Resultaten voor homeopatische huisarts amsterdam

G.O. Polderman, huisarts te Amstelveen.
Telefonisch spreekuur wordt gehouden tussen 13.00 en 13.30 uur. U kunt de huisarts zelf bellen of's' ochtends de assistente vragen of U dan teruggebeld kan worden. Huisbezoeken worden tussen 11.00 en 13.00 uur afgelegd. U kunt huisbezoeken telefonisch aanvragen bij de assistente.
amstelveen
Artsen en therapeutica in Gelderland.
antroposofische initiatieven in Nederland en België. opvoeding en scholen. landbouw en voeding. cursus en opleiding. kunst en ambacht. klik voor een regionaal overzicht. agenda prikbord verdieping extra! contact en service uw privacy voeg uzelf toe meld een fout inloggen AntroVista home.
amstelveen
Homeopaat Amsterdam Homeopathie De Telefoongids.
Een bedrijf toevoegen. Homeopaat in Amsterdam wordt gemiddeld beoordeeld met een 10 door 7 beoordelingen. Lichamelijke of psychische klachten? U kunt bij de homeopaat terecht voor een natuurlijke oplossing. Met homeopathie en homeopathische middelen kan u snel van uw klachten af zijn.
huisartsenpraktijk
Linnaeus Apotheek Apotheken Amsterdam Oost.
Apotheek Medisch Centrum Oost in Amsterdam Oost is een moderne apotheek die zich bevindt in een gezondheidscentrum tezamen met 5 huisartspraktijken. De apotheek bestaat sinds 2008 en heeft korte lijnen met de huisarts inzake uw medicijnen. De apotheek ligt dichtbij de Linnaeus apotheek en is volledig rolstoelvriendelijk.
woningstichting
Praktijk Kleipool Complementaire en natuurlijke geneeskunde.
Dit betekent dat, in overleg, gekozen kan worden voor een strikt natuurgeneeskundige behandeling, maar ook kan je voorkeur uit gaan naar ayurveda, of een combinatie van voedingsadviezen en behandeling met kruiden of colonhydrotherapie. Soms is het wenselijk om een combinatie te zoeken tussen reguliere en complementaire behandelingsmethoden om het effect van beide te versterken. Je kunt aangeven of de huisarts op de hoogte gebracht moet worden.
huisartsenpraktijk
Hypericon Eerstelijnsgezondheidscentrum voor integratieve geneeskunde.
Complementaire behandelmethoden toepassen naast de reguliere geneeskunde waarbij veiligheid, effectiviteit en persoonlijke voorkeur van de patiënt van belang zijn. De praktijk is gesloten voor nieuwe patiënten. online afspraken maken en. Over uw medische kosten. Huisarts in opleiding vanaf 1 maart 2019 start Marjolein de Bont.
Keycords bedrukken
Antroposofisch Gezondheidscentrum De Lemniscaat.
ook als een regulier huisarts. Daarnaast kunt u voor bepaalde klachten tijdelijk één van de artsen consulteren; in het laatste geval houdt u gewoon uw eigen huisarts. U kunt voor uw eigen oriëntatie een kennismakingsgesprek met de arts aanvragen bij de assistente.
turnpakje maat 164
Huisartsenpraktijk Dekeukeleire Huisarts aan de herengracht.
Herengracht 160-162, 1016 BN Amsterdam. 020-6237996 toets 9 bij spoed. Laatste nieuws Huisarts Dekeukeleire. Niet verschijnen op afspraak. Het komt te vaak voor dat mensen niet verschijnen op hun afspraak. Dit zorgt er voor dat anderen onn. 10 januari, 2019. Mirte neemt afscheid. Midden in een zomernacht is mijn tweede dochter geboren.
zoekwoord

Contacteer ons