Meer resultaten voor amsterdam noord huisarts

Huisarts in Amsterdam Noord Gezondheidscentrum Buiksloterham.
De huisarts in Amsterdam noord is onderdeel van een modern geïntegreerd gezondheidscentrum dat verschillende specialismen in de gezondheidszorg samenbrengt en samenwerkt met andere gezondheidsinstanties in het stadsdeel Amsterdam noord. Met als doel om zo volwaardige zorg te bieden waarbij de patiënt centraal staat.
fotolijst met tekst
Huisarts V. Micic, Amsterdam met docvadis.
Jacobs, waarnemend huisarts. la Rooy, doktersassistente. Bloeme, praktijkondersteuner GGZ. Behalve op inloopspreekuur werken wij uitsluitend op afspraak. Een afspraak kunt u telefonisch maken. Of op deze website via onze online agenda. Afspraken vinden plaats over dag en op donderdagavond. Maandag t/m vrijdag. van 08.00 tot 09.00 uur. voor korte en spoedeisende vragen. U kunt tot 12.00 uur via de assistente een aanvraag doen om teruggebeld te worden. Daarvoor kan gebeld worden. tussen 08.00 en 11.30 uur. De Praktijk is open voor inschrijvingen van de nieuwe patienten uit Amsterdam Noord.
huisartsenpraktijk
Huisartsenpraktijk Amsterdam Noord GezondheidsCentrum Waterlandplein.
Huisartsenpraktijk Amsterdam Noord. De huisarts is het eerste aanspreekpunt voor.: Vragen over uw gezondheid of de gezondheid van uw kind. Lichamelijke of psychische klachten of verschijnselen. Informatie, overleg en uitleg over uw gezondheid. Eerste hulp, kleine ingrepen, anticonceptie, echografisch onderzoek.
klantenpas
Noord huisartsen Doets van den Dungen.
Op zoek naar een goede huisarts? Wij leren je graag kennen. We bieden zorg volgens de laatste wetenschappelijke inzichten maar maken ook de vertaalslag naar je persoonlijke situatie. We zijn vijf dagen per week geopend. Je kunt bij ons online een afspraak maken of een e-consult indienen. Binnenkort begin 2018 bieden we ook de mogelijkheid om online herhaalrecepten aan te vragen. Schrijf je hier in. Het E-consult is er Leefstijl als medicijn Samenwerking chirurg Nieuw uitstrijkje in 2017. Overdag 020 636 04 13 toets 1 Avond, nacht weekend Bel de huisartsenpost 088 00 30 600 Levensbedreigend Bel 112. Voor kleine klachten Meld u voor het inloopspreekuur tussen 07.30-8.00. Meer tijd nodig? Bel tussen 8.00-10.30 voor een afspraak 020-636 04 13. Te ziek om langs te komen? Bel voor een visite aanvraag tussen 8.00-10.30 020-636 04 13. Wil je je inschrijven? Bel 020-636 04 13 voor een kennismakingsgesprek of schrijf je hier in. Adres Wingerdweg 11 1031BW Amsterdam 020-636 04 13 Fax 020-636 56 54 Nummer huisartsenpost 088-00 30 600.
HOME Huisartsenpraktijk Amsterdam Noord huisarts Amsterdam.
Een complete medische encyclopedie, een reiswijzer en informatie over geneesmiddelen, uit betrouwbare bron, vindt u op onze website. Blader gerust eens door de inhoud. Links in de regio. Blijf op de hoogte van Huisartsenpraktijk Amsterdam Noord. 2018 Huisartsenpraktijk Amsterdam Noord.
Huisarts Amsterdam-Noord Amsterdam Noord.
Locatie Amsterdam Noord Cultuur. Plaats een reactie. Iedereen in Noord is wel eens op zoek naar een huisarts in Amsterdam-Noord. Gezien de hoeveelheid huisartsen en huisartsenpraktijk die zich in Amsterdam-Noord hebben gevestigd geven wij hieronder een overzicht met een aantal huisartsen.
Huisartsenpraktijk de Waal en Boon in Amsterdam: Uw Arts Online.
Huisartsenpraktijk de Waal en Boon. Loenermark 777-A 1025VM Amsterdam. Tips voor op Reis. Welkom op de website van Huisartsenpraktijk De Waal en Boon. Op onze website kunt u informatie vinden over onze praktijk en verschillende diensten. Huisartsenpraktijk De Waal en Boon.
Medewerkers Huisartsenpraktijk Amsterdam Noord huisarts Amsterdam.
1024 VR Amsterdam Telefoon.: blijf op de hoogte van Huisartsenpraktijk Amsterdam Noord. Naar de patiëntomgeving. Informatie over gezondheid en ziekte. doe de test. Is mijn gewicht goed? Ben ik kleurenblind? Wanneer beval ik? Hoe lang word ik? Heb ik griep? Huisarts / praktijkhouder.

Contacteer ons