Resultaten voor dokter zuid amsterdam

Postema en Kolthof Huisartsenpraktijk in Amsterdam De Telefoongids.
Postema en Kolthof Huisartsenpraktijk in Amsterdam. Stadionweg 37/1, 1077RW, Amsterdam. Wijk: Stadsdeel Zuid. Beoordeel dit bedrijf. Postema en Kolthof Huisartsenpraktijk. 020-6795252 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Andere resultaten voor huisarts in de buurt. Huisartsenpraktijk Vrolijk MCRH.
huisartsenpraktijk
Independer.
autoveiling
Huisartsenpraktijk DokterZuid Assistentensite.nl.
Huisartsenpraktijk DokterZuid ligt in t hart van de Beethovenbuurt in Amsterdam Zuid en is een sfeervolle en levendige duo-praktijk van huisartsen Muriël Kolthof en Quintijn Morélis. We zijn een moderne praktijk en streven naar kwalitatief hoogwaardige zorg in een persoonlijke en vertrouwde sfeer.
nogepa
Huisartsenpraktijk De Lairesse in Amsterdam: Uw Arts Online huisarts praktijk general practitioner huisarts amsterdam zuid.
Huisartsenpraktijk De Lairesse. De Lairessestraat 42 1071PB Amsterdam. 020 618 2560. 020 689 3427 e-mailhuisartsenpraktijkdelairesse@ezorg.nl.: Information in English. Uw Zorg online app. De praktijk neemt geen nieuwe patiënten aan. Our practice is closed for new patients. Dana Acherman is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
kapper
Huisartsenpraktijk Nijhof in Amsterdam: Uw Arts Online.
Johannes Verhulststraat 41-Hs. 1071 MS Amsterdam. Om u nog beter van dienst te zijn, zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer.
Huisartsenpraktijk Hygieaplein tel. 0204709799 home.
De waarneming s avonds na 17 uur, s nachts of in het weekend wordt verzorgd door de Huisartsenposten Amsterdam. telefoon: 088 00 30 600. Deze dienst is er uitsluitend voor spoedeisende gevallen: gezondheidsklachten die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag.
Huisartsen Valeriusplein huisartsenpraktijk.
1075 BJ Amsterdam map. MaDiWo, en Vr. Donderdag avond op afspraak. Huisartsenpraktijk Valeriusplein is gelegen in Amsterdam-Zuid, vriendelijk en staat open voor buitenlandse patiënten. Ons patiënten gebied is Amsterdam-zuid. Onze artsen en assistenten spreken vloeiend Engels. Wij zijn ons bewust van de verschillen in medische zorg in verscheidene landen en daarom proberen wij de Nederlandse aanpak uit te leggen en tegelijkertijd aan de wensen van de patiënt te voldoen. We bieden een breed pakket aan diensten aan en verschillende diagnostische mogelijkheden. Als u zich wilt aanmelden als patiënt bij onze praktijk, ga dan naar Nieuwe patiënt. Dit is alleen mogelijk als u op postcode 1075/1071 woont i.v.m. Moet u naar de dokter?
Huisartsenpraktijk Zwaansvliet huisartsenpraktijk.
Huisartsenpraktijk Zwaansvliet is ontstaan vanuit een fusie tussen Huisartsenpraktijk Soetendaal en Huisartsenpraktijk Nunes Vaz en is per 1 augustus 2017 gevestigd in Medisch Centrum Zwaansvliet in Amsterdam-Buitenveldert. uw privacy verzoeken wij u voor zorginhoudelijke vragen de WebApp te gebruiken en niet ons e-mailadres. Lukt het via. Huisartsenpraktijk Zwaansvliet heeft het keurmerk NHG praktijkaccreditatie; een kwaliteitskeurmerk voor huisartsenpraktijken die continu werken aan kwaliteit van zorg en verbetering. 1081 AP Amsterdam.

Contacteer ons