Resultaten voor hap amsterdam

Huisartspraktijk Bajramova HUISARTSPRAKTIJK E.BAJRAMOVA huisarts Amsterdam.
020 6159970 Spoednummer avond en weekend: 0880030600. Inloggen voor patiënten. Wilt u zich registreren? Ik kan niet inloggen. Welkom op de website van Huisartsenpraktijk E. Onze praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Amsterdam West op het adres Pieter Calandlaan 101.
was droogcombinatie samsung
Home.
De praktijk is op MAANDAG 26 FEBRUARI T/M VRIJDAG 2 MAART gesloten i.v.m vakantie. De waarneming is als volgt.: Als uw achternaam begint met de letter.: A-M: Dokter Merthens en Heinze. Witte de withstraat 11. 1057 XE Amsterdam. 020-3 89 20 05.
deense karren
Huisartsenpraktijk Bloemgracht in Amsterdam: Uw Arts Online huisarts, bloemgracht, bloemgracht 300, jordaan, huisartsenpraktijk, amsterdam.
Adres Bloemgracht 300. Postcode 1015TV Amsterdam. Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Bloemgracht. Op deze website vindt u praktische informatie over de Huisartsenpraktijk Bloemgracht, antwoorden op diverse medische vragen en verwijzingen naar andere betrouwbare en nuttige sites. Bij de Huisartsenpraktijk Bloemgracht werken vier huisartsen in twee gescheiden praktijken.
vuurspuwer
Home Huisarts Ritz huisarts Amsterdam.
Vind een zorgaanbieder in Amsterdam NH Zoeken. Klik Hier voor de zorggids Agis: http//zorgverleners.agisweb.nl/.: Welkom op de website van huisarts Ritz. Voor een snel overzicht van de openingstijden, spreekuur, visites en toegankelijkheid klik op de link praktijkfolder. Ritz is op 14-02-2018 afwezig. U kunt dan terecht bij een waarnemend huisarts.
Naamloze pagina.
Huisartspraktijk Drs. F. Ogbuli in Amsterdam: Uw Arts Online Huisartspraktijk Ogbuli Amsterdam.
1104 KG Amsterdam. Tel: 020 600 26 08. 800: uur t/m 1700: uur. Tel: 020 600 11 30. Wie jarig is, trakteert op lekkers. Maar moet dat gezond zijn of niet? Griep: een zaak van gezond verstand en sociale hygine.
Huisartsenpost Zuid verhuist naar VUmc VUmc.
Patiënten uit Amsterdam Zuid die s avonds of in het weekend met spoed een huisarts nodig hebben, kunnen vanaf 2 september terecht bij de nieuwe huisartsenpost HAP in VU medisch centrum VUmc. De huisartsenpost Zuid aan de Wielingenstraat sluit vanaf deze datum zijn deuren.
Huisartsenpost Amsterdam slecht bereikbaar Amsterdam PAROOL.
En" daar werden we niet blij van, zegt Bart Combée, directeur van de Consumentenbond. Van" de veertig zijn er 38 niet in staat om het merendeel van de telefoontjes binnen twee minuten aan te nemen" De HAP Amsterdam scoort het slechtst: bij zeventien van de twintig belpogingen was de wachttijd langer dan twee minuten; gemiddeld zelfs tien minuten.

Contacteer ons