Meer resultaten voor dokter amsterdam

Huisartsenpraktijk Amsterdam West.
Welkom op de site van dokter Visser en dokter Roo. Visser en dokter K. De Roo heten u welkom op hun nieuwe website. Al meer dan. 10 jaar met veel enthousiasme werkzaam in Amsterdam west locatie Nolensstraat 358 D, 1067 KP Amsterdam.
huisarts weekend amsterdam
Parkstad Klinieken Polikliniek voor HuidziektenParkstad Klinieken.
Een dermatoloog die ├ęcht naar je luistert, dat is dokter De Mari! Een zeer kundige specialist. Heeft niet alleen belangstelling voor de klachten, maar kan ook heel goed luisteren naar omstandigheden. Is zeer betrokken bij zijn pati├źnten. Parkstad Klinieken Amsterdam is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
spaar
iPhone reparatie Amsterdam.
iPhone reparatie Amsterdam. iPhone laten repareren? Snelle en betaalbare reparatie is mogelijk! Een iPhone kan vele beschadigingen oplopen zoals een gebarsten scherm, batterij die niet oplaadt of het niet kunnen afspelen van muziek. Al ruim 7 jaar is PhoneDokter specialist op gebied van smartphone reparatie en is uitgegroeid tot een landelijke reparatieservice met meerdere vestigingen in het land.
internetbureau
Huisarts aan de Herengracht Welkom.
Welkom bij Huisarts aan de Herengracht. Huisarts aan de Herengracht is een vriendelijke en mooi geleden huisartspraktijk, gelegen op een van de mooiste plekjes van Amsterdam. Wij bevinden ons midden in de monumentale grachtengordel om de hoek van de Negen Straatjes.
tanden bleken
Home Huisartsenpraktijk Heijnen.
Buiten praktijktijden belt u, uitsluitend in het geval van een spoedeisende situatie die niet kan wachten tot onze reguliere openingstijden, met de huisartsenpost van het OLVG via nummer 088-00 30 600. Bent u op zoek naar een huisarts in centrum Amsterdam?
huisartsenpraktijk
Huisartsenpraktijk Bloemgracht in Amsterdam: Uw Arts Online huisarts, bloemgracht, bloemgracht 300, jordaan, huisartsenpraktijk, amsterdam.
Postcode 1015TV Amsterdam. Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Bloemgracht. Op deze website vindt u praktische informatie over de Huisartsenpraktijk Bloemgracht, antwoorden op diverse medische vragen en verwijzingen naar andere betrouwbare en nuttige sites. Bij de Huisartsenpraktijk Bloemgracht werken vier huisartsen in drie praktijken. Met de assistenten en de verpleegkundige zorgen zij ervoor dat u vijf dagen in de week bij de praktijk terecht kunt en altijd een vertrouwd gezicht ziet. U kunt contact opnemen met een van de huisartsenpraktijken op de volgende nummers.: Huisartsen Lips en Hezemans. Telefoonnummer 020 623 08 41. Telefoonnummer 020-623 61 82. Telefoonnummer 020 623 61 82. De praktijken zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8.30 12.00 en van 14.00 16.00. We maken gebruik van een nieuw patientenportaal. Door op de knop links in het scherm te drukken, kunt u medicijnen aanvragen, een afspraak maken of per mail vragen stellen aan uw dokter.
auto kopen goedkoop
492 huisartsen in Amsterdam.
Medisch Centrum Roelof Hart, Huisartsenpraktijk Husmann, Amsterdam. Huisartsenpraktijk Van Lennep en Meiland, Amsterdam. Huisartsenpraktijk Kelling en van der Cingel, Amsterdam. Huisartsenpraktijk Herengracht, Amsterdam. Huisartsenpraktijk de Bruijne, Amsterdam. Huisartsenpraktijk Keizersgracht, Amsterdam. Huisarts aan de Herengracht, Amsterdam. SAG Gezondheidscentrum De Keyzer, Huisartsen, Amsterdam.
Online casino
Huisartsenpraktijk Roest Huisartsenpraktijk Roest, Amsterdam.
Frederik Hendrikstraat 47, 1052 HK Amsterdam. Telefoon: 020-6840823 toets 1 bij spoed. Voor spoed buiten kantoortijden kunt u terecht bij de huisartsenpost: 088-0030600. Voor het maken van een afspraak en herhaalrecepten kunt u terecht bij de assistente tussen 8-12 uur.
Verzenddozen

Contacteer ons