Zoeken naar dokter zuid amsterdam

Huisartsenpraktijk De Lairesse in Amsterdam: Uw Arts Online huisarts praktijk general practitioner huisarts amsterdam zuid.
Huisartsenpraktijk De Lairesse. De Lairessestraat 42 1071PB Amsterdam. 020 618 2560. 020 689 3427 e-mailhuisartsenpraktijkdelairesse@ezorg.nl.: Information in English. Uw Zorg online app. De praktijk neemt geen nieuwe patiënten aan. Our practice is closed for new patients. Dana Acherman is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
avia tankpas
Huisartsenpraktijk RTN Oud in Amsterdam: Uw Arts Online.
Huisarts RTN Oud is in de Rivierenbuurt in Amsterdam een NPA gecertificeerd Huisarts opleider, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. In de praktijk wordt elk jaar een arts in zijn laatste derde jaar van zijn huisarts specialisatie opgeleid. De praktijk voldoet aan de strengste eisen van kwaliteit en zorg.
winkels veenendaal
Huisarts Morélis, Q.J.
Regelt ook tijdig doorverwijzingen. Is helder doch aardig in zijn communicatie en hij handelt medisch. 1 persoon vindt dit een nuttige waardering. Huisartsenpraktijk DokterZuid Amsterdam. 27 februari 2017 Goedgekeurd door de redactie. Luistert goed en adviseert prima. Huisartsenpraktijk DokterZuid Amsterdam.
woningwaarde berekenen
Choose app.
huisartsenpraktijk
Home Huisartsenpraktijk Stadionweg 216 huisarts Amsterdam.
De drie huisartsen van De Stroom werken op basis van de gewone huisartsengeneeskunde in combinatie met de antroposofische geneeskunde. Ze vormen samen met het Therapeutencollectief De Stroom een eerstelijns gezondheidscentrum voor antroposofische gezondheidszorg. Daarmee bieden ze u als patiënt integrale zorg; lichaam en geest komen daarbij aan bod.
Huisarts rivierenbuurt, Amsterdam-zuid Huisartsenpraktijk Amsteldijk.
Onze praktijk ligt aan de mooie Amstel en is goed bereikbaar voor alle Amsterdammers in de Rivierenbuurt, de Pijp, Amsterdam Oud-Zuid en Amsterdam-Oost Omval en Amstelkwartier. Wij geven persoonlijke, toegankelijke zorg in een modern en innovatief jasje. Lees meer over Welkom bij onze huisartsenpraktijk in Amsterdam-Zuid! Onze huisartsenpraktijk aan de rand van de Rivierenbuurt en grenzend aan Amsterdam-Oost zit al sinds de Tweede Wereldoorlog op de Amsteldijk. Eind jaren 90 heeft Marian Reus de praktijk overgenomen en werkte als solo-huisarts met één doktersassistente, Claudia Rootlieb. Lees meer over Onze praktijk. Niemand komt graag bij de dokter.
DokterZuid Amsterdam.
Dokter Morelis is een erg prettige dokter. Hij liet mij rustig mijn verhaal doen waarna hij mij alles kon vertellen waar ik vragen op had. Ik blijf hier terugkomen! Bekijk alle waarderingen. Waardeer deze zorginstelling. Er zijn 9 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er zijn 2 specialisten werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling DokterZuid, Amsterdam.
Huisartsen Valeriusplein huisartsenpraktijk.
1075 BJ Amsterdam. Ma Di Wo en Vr. Huisartsenpraktijk Valeriusplein is gelegen in Amsterdam-Zuid, vriendelijk en staat open voor buitenlandse patiënten. Onze artsen en assistenten spreken vloeiend Engels. Wij zijn ons bewust van de verschillen in medische zorg in verscheidene landen en daarom proberen wij de Nederlandse aanpak uit te leggen en tegelijkertijd aan de wensen van de patiënt te voldoen.

Contacteer ons