Meer resultaten voor beste huisarts amsterdam

Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
zinken dakgoot
Huisarts Amsterdam Centrum HAPK.
Wij zijn een Pluspraktijk, dat wil zeggen dat wij als huisarts optimale zorg en service aan patiënten bieden. Ook kunt u voor veel onderzoeken in onze praktijk terecht, zoals een ECG of bloedafname. Wij hebben nog plaats voor nieuwe patiënten. Onze huisartsen heten u van harte welkom. Huisartsenpraktijk Keizersgracht Westermarkt 2, 1016 DK Amsterdam Centrum Maasstraat 71, 1078 HE Amsterdam Rivierenbuurt Bilderdijkstraat 142-148, 1053 KZ Amsterdam Oud West Stadionplein 25, 1076 CG Amsterdam Stadionbuurt Krugerstraat 1 3, 1091 LB Amsterdam Oost Oosterpark 62, 1092 AR Amsterdam Oost Spaarndammerdijk 15A, 1013 ZM Amsterdam Amsterdam West/ bij de Houthavens.
magento developer
Independer.
huisartsenpraktijk

Wij zijn enthousiaste huisartsen die op een moderne en persoonlijke manier huisartsenzorg willen leveren aan de bewoners van de Bijlmer. Samen hebben wij jaren ervaring als huisarts in Amsterdam Zuidoost. Helaas nemen wij momenteel geen nieuwe patiënten aan in de praktijk.
BP
Onze behandelaars Faceland Face your beauty.
Faceland werkt met de nieuwste behandelmethodes en gaat altijd voor het beste resultaat. Faceland conformeert zich aan alle kwaliteitsnormen van de wetenschappelijke verenigingen zoals de NVPC Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en de NVCG Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. Wij stellen graag de behandelaars van Faceland aan jou voor. Meer weten over ons team en hun drijfveren? Klik dan op de behandelaar. 2 20% 1 vote. Botox en fillers. Arts Alex Heezen. Arts Alex Heezen heeft zijn studie geneeskunde succesvol afgerond aan de Universiteit Utrecht. Tijdens zijn studie heeft hij vooral de nadruk gelegd op de dermatologie. Hij is werkzaam in Faceland Rotterdam en Eindhoven. Bekijk de video. Arts Amber Zegveld. Amber studeerde geneeskunde aan de vrije universiteit in Amsterdam.
goedkope fotolijsten
Huisartsenpraktijk Swart in Amsterdam: Uw Arts Online huisarts swart 1098pb amsterdam watergraafsmeer oost pascalstraat.
Dat neemt niet weg dat er soms toch iets mis kan gaan en dat u teleurgesteld bent of niet tevreden. Als dat het geval is kunt u het beste hierover contact opnemen met de medewerker in kwestie. Wellicht was er sprake van een misverstand, tegenstrijdige verwachtingen of onvoldoende communicatie en kan uw onvrede in een gesprek worden weggenomen. Misschien is er iets fout gegaan zonder dat wij ons er van bewust waren, en dan horen wij dat graag want daar leren we van hoe dit in de toekomst te voorkomen. Als ook na een gesprek met ons uw klacht blijft bestaan dan kunt u zich richten tot een klachtencommissie. Alle medewerkers van onze huisartsenpraktijk zijn aangesloten bij de Klachtencommissie Amsterdam.
symptomen
Huisartsenpraktijk Van Baerle E.R. De Jager-M in Amsterdam Zorgzoeker Zilveren Kruis.
1071 AR Amsterdam route. Deze huisarts is gecontracteerd. U kunt hier terecht voor.: Accreditatie" data-placementtop" title." Praktijkondersteuning GGZ" data-placementtop" title." Praktijkondersteuning Somatiek" data-placementtop" title." Stoppen met roken" data-placementtop" title." Service en Bereikbaarheid. De praktijk biedt extra ochtend, avond en/of weekendspreekuren aan. Open voor inschrijving. Stoppen met roken programma. Ook in 2016 weer de beste service bij Zilveren Kruis.
tattoo
Huisartsenpraktijk IJburg.
Meld uw klacht, vraag of suggestie bij de assistente of de huisarts. We blijven graag met u in gesprek. Als we er niet uitkomen of wanneer u voorkeur heeft voor een externe. Niet alleen tussen 8.00 17.00 uur. Toegankelijkheid is belangrijk. Daarom houden wij ook spreekuur in de avond, na uw werk. Bovendien kunt u veel online regelen, zoals afspraken maken, herhaalrecepten aanvragen en uw eigen dossier inzien. Korte vragen kunnen ook via beveiligde e-mail gesteld worden. U kunt zich online inschrijven als nieuwe patiënt. T 020 760 8959. F 020 416 07 76. Spoed buiten openingstijden. T 088 0030 600. Alle spreekuren zijn op afspraak. Locatie: Erich Salomonstraat 326, 1087 GZ Amsterdam.
kassa software

Contacteer ons