Resultaten voor huisarts de jong amsterdam

DoktersvandeWereld NL @doktersvdwereld Twitter.
Een vijfde van de huisartsen weigert weleens patiënten terwijl dit in strijd is met de eigen regels of met de mededingingsregels https//: nos.nl/l/2271526. 0 antwoorden 1 retweet 0 vind-ik-leuks. Bedankt, Twitter gebruikt dit om je tijdlijn te verbeteren. DoktersvandeWereld NL heeft geretweet.
Witte Weekblad Aalsmeer Nieuws uit de regio Aalsmeer.
Schermer Daniël Giacon uit Aalsmeer zesde op jeugd-EK. AALSMEER De Aalsmeerse schermer Daniël Giacon is in Italië zesde geworden tijdens het Europees Jeugdkampioenschap. Het is de vijfde maal op rij dat Giacon in de top acht eindigde tijdens het jeugd-EK.
huisarts de jong amsterdam
Ik" hoop de mensen in Workum snel te leren kennen en een betrokken huisarts te zijn." Maar veel interessanter dan deze huishoudelijke mededelingen is de loopbaan van dokter De Jong. Voor de overzichtelijkheid doen we het maar in chronologische volgorde. Käthe de Jong is in Wageningen geboren en verhuisde op haar vierde met haar ouders naar Amsterdam waar ze opgroeide.
Pijper Media disclaimer.
Lees hiervoor het privacy beleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaardenindien, aanwezigvan, de site die u bezoekt. Happy in Shape. Happy in Shape. Privacy en Cookiebeleid. Pijper Media Groningen. 9723 HD Groningen. 9700 GB Groningen. 050 544 5800. Pijper Media Amsterdam.
Nieuwsblad De Zaankanter Nieuws uit de regio Zaandam.
Blues met Boo Boo Davis in Tapperij de Verwachting. ASSENDELFT Boo Boo Davis is een fenomeen en een overlever die behoort tot de laatste generatie van muzikanten die hun muziek nog direct baseren op een hard leven in de Mississippi Delta.
Huisarts Jong, J.Y. de.
de Jong Amsterdam. 28 mei 2018 Goedgekeurd door de redactie. Dokter de Jong is ruim twintig jaar de huisarts geweest van mij en mijn gezin. Zij zat toen nog in de Egidiusstraat. Ik ben altijd zeer tevreden over dokter de Jong geweest.
Huisartsen OranjeKliniek Vathorst Huisartsenzorg Hooglanderveen en Vathorst Amersfoort.
This Movements makes us look for creative ways for providing healthcare to the needs of our patients." GP Felix van der Wissel works with GP Evelyn de Jong and has office hours at.: Wednesday from 1030: to 1900.: Sluiten Petra Giel Huisarts. Petra Giel is werkzaam op locatie arcanum. Huisarts Petra Giel werkt vanaf januari 2015 in de praktijk van Harold Kneefel. Petra heeft geneeskunde gestudeerd aan de UVA / AMC in Amsterdam.
Jong Huisartsenpraktijk J Y de in Amsterdam De Telefoongids.
Jong Huisartsenpraktijk J Y de in Amsterdam. Hoofdweg 506, 1055AB, Amsterdam. Wijk: Stadsdeel West. Jong Huisartsenpraktijk J Y de. 020-6846479 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Andere resultaten voor huisarts in de buurt. Heerde Huisartsenpraktijk Van.

Contacteer ons