Meer resultaten voor dokter oud amsterdam

Huisartsenpraktijk De Lairesse in Amsterdam: Uw Arts Online huisarts praktijk general practitioner huisarts amsterdam zuid.
Huisartsenpraktijk De Lairesse. De Lairessestraat 42 1071PB Amsterdam. 020 618 2560. 020 689 3427 e-mailhuisartsenpraktijkdelairesse@ezorg.nl.: Information in English. Uw Zorg online app. De praktijk neemt geen nieuwe patiënten aan. Our practice is closed for new patients. Dana Acherman is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
car rental curacao
Huisartsenpraktijk Kwakersplein De Praktijk.
Dit is een arts die gedurende een jaar in onze praktijk werkzaam is en zelfstandig, onder supervisie, spreekuur doet. Huisartsenpraktijk Kwakersplein biedt huisartsgeneeskundige zorg aan bewoners van de gebieden Oud West, de Baarsjes en een deel van Westerpark. Wij bieden generalistische huisartsenzorg.:
makelaars in amstelveen
Medisch kwartier de Oude Houthaven MKOH in Amsterdam.
Meer over de app. Van 19 februari tot en met 5 maart is dokter Esselink afwezig. Collegas nemen voor haar waar. Wat is Medisch Kwartier de Oude Houthaven? Huisartsenpraktijk Medisch Kwartier de Oude Houthaven is een moderne, dynamische praktijk waar de patiënt centraal staat. Zo bieden wij een breed servicepakket, waaronder een apotheek, laboratorium en avondspreekuren. Verder kun je gebruik maken van de mogelijkheid online afspraken te maken, herhaalrecepten te bestellen en vragen te stellen per mail via de webapplicatie. Onze praktijk is gevestigd op de van Diemenstraat 356 in Amsterdam, net achter het Centraal Station.
relatiebemiddeling
Huisartsenpraktijk Oosterpark B.V. J. Oud in Amsterdam: Uw Arts Online.
Welkom bij Huisartsenpraktijk Oosterpark B.V. De praktijk is gevestigd in een oud herenhuis dat is gebouwd in 1896 met toen het souterrain als verblijf voor het bedienend personeel. Eind jaren dertig is het pand in gebruik genomen als huisartsenpraktijk met boven de woning voor de huisarts. Begin jaren tachtig is het gehele pand gerenoveerd en gemoderniseerd. In 2008 is het gebouw geheel als praktijk in gebruik genomen met alle mogelijkheden van deze tijd met drie spreekkamers. Huisartsenpraktijk Oosterpark B.V. 1092 AR Amsterdam.
mini pc
Huisartsenpraktijk RTN Oud in Amsterdam: Uw Arts Online.
Huisarts RTN Oud is in de Rivierenbuurt in Amsterdam een NPA gecertificeerd Huisarts opleider, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. In de praktijk wordt elk jaar een arts in zijn laatste derde jaar van zijn huisarts specialisatie opgeleid. De praktijk voldoet aan de strengste eisen van kwaliteit en zorg.
reparatie wasdroger
Huisartsenpraktijk R.T.N. Oud Amsterdam.
Oud zelf is belangrijk; hij is de drijvende kracht achter de praktijk. 7 personen vinden dit een nuttige waardering. 4 december 2014 Goedgekeurd door de redactie. Ik voel mij thuis in deze praktijk omdat er naar me wordt geluisterd, goede adviezen krijg en serieus genomen wordt. Voorbeeld: Uit de gegevens van de dokter bleek dat ik niet elke dag trouw mijn. 4 personen vinden dit een nuttige waardering. Bekijk alle waarderingen. Waardeer deze zorginstelling. Er zijn 12 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Huisartsenpraktijk R.T.N. Alle huisartsenpraktijken in Amsterdam.
Choose app.
Huisartsenpraktijk RTN Oud in Amsterdam: Uw Arts Online.
Huisartsenpraktijk RTN Oud. Merwedeplein 52 1078NG Amsterdam. Inschrijven nieuwe patient. Veel patieënten geven aan dat de zij zeer tevreden zijn over de psychologische hulpverlening in de praktijk. Dit als uitgangspunt nemende naast de bijzondere interesse, kennis en kunde middels cursussen en trainingen durven wij te zeggen dat wij op dit gebied goede zorg verlenen.

Contacteer ons