Resultaten voor dokter amsterdam

Huisartsen Oude Turfmarkt Amsterdam Studentenartsen.
We zijn een normale huisartsenpraktijk met gewone huisartsen voor iedereen die in en om het Centrum van Amsterdam woont. Gevestigd tegenover de Munttoren aan de Oude Turfmarkt 151, midden in de stad. Alle studenten van de UvA en HvA in Amsterdam, waar je ook woont, kunnen zich bij de praktijk laten behandelen door een huisarts met specifieke kennis van de studie en het studentenleven.
dit den bosch
Home Huisarts Ritz huisarts Amsterdam.
Om te voorkomen dat de hele dag al volgeboekt is, is het middagspreekuur alleen telefonisch in te boeken op de dag zelf. Aanwezigheid Dokter Ritz en Dokter Stoks.: Waarnemer dokter Stoks. Ritz heeft een vaste vrouwelijke waarnemer, Barbara Stoks. Dokter Stoks heeft iedere donderdag de hele dag spreekuur.
prince2
Welkom bij Huisartsen Sarphatipark Huisartsen in De Pijp Amsterdam.
Huisartsen Sarphatipark is gelegen in de Pijp, midden in Amsterdam en biedt toegankelijke en persoonlijke huisartsenzorg voor alle Amsterdammers. Door de centrale ligging is de praktijk goed te bereiken voor mensen uit de Pijp, de Rivierenbuurt, Amsterdam Oud-Zuid, Amsterdam Centrum, Amsterdam Oost en Amsterdam Oud-West.
mini pc
Huisartsenpraktijk De Lairesse in Amsterdam: Uw Arts Online huisarts praktijk general practitioner huisarts amsterdam zuid.
Huisartsenpraktijk De Lairesse. De Lairessestraat 42 1071PB Amsterdam. 020 618 2560. 020 689 3427 e-mailhuisartsenpraktijkdelairesse@ezorg.nl.: Information in English. Uw Zorg online app. De praktijk neemt geen nieuwe patiënten aan. Our practice is closed for new patients. Dana Acherman is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Huisartspraktijk Brouwersgracht in Amsterdam: Uw Arts Online huisarts-huisartsen-praktijk-huisartspraktijk huisartsenpraktijk-Brouwersgracht-Amsterdam-huisarts Groot.
Brouwersgracht 56 1013GX Amsterdam. 020-6247751 op werkdagen 8.00-12.00 en 14.00-16.00u, daarbuiten: 088-0030600. Keuringen en verklaringen. Welkom bij huisartspraktijk Brouwersgracht. Wij zijn een kleine huisartspraktijk met een vast team. Wij hechten belang aan laagdrempelige, persoonlijke en integrale zorg. Onze online diensten zijn alleen beschikbaar wanneer u officieel bij ons bent ingeschreven. Voor uw smartphone of tablet is er nu ook een superhandige app, zie onder het kopje nieuws" voor meer informatie. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering. vakantie dokter Groot. download onze app! op vrijdag ook dokter Vos. dokter Oosterveen afwezig.
Huisartsenpraktijk Swart in Amsterdam: Uw Arts Online huisarts swart 1098pb amsterdam watergraafsmeer oost pascalstraat.
Om u nog beter van dienst te zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer. Gezonde leefstijl kan tachtig procent hart en vaatziekten voorkomen.
Huisartsenpraktijk De Plantage. Huisarts Plantagebuurt Amsterdam.
Welkom bij de Huisartsenpraktijk De Plantage! Huisartspraktijk de Plantage is een moderne praktijk in de geweldige Plantagebuurt in het centrum van Amsterdam. Welkom bij de Huisartsenpraktijk De Plantage! Huisartspraktijk de Plantage is een moderne praktijk in de geweldige Plantagebuurt in het centrum van Amsterdam.
Café De Dokter Het" Doktertje" Rozenboomsteeg 4, Amsterdam, Holland.
Maandspecialiteit Bier Whisky. Café De Dokter. Het" Doktertje" Rozenboomsteeg 4 Amsterdam Holland. Locatie Openingstijden Historie. 1798 2017 Café De Dokter Het" Doktertje" Rozenboomsteeg 4 Amsterdam Holland Volg en like ook de Facebook pagina van Café De Dokter Ontwikkeling en design door Iquity.

Contacteer ons