Resultaten voor goede huisarts amsterdam

Huisartsen Oude Turfmarkt Huisartsen Oude Turfmarkt Amsterdam.
Gevestigd tegenover de Munttoren aan de Oude Turfmarkt 151, midden in de stad. Alle studenten van de UvA en HvA in Amsterdam, waar je ook woont, kunnen zich bij de praktijk laten behandelen door een huisarts met specifieke kennis van de studie en het studentenleven.
huisartsenpraktijk
Huisartsenpraktijk IJburg.
Meld uw klacht, vraag of suggestie bij de assistente of de huisarts. We blijven graag met u in gesprek. Als we er niet uitkomen of wanneer u voorkeur heeft voor een externe. Niet alleen tussen 8.00 17.00 uur. Toegankelijkheid is belangrijk. Daarom houden wij ook spreekuur in de avond, na uw werk. Bovendien kunt u veel online regelen, zoals afspraken maken, herhaalrecepten aanvragen en uw eigen dossier inzien. Korte vragen kunnen ook via beveiligde e-mail gesteld worden. U kunt zich online inschrijven als nieuwe patiënt. T 020 760 8959. F 020 416 07 76. Spoed buiten openingstijden. T 088 0030 600. Alle spreekuren zijn op afspraak. Locatie: Erich Salomonstraat 326, 1087 GZ Amsterdam.
huisartsenpraktijk
491 huisartsen in Amsterdam.
SAG Gezondheidscentrum De Vaart, Huisartsen, Amsterdam. Huisartsenpraktijk Umans-Mohan, Amsterdam. Medisch Centrum Roelof Hart, Huisartsenpraktijk Husmann, Amsterdam. Huisartsenpraktijk Van Lennep en Meiland, Amsterdam. Huisartsenpraktijk de Bruijne, Amsterdam. Huisartsenpraktijk Bloemgracht, Amsterdam. Huisartsenpraktijk Herengracht, Amsterdam. Huisarts aan de Herengracht, Amsterdam. Huisartsenpraktijk Keizersgracht, Amsterdam.
ikea
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
leren handgreep
Huisarts in Amsterdam Noord Gezondheidscentrum Buiksloterham.
Pieter Jan van Empel. Huisarts van Empel is de oprichter van Huisartsenpraktijk Buiksloterham. Pieter Jan van Empel is geboren en getogen in Vlissingen. Hij studeerde en promoveerde aan de Vrije Universiteit en het VU-medisch centrum in Amsterdam. Na zijn afstuderen in 2007 was hij eerst werkzaam als arts-assistent chirurgie in het VU-medisch centrum en vervolgens een jaar arts-assistent bij GGZ-ingeest. Hierna volgde hij de driejarige huisartsopleiding aan het AMC in Amsterdam. De noodzaak van een huisartsenpraktijk voor de nieuwe wijken Overhoeks Buiksloterham en de wens om op zijn eigen unieke wijze patiënten van goede zorg en service te voorzien, heeft hem doen besluiten de huisartsenpraktijk en gezondheidscentrum Buiksloterham te starten.
aeg wasmachine
HUISARTSEN GZ Sanitas Bos en Lommerweg.
HUISARTSEN admin 2018-04-09T1223000000.: De huisarts is de spin in het web van de gezondheidszorg: als u vragen heeft of ondersteuning zoekt op het gebied van uw gezondheid, dan is de huisarts, samen met de praktijkassistente en de praktijkondersteuners, de eerste tot wie u zich kunt wenden.
taxi alkmaar
Huisartsenpraktijk Schellingwoude. Voor zorg op maat!
Passanten van buiten de gemeente Amsterdam en schippers zijn welkom in de praktijk. Voor schippers bestaat er de mogelijkheid tot keuring voor de binnenvaart, Rijnpatent en zeevaart. In ons pand is ook fysiotherapie en fysiofitness van GOED Fysiotherapie gevestigd met wie een goede samenwerking bestaat.
Dierenkliniek Centrum-Oost Amsterdam Dierenarts.
Dierenkliniek Centrum-Oost Amsterdam is een moderne, goed uitgeruste dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren. Honden, katten, fretten, konijnen, knaagdieren en vogels zijn onze grootste doelgroep. Tandheelkunde en orthopedie krijgen bij ons extra aandacht. Onze kliniek biedt u de mogelijkheid tot een uitstekend en uitgebreid onderzoek, de juiste behandeling en goede voorlichting.

Contacteer ons