Meer resultaten voor dokter oud amsterdam

Huisartsen Oude Turfmarkt Amsterdam Studentenartsen.
Gevestigd tegenover de Munttoren aan de Oude Turfmarkt 151, midden in de stad. Alle studenten van de UvA en HvA in Amsterdam, waar je ook woont, kunnen zich bij de praktijk laten behandelen door een huisarts met specifieke kennis van de studie en het studentenleven.
schiphol hotel
Home Huisartsenpraktijk Oranje Nassaulaan huisarts Amsterdam.
Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden verstrekt zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Klik hier om de folder te bekijken. over de praktijk. doe de test. Ben ik kleurenblind? Wanneer beval ik? Hoe lang word ik? Heb ik griep? Oranje Nassaulaan 51. 1075 AK Amsterdam.
glaszetter
C.M. van Hasselt Huisarts Amsterdam oud zuid: ook studentenhuisarts.
De praktijk is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. TRAM 24 Halte Minervaplein. NS-Amsterdam WTC-ZUID, 7 minuten lopen. Op dit moment is de praktijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen. van Hasselt huisartspraktijk Courbetstraat 34 1077 ZV Amsterdam 020-6640393.
jumpsuit
Huisartsenpraktijk RTN Oud in Amsterdam: Uw Arts Online.
Huisartsenpraktijk RTN Oud. Merwedeplein 52 1078NG Amsterdam. Inschrijven nieuwe patient. Veel patiƫnten geven aan dat zij zeer tevreden zijn over de psychologische hulpverlening in de praktijk. Dit als uitgangspunt nemende naast de bijzondere interesse, kennis en kunde middels cursussen en trainingen durven wij te zeggen dat wij op dit gebied goede zorg verlenen.
Huisartsenpraktijk Oosterpark B.V. J. Oud in Amsterdam: Uw Arts Online.
Welkom bij Huisartsenpraktijk Oosterpark B.V. De praktijk is gevestigd in een oud herenhuis dat is gebouwd in 1896 met toen het souterrain als verblijf voor het bedienend personeel. Eind jaren dertig is het pand in gebruik genomen als huisartsenpraktijk met boven de woning voor de huisarts. Begin jaren tachtig is het gehele pand gerenoveerd en gemoderniseerd. In 2008 is het gebouw geheel als praktijk in gebruik genomen met alle mogelijkheden van deze tijd met drie spreekkamers. Huisartsenpraktijk Oosterpark B.V. 1092 AR Amsterdam.
Huisarts Oud, J.
Huisarts Oud, J. Werkzaam bij Huisartsenpraktijk Oosterpark, Amsterdam. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 14 waarderingen. 86% beveelt deze zorgverlener aan. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg.
Huisarts Oud, R.T.N.
Huisarts Oud, R.T.N. Werkzaam bij Huisartsenpraktijk R.T.N. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 6 waarderingen. Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg.
Huisartsenpraktijk RTN Oud in Amsterdam: Uw Arts Online.
Huisartsenpraktijk RTN Oud. Merwedeplein 52 1078NG Amsterdam. Inschrijven nieuwe patient. Privacyverklaring en gebruiksvoorwaarden. Op het gebruik van deze website en online diensten zijn onze gebruiksvoorwaarden van toepassing. In onze privacy verklaring leest u hoe wij uw privacy respecteren en beschermen.

Contacteer ons