsen: dit gebeurt in samenwerking met het Academisch Medisch Centrum-Universiteit van Amsterdam.
huisartsenpraktijk
Huisartsen Valeriusplein huisartsenpraktijk.
1075 BJ Amsterdam. Ma Di Wo en Vr. Huisartsenpraktijk Valeriusplein is gelegen in Amsterdam-Zuid, vriendelijk en staat open voor buitenlandse patiënten. Onze artsen en assistenten spreken vloeiend Engels. Wij zijn ons bewust van de verschillen in medische zorg in verscheidene landen en daarom proberen wij de Nederlandse aanpak uit te leggen en tegelijkertijd aan de wensen van de patiënt te voldoen.
huisarts arnhem
Independer.
stofzuiger
Oud-Zuid / de Pijp Huisartsenpraktijken Stichting GEZZuid.
1075 BJ Amsterdam. van Berckel Smit. Hygiëaplein 44 hs. 1076 RW Amsterdam. Website Google Maps. Huisartsenpraktijk Kolthof en Morelis. 1077 RW Amsterdam. Website Google Maps. Stichting GEZZuid Adres A.J. Ernststraat 599 Postcode 1082 LD Amsterdam Telefoon 020 6615526 Webdesign Rootworks BV.
bioscoop tilburg
Huisartsen Valeriusplein Amsterdam.
Huisartsen Valeriusplein Amsterdam. Adres Valeriusplein 40 Hs. 1075 BJ Amsterdam. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 22 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. 22 juni 2017 Goedgekeurd door de redactie. Twee keer hier geweest maar telkens een heel onprettig gevoel aan overgehouden. Arts was erg onvriendelijk en ongeïnteresseerd, ik zal hier zeker niet mn vaste huisarts van maken!
website test
Huisartsen Valeriusplein Huisartsen Valeriusplein 40, Willemspark, Amsterdam, Noord-Holland Telefoonnummer Yelp.
Huisartsen Bewerken, Opent een popup Categorie bewerken. Schrijf een review Foto toevoegen Delen, Opent een popup Favoriet, Opent een popup. Begin en eindpunt omwisselen Begin van. Begin van Begin en eindpunt omwisselen. Valeriusplein 40, 1075 BJ Amsterdam. 1075 BJ Amsterdam Willemspark, Zuid.
nilfisk
Huisartsen Valeriusplein.
goochelaar

Contacteer ons