Meer resultaten voor hap amsterdam

Huisartsenpost Amsterdam Zuidoost Amsterdam.
Huisartsenpost Amsterdam Zuidoost Amsterdam. Huisartsenpost Amsterdam Zuidoost Amsterdam. Adres Meibergdreef 9. 1105 AZ Amsterdam. Telefoon 020-3445377 kantoor, 088-0030600 patiënten. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 3 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Deel dit profiel met anderen.
huisartsenpost
GZC Helmersstraat SAG Amsterdam.
Kijk bij onze zorgverleners om te lezen welke diensten wij aanbieden. Uw huisarts in Amsterdam Oud-West. Onze huisartsen staan op werkdagen van 08.00 17.00 uur voor u klaar. Bovendien houden de huisartsen ook ochtend en/of avondspreekuren. Ga naar huisartsenpraktijk voor overige praktische informatie.
huisartsenpraktijk
Huisartspraktijk Dr. Ritz Huisartsenpraktijk Ritz Huisarts Singel Amsterdam Centrum.
Met ingang van het nieuwe jaar zal dr Stoks v naast de donderdag ook op dinsdag middag spreekuur houden. Hierbij zal het middagspreekuur van dr Ritz komen te vervallen. Maak een afspraak. Aanmelden als patiënt. Singel 261, 1012 WG Amsterdam.
belastingvrij sparen
Gezondheidscentrum Asterweg Medisch Centrum Noord.
Asterweg 6 1031 HN Amsterdam Overhoeks Buiksloterham 020 3081777 Ma: 0800: 1900, Di Vrij: 0800: 1700: /. Arkin basis GGZ. Verloskundige aan t IJ. Asterweg Medisch Centrum Noord. In ons gezondheidscentrum staat de patiënt centraal. Het centrum beschikt daarom over uitgebreide eHealth faciliteiten.
slotenmaker amsterdam zuid
Huisartsen Oude Turfmarkt Huisartsen Oude Turfmarkt Amsterdam.
Gevestigd tegenover de Munttoren aan de Oude Turfmarkt 151, midden in de stad. Alle studenten van de UvA en HvA in Amsterdam, waar je ook woont, kunnen zich bij de praktijk laten behandelen door een huisarts met specifieke kennis van de studie en het studentenleven.
huisartsenpraktijk
Avond, nacht en weekenddienst Huisartsenpraktijk de Pijp.
De waarneming s avonds, s nachts en in het weekend is geregeld door de huisartsenpost Amsterdam. Op de huisartsenpost werken alle huisartsen in de regio Amsterdam samen. Iedere werkdag na 17.00, op zaterdag en zondag en op feestdagen is de huisartsenpost geopend.
accountant amersfoort
Restaurant Hap-Hmm, Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Jordaan Amsterdam. Hotels in de buurt van Madame Tussauds Amsterdam. Hotels in de buurt van ARTIS Amsterdam Royal Zoo. Alle restaurants in Amsterdam. Restaurants in de buurt van Restaurant Hap-Hmm. Populaire keukens in Amsterdam. Café restaurants in Amsterdam.
Huisartsenpraktijk Vrijheidslaan.
Stichting GEZZuid heeft de ambitie een trekkersrol te vervullen bij de verbinding tussen zorg, welzijn en preventie in de wijken Amsterdam Oud-Zuid/de Pijp, Rivierenbuurt en Buitenveldert en werkt daarvoor samen op het gebied van preventie, behandeling en begeleiding van gezondheidsproblemen bij de patiënten en de overige inwoners van de wijken.

Contacteer ons