Zoeken naar hap amsterdam

Huisartsenposten Amsterdam OLVG.
Telefoonnummer HAP 088 00 30 600. OLVG werkt op beide locaties intensief samen met de Huisartsenposten Amsterdam. Patiënten die uit zichzelf, zonder voorafgaand telefonisch contact, binnenkomen, worden ontvangen aan de balie. Een verpleegkundige van de Spoedeisende Hulp SEH stelt een aantal vragen. Afhankelijk van waar ze wonen en de aard van de klacht, worden sommige mensen doorverwezen naar de huisartsenpost HAP naast de SEH.
huisartsenpraktijk
Avond, nacht en weekenddienst Huisartsen Scheldestraat huisarts Amsterdam.
Op de huisartsenpost werken alle huisartsen in de regio Amsterdam samen. Klik hier voor de link naar de website van de huisartsenpost. Iedere werkdag na 17.00 uur, op zaterdag en zondag en op feestdagen is de huisartsenpost geopend. Houdt bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.
fotolijst meerdere foto's
Amsterdam UMC Locatie AMC Huisartsenpost.
U neemt contact op via het centrale telefoonnummer van onze huisartsenpost 088-0030600. U meldt zich vervolgens bij de spoedeisende hulp van de Amsterdam UMC locatie AMC, u wordt dan doorverwezen naar de Huisartsenpost. Hier schrijft u zich in en wordt vastgesteld hoe dringend uw klachten zijn.
wasmachine
Huisartsenpraktijk de Makroon General Medical Practice de Makroon Huisartsenpraktijk De Makroon.
Personen zonder Nederlandse zorgverzekering kunnen in Makroon Medisch Centrum in Amsterdam Centrum 24/7 bij onze toeristendokter, expatdokter en hoteldokter service Amsterdam Tourist Doctors terecht. SOA HIV Test ook anoniem. Afspraak maken online. Inschrijving nieuwe patiënten. Zorgkaart Nederland Huisarts Bouch. Zorgkaart Nederland HAP Makroon.
amerikaanse koelkast
artsdeboer Huisarts David de Boer Amsterdam.
Buiten praktijkuren kunt u voor spoedsituaties terecht bij Huisartsenpost Zuid. In de praktijk wachten de patiënten in een ruimte waar wisselende kunst wordt geëxposeerd. De moderne praktijk is ontworpen door Architectenbureau Jaap Dijkman. Balthasar Floriszstraat 23 1071 VA Amsterdam Telefoon: 020 470 6067.
Huisartsenpraktijk Hygieaplein tel. 0204709799 home.
Consulten uitsluitend volgens afspraak. Ook kunt u de huisarts telefonisch en per email medische vragen stellen. de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG. De waarneming s avonds na 17 uur, s nachts of in het weekend wordt verzorgd door de Huisartsenposten Amsterdam.
Huisartsenpraktijk Parkplantsoen in de Spaarndammerbuurt in Amsterdam.
Wat is Huisartsenpraktijk Parkplantsoen? Huisartsenpraktijk Parkplantsoen is een kleine praktijk waar we persoonlijke aandacht hebben voor onze klanten. Naast een servicepakket van huisartsen en praktijk ondersteuning POH somatiek en GGZ, bieden wij een laboratorium en Buurtzorg-teams. Op onze praktijksite vind je praktische informatie en kun je gebruikmaken van de mogelijkheid om je online in te schrijven. Voor het maken van afspraken en aanvragen van herhaalrecepten zijn wij telefonisch bereikbaar. Onze praktijk is gevestigd op de Knollendamstraat 13 huis in de Spaarndammerbuurt in Amsterdam, net achter het Centraal Station tegen de Haarlemmer Houttuinen aan.
Huisartsenpost Amsterdam West Amsterdam.
Enige tijd geleden met beangstigende, cardiale klachten naar de HAP na een telefonische triage. Reeds onder behandeling van cardioloog, die met klem aanraadde om op het moment suprême van de. 4 personen vinden dit een nuttige waardering. Waardeer deze zorginstelling. Er zijn 3 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Alle huisartsenposten in Amsterdam.

Contacteer ons