Zoeken naar homeopatische huisarts amsterdam

Linnaeus Apotheek Apotheken Amsterdam Oost.
1093 EK Amsterdam. Fax: 020 6683162. Apotheek Medisch Centrum Oost in Amsterdam Oost is een moderne apotheek die zich bevindt in een gezondheidscentrum tezamen met 5 huisartspraktijken. De apotheek bestaat sinds 2008 en heeft korte lijnen met de huisarts inzake uw medicijnen.
huisartsenpraktijk
Sociale Kaart Amsterdam: search: trefwoord: huisartsen: 48.
Het AchterstandsOndersteuningsFonds AOF ondersteunt huisartsen in achterstands wijken in Amsterdam. Sinds 1 juli 1996 ontvangt elke huisarts uit een achterstandsgebied per patiënt een toeslag op het inschrijvingstarief via de. Hoogte Kadijk 143 C, 1018 BH Amsterdam. Altra hulp bij seksueel geweld. Hulpverlening in geval van actuele seksuele kindermishandeling De hulpverlening richt zich op het slachtoffer, de niet-misbruikende ouder, het gezin, de kinderen en het netwerk. Doel is het voorkomen en stoppen van het geweld en zorgen dat het. Rode Kruisstraat 32, 1025 KN Amsterdam. Antroposofische huisartsenpraktijk Grannetia. Johannes Verhulststraat 41 hs, 1071 MS Amsterdam. Artsencentrum Homeopathie Amsterdam. In deze homeopatische praktijk zijn de volgende artsen werkzaam: P.M.C.
huisartsenpraktijk
Homeopathie Nijkerk en Wesseling, huisartsen huisarts Amsterdam.
Dat betekent dat u een gewone behandeling krijgt, soms in overleg aangevuld met homeopathie.Wij zullen mede door deze achtergrond minder snel zware medicijnen voorschrijven, zoals antibiotica. Zie voor meer informatie over homeopathie bijvoorbeeld: www.homeopathie.net en dan: veelgestelde" vragen." Spoednummer in rood. Nijkerk en Wesseling, huisartsen. 2e Lindendwarsstraat 5 h. 1015 LH Amsterdam Telefoon.:
hoogvliet
Praktijk van Richard Wieland.
1972 Studie Geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. 1976 Student-assistent Medische Ethiek en Filosofie. 1983 Huisarts in het Wijkgezondheidscentrum de Akkers in Spijkenisse. 1986 Studie Homeopathie SHO. 1994 Part-time huisarts en consultatief homeopathisch arts te Apeldoorn. 1995 Kennismaking met de Bioresonantie.
internet marketing
Huisartsenpraktijk Sentebibu in Amsterdam Zuid-Oost: Uw Arts Online Huisartsenpraktijk Sentebibu gezondheid acupunctuur homeopathie anthroposofische geneeskunde.
Wij hebben een nieuwe collega in onze praktijk Dokter Dries, hij is net als dokter van der Leij een antroposofisch werkend huisarts. ALLEEN VOOR ANTROPOSOFISCHE/HOMEOPATISCHE PATIËNTEN. VANAF HEDEN IS ER GEEN INLOOPSPREEKUUR MEER. U KUNT ALLEEN GEBRUIK MAKEN VAN ONZE DIGITALE VOORZIENINGEN ALS U BENT INGESCHREVEN IN ONZE PRAKTIJK/ YOU CAN ONLY USE OUR DIGITAL SITE WHEN YOU ARE A PATIËNT IN OUR PRACTICE.
rijschool
Voor een wetenschappelijke benadering van homeopathie.
Vindt u ook dat acupunctuur, natuurgeneeskunde, antroposofische geneeskunde en homeopathische geneeskunde horen bij de geneeskunde en daarom horen mee te tellen als artsenwerk voor de herregistratie in het kader van de wet BIG? Teken dan de petitie Alle uren tellen!
Huisarts aan de Herengracht Welkom.
Welkom bij Huisarts aan de Herengracht. Huisarts aan de Herengracht is een vriendelijke en mooi geleden huisartspraktijk, gelegen op een van de mooiste plekjes van Amsterdam. Wij bevinden ons midden in de monumentale grachtengordel om de hoek van de Negen Straatjes.
G.O. Polderman, huisarts te Amstelveen.
Telefonisch spreekuur wordt gehouden tussen 13.00 en 13.30 uur. U kunt de huisarts zelf bellen of's' ochtends de assistente vragen of U dan teruggebeld kan worden. Huisbezoeken worden tussen 11.00 en 13.00 uur afgelegd. U kunt huisbezoeken telefonisch aanvragen bij de assistente.

Contacteer ons