Meer resultaten voor dokter amsterdam

Huisartsen Valeriusplein huisartsenpraktijk.
1075 BJ Amsterdam map. MaDiWo, en Vr. Donderdag avond op afspraak. Huisartsenpraktijk Valeriusplein is gelegen in Amsterdam-Zuid, vriendelijk en staat open voor buitenlandse patiënten. Onze artsen en assistenten spreken vloeiend Engels. Wij zijn ons bewust van de verschillen in medische zorg in verscheidene landen en daarom proberen wij de Nederlandse aanpak uit te leggen en tegelijkertijd aan de wensen van de patiënt te voldoen.
spy camera
Huisartsen Oude Turfmarkt Amsterdam Studentenartsen.
We zijn een normale huisartsenpraktijk met gewone huisartsen voor iedereen die in en om het Centrum van Amsterdam woont. Gevestigd tegenover de Munttoren aan de Oude Turfmarkt 151, midden in de stad. Alle studenten van de UvA en HvA in Amsterdam, waar je ook woont, kunnen zich bij de praktijk laten behandelen door een huisarts met specifieke kennis van de studie en het studentenleven.
Artist
Huisartsenpraktijk Parkplantsoen in de Spaarndammerbuurt in Amsterdam.
Huisartsenpraktijk Parkplantsoen is een kleine praktijk waar we persoonlijke aandacht hebben voor onze klanten. Naast een servicepakket van huisartsen en praktijk ondersteuning POH somatiek en GGZ, bieden wij een laboratorium en Buurtzorg-teams. Op onze praktijksite vind je praktische informatie en kun je gebruikmaken van de mogelijkheid om je online in te schrijven. Voor het maken van afspraken en aanvragen van herhaalrecepten zijn wij telefonisch bereikbaar. Onze praktijk is gevestigd op de Knollendamstraat 13 huis in de Spaarndammerbuurt in Amsterdam, net achter het Centraal Station tegen de Haarlemmer Houttuinen aan.
vrieskast
Huisartsenpraktijk Bruce www.huisartsbruce.nl in Amsterdam: Uw Arts Online huisarts bruce vrouw english.
Postcode 1031EK Amsterdam. Waarneming bij gesloten praktijk. Adres Bremstraat 5. Postcode 1031EK Amsterdam. Welkom bij Huisartsenpraktijk Bruce. Bij Huisartsenpraktijk Bruce streven we naar professionele huisartsenzorg met een persoonlijk aanpak in een veilig omgeving. We vinden dat de huisartsenzorg laagdrempelig en vertrouwd moet zijn.
dokter makelaardij amsterdam
artsdeboer Huisarts David de Boer Amsterdam.
David de Boer is een kundige en toegankelijke dokter. Hij staat voor zijn patiënten, is duidelijk en komt als dat nodig is voor zijn patiënten op. Hij vindt het belangrijk dat de huisarts-patiëntrelatie gelijkwaardig is en zoekt de samenspraak. Hij heeft goede collegiale relaties met specialisten en staat open voor feedback. David de Boer heeft in de 25 jaar dat hij als huisarts in Amsterdam werkzaam is een brede ervaring opgebouwd.
Huisarts Amsterdam Centrum HAPK.
Onze huisartsen heten u van harte welkom. Huisartsenpraktijk Keizersgracht Westermarkt 2, 1016 DK Amsterdam Centrum Maasstraat 71, 1078 HE Amsterdam Rivierenbuurt Bilderdijkstraat 142-148, 1053 KZ Amsterdam Oud West Stadionplein 25, 1076 CG Amsterdam Stadionbuurt Krugerstraat 1 3, 1091 LB Amsterdam Oost.
Home T.S. Prins Huisarts huisarts AMSTERDAM.
Er zijn voldoende parkeerplaatsen en we zijn uitstekend bereikbaar, ook met openbaar vervoer.: Tram 12: halte Scheldestraat / Bus 65: halte Churchilllaan/Scheldestraat. Voortzetting praktijk dokter W.G.Tan. Praktijk geopend voor nieuwe patienten. Via het Inschrijfformulier is onze praktijk geopend voor nieuwe patienten: Van harte.
Huisarts V. Micic, Amsterdam met docvadis.
Herhalingsrecepten kunt u telefonisch doorgeven via 020 636 06 50 toets 2. of mailen naar. U kunt ook formulier voor herhalingsrecepten invullen, door te klikken op verzoek om herhalingsrecept onderaan deze pagina. Samenwerking met Asterweg Medisch Centrum Noord, Asterweg 6, 1031 HN Amsterdam, telefoon 0203081777.

Contacteer ons