Meer resultaten voor dokter amsterdam

Huisarts Amsterdam centrum Huisartsenpraktijk Kalkmarkt.
Buiten praktijktijden belt u, uitsluitend in het geval van een spoedeisende situatie die niet kan wachten tot onze reguliere openingstijden, met de huisartsenpost, telefoonnummer: 088 0030600. Uitsluitend bij levensbedreigende situaties belt u met 112. 31 20 6244600. Huisarts Amsterdam centrum.
huisartsenpraktijk
Huisartsenpraktijk De Lairesse in Amsterdam: Uw Arts Online huisarts praktijk general practitioner huisarts amsterdam zuid.
Huisartsenpraktijk De Lairesse. De Lairessestraat 42 1071PB Amsterdam. 020 618 2560. 020 689 3427 e-mail: info@praktijkdelairesse.nl. Information in English. Uw Zorg online app. DE PRAKTIJK IS MOMENTEEL GESLOTEN VOOR NIEUWE AANMELDINGEN. Dana Acherman is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
oranje casino
Parkstad Klinieken Polikliniek voor HuidziektenParkstad Klinieken.
Een dermatoloog die écht naar je luistert, dat is dokter De Mari! Een zeer kundige specialist. Heeft niet alleen belangstelling voor de klachten, maar kan ook heel goed luisteren naar omstandigheden. Is zeer betrokken bij zijn patiënten. Parkstad Klinieken Amsterdam is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
mediawijsheid
iPhone reparatie Amsterdam.
iPhone reparatie Amsterdam. iPhone laten repareren? Snelle en betaalbare reparatie is mogelijk! Een iPhone kan vele beschadigingen oplopen zoals een gebarsten scherm, batterij die niet oplaadt of het niet kunnen afspelen van muziek. Al ruim 7 jaar is PhoneDokter specialist op gebied van smartphone reparatie en is uitgegroeid tot een landelijke reparatieservice met meerdere vestigingen in het land.
nijmegen centrum
Huisarts aan de Herengracht Welkom.
Welkom bij Huisarts aan de Herengracht. Huisarts aan de Herengracht is een vriendelijke en mooi geleden huisartspraktijk, gelegen op een van de mooiste plekjes van Amsterdam. Wij bevinden ons midden in de monumentale grachtengordel om de hoek van de Negen Straatjes.
seo a website
GZC Steigereiland SAG Amsterdam.
1086 ZK Amsterdam. Telefoonnummer: 020 495 22 56. Bij spoed: keuzenummer 9. Spoed buiten openingstijden: 088 003 06 00. Als iedere seconde telt: 112. Welkom bij SAG-gezondheidscentrum Steigereiland. In ons gezondheidscentrum werken huisartsen nauw samen met andere zorgverleners. U kunt daardoor rekenen op persoonlijke zorg van hoge kwaliteit in elke levensfase en op elk gebied.
SEO company
Huisartsenpraktijk Zeeburg 4 praktijken onder 1 dak in Amsterdam-Oost.
Wanneer één praktijk gesloten is, kunt u voor een spoedgeval dat niet kan wachten tot uw eigen huisarts terug is, terecht bij een collega in hetzelfde pand. Zo is er elke werkdag tussen 8 en 17 uur een huisarts voor u beschikbaar.
Matrassen
492 huisartsen in Amsterdam.
Medisch Centrum Roelof Hart, Huisartsenpraktijk Husmann, Amsterdam. Huisartsenpraktijk Van Lennep en Meiland, Amsterdam. Huisartsenpraktijk Kelling en van der Cingel, Amsterdam. Huisartsenpraktijk Herengracht, Amsterdam. Huisartsenpraktijk de Bruijne, Amsterdam. Huisartsenpraktijk Keizersgracht, Amsterdam. Huisarts aan de Herengracht, Amsterdam. SAG Gezondheidscentrum De Keyzer, Huisartsen, Amsterdam.
mkb

Contacteer ons