Resultaten voor huisarts rustenburgerstraat amsterdam

Huisarts Nods, M.
Huisartsenpraktijk Huisartsenpraktijk Rustenburg Amsterdam. 22 augustus 2012 Goedgekeurd door de redactie. Echt een supergoede huisarts. Ze kijkt naar het geheel, niet alleen naar het deel waar het pijntje is. In alle opzichten een moderne en deskundige huisarts, het tegendeel van de traditionele huisarts.
huisartsenpraktijk
Huisartsen Rustenburg Huisartsen Rustenburg huisarts Amsterdam.
De afnamelocatie op de Mauvestraat 67 is open van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 13.00 uur. De tijdelijke afnamelocatie bij Curious Kids Kinderopvang, Scheldestraat 19 in Amsterdam is inmiddels gesloten. Bij MC Roelof Hart, Gerard Terborgstraat 44-46, kunt u voortaan op werkdagen terecht van 08.00 tot 14.30 uur. Wat zit er in de basisverzekering in 2018? Op 1 januari is het basispakket uitgebreid met een aantal vergoedingen. Het verplicht eigen risico in 2018 blijft 385. In de polis van uw zorgverzekeraar en op de site van de Rijksoverheid kunt u alles nog eens rustig nalezen.: Moet ik naar de dokter? Het is niet altijd nodig om een afspraak te maken met uw huisarts als u een klacht of vraag heeft.
huisartsenpraktijk
Independer.
SEO Search Engine Optimization
Huisartsenpraktijk Nods Driessen GESLOTEN Huisartsen Rustenburgerstraat 144-d, De Pijp, Amsterdam, Noord-Holland Yelp.
1093 GJ Amsterdam. Een hele prettige huisarts, al zijn het er eigenlijk twee: mevrouw Nods en meneer Driessen. In de huisartsenpraktijk zitten nog meer huisartsen en zijn er altijd assistenten telefonisch aanwezig. Handig als je een korte vraag hebt of een herhaalrecept nodig hebt, waarmee je terecht kan bij de aangrenzende apotheek. Beiden zijn heel bekwame huisartsen en het inloopspreekuur iedere werkdag van 8-8.30 vind ik een uitkomst. Zo kan je indien nodig voor je werk met een kleine of grote klacht even langs. In het nog redelijk nieuwe appartementencomplex aan de Rustenburgerstraat en Kuipersstraat, om de hoek bij de van Woustraat zit een medisch centrum waar ook mijn huisarts zit, huisarts Nods.
SEO
Huisartsenpraktijk Rustenburg Amsterdam.
Huisartsenpraktijk Rustenburg Amsterdam. Adres Rustenburgerstraat 144 D. 1073 GJ Amsterdam. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 5 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. 26 april 2017 Goedgekeurd door de redactie. Huisartsen nemen de tijd en luisteren goed, ik ben zeer tevreden. 3 januari 2017 Goedgekeurd door de redactie. Door de huisarts uitstekend behandeld, in de organisatie zijn soms wat ongeregeldheden.
taxi breda
Huisartsen Rustenburg Huisartsen Rustenburgerstraat 144D, De Pijp, Amsterdam, Noord-Holland Telefoonnummer Yelp.
1073 GJ Amsterdam. Ik woon in het Centrum tegen de pijp aan. Ik heb tal van huisartsen om mij heen, maar heb op aanraden van een collega gekozen voor Dolstra. Ook toen hij van de Hemonylaan verhuisde naar de voor mij verder weg gelegen Rustenburgerstraat bleef hij mijn huisarts.
nilfisk
Huisartsinfo.
Rustenburgerstraat 144 D 1073GJ AMSTERDAM. HM Blanksma Arts. M Nods Arts. Mochten uw eigen gegevens niet kloppen, dan kunt u deze zelf beheren door u aan te melden op zorgportal.org. Mocht u gegevens van anderen tegenkomen die niet correct of onvolledig zijn, geef dit dan door via contact.

Contacteer ons