Op zoek naar inschrijven huisarts amsterdam?

Home huisartsenpraktijk Rivierenbuurt.
Om de stijgende kosten in de zorg tegen te gaan, maar ook om de wachttijden in de ziekenhuizen binnen de perken te houden, worden diverse taken vanuit de tweede lijn overgeheveld naar de huisarts. Als patient heeft u bepaalde rechten, deze zijn vastgelegd in het privacyreglement van onze praktijk. De privacywet de Algemene verordening gegevensbescherming versterkt en breidt privacy-rechten van mensen uit én zorgt voor meer verplichtingen voor organisaties die persoonsgegevens verwerken. Wist u dat het vanaf heden niet meer is toegestaan om mailcontact te hebben via een niet-beveiligd mailadres. Wij willen u daarom vragen om voortaan gebruik te maken van onze beveiligde eConsult-mogelijkheid, via onze website. U dient daarvoor eenmalig aangemeld te worden voor het Portaal de assistente kan dit voor u aanvragen. Academisch netwerk huisartsen / Albert Mulder, psychosomatisch fysiotherapeut / Being in touch / CHAGZ / Grip psychologen / Nutropia, diëtetiek / Remco Lindeman, osteopathie / Voetportaal, podotherapie. AMC / Amstelland ziekenhuis / OLVG / VUMC. ATAL / GGD / OLVG. Vind een zorgaanbieder in Amsterdam NH.
huisarts voorburg
Algemene informatie Huisartsen Vrolikstraat.
Er is ook een huisarts in opleiding, die door de vaste huisartsen begeleid wordt. Verder werken er vijf doktersassistentes, één praktijkondersteuner voor chronische ziektes, zoals diabetes en astma/COPD en drie praktijkondersteuners GGZ voor psychosociale problemen in onze praktijk. Samen met de Huisartsenpraktijk Amsterdam Oost zitten wij op de eerste verdieping van Gezondheidscentrum Vrolikstraat.
huisartsenpraktijk
Huisartspraktijk de Wit.
De POH GGZ signaleert, diagnosticeert, intervenieert en ondersteunt bij psychische problemen in samenwerking met de huisarts. De werkzaamheden zijn gericht op het helder krijgen van psychische aspecten van gezondheidsproblematiek, goede doorverwijzing en urgentiebepaling triage, kortdurende begeleiding, psycho-educatie, continuïteit van zorg/ casemanagement en preventie. Ellen van Etten. Per maart 2018 zal Ellen ons team komen versterken. Zoekt u specifieke informatie over gezondheid en ziekten? Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.nl. Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten. Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent. Herhaal medicatie Afspraak maken Stel een vraag Inschrijven.
sparen per maand
Huisartsenpraktijk OLVG.
Over de poli. Patiënten die binnen het postcodegebied 1091, 1092, 1093, 1097, 1017, 1018 en 1074 wonen kunnen zich bij ons inschrijven. Om u in te kunnen schrijven in onze praktijk kunt u langskomen om een inschrijfformulier in te vullen. U kunt het hele pakket ook per e-mail sturen naar buitenhof@olvg.nl. Zorg voor de volgende documenten.: Hierna kunt u zich uitschrijven bij u vorige huisarts. Uw medisch dossier wordt dan naar ons doorgestuurd. Als u niet ingeschreven staat bij onze praktijk, maar u wilt toch op ons spreekuur komen, dan bent u passant. Een passant is iemand die niet is ingeschreven in een praktijk in Amsterdam maar toch hulp van spoedeisende aard nodig heeft.
koelkast kopen
Hoe verander ik van huisarts? Rijksoverheid.nl.
licht uw oude huisarts mondeling, telefonisch of schriftelijk in dat u van huisarts verandert.; vraag uw oude huisarts om uw dossier naar uw nieuwe huisarts te sturen. Eventueel kunt u een gesprek met een huisarts aanvragen voordat u een definitieve keuze maakt.
rijschool
Huisarts in Amsterdam Amsterdam Studentenstad.
Veranderen van huisarts in Amsterdam. In Nederland mag je vrij van huisarts veranderen, op elk moment dat jij wil. Als je van huisarts wilt veranderen dan kun je je inschrijven bij je nieuwe huisarts, mits deze natuurlijk nieuwe patiënten aanneemt.
nilfisk
Huisartsenpraktijk de Makroon General Medical Practice de Makroon Huisartsenpraktijk De Makroon.
Welkom bij Huisartsenpraktijk de Makroon, een moderne én op service gerichte huisartsenpraktijk gevestigd in Makroon Medisch Centrum, centraal in Amsterdam vlakbij het Leidseplein, op de grens van het centrum, de Jordaan en Oud-West. Wij streven ernaar u hoogwaardige, moderne, complete en toegankelijke medische zorg te bieden volgens de allerlaatste nationale en internationale richtlijnen, wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen. Huisartsenpraktijk de Makroon biedt ruime openingstijden: maandag t/m vrijdag zijn wij open van 8 tot 20 uur, waarmee onze dokters u iedere werkdag dus ook een avondspreekuur bieden. Wij nemen graag de tijd voor u; een consult bij dokters in Huisartsenpraktijk de Makroon is 15 minuten in plaats van de gebruikelijke 10 minuten. Afspraken kunt u wanneer het ú uitkomt zelf online in de Makroon WebApp inplannen, direct in de agenda van de huisarts. Nieuwe patiënten kunnen zich online inschrijven.
Huisartsenpraktijk Zeeburg 4 praktijken onder 1 dak in Amsterdam-Oost.
Wanneer één praktijk gesloten is, kunt u voor een spoedgeval dat niet kan wachten tot uw eigen huisarts terug is, terecht bij een collega in hetzelfde pand. Zo is er elke werkdag tussen 8 en 17 uur een huisarts voor u beschikbaar.

Contacteer ons