Resultaten voor dokter amsterdam west

496 huisartsen in Amsterdam.
496 huisartsen in Amsterdam. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 496 huisartsen in Amsterdam bekend. Het gemiddelde cijfer van alle huisartsen in Amsterdam is een 8.1 op basis van 2110 waarderingen. Het gemiddelde cijfer van alle huisartsen in Nederland is een 8.2.
Holiday
Gezondheidscentrum Slotermeer.
Onze praktijk is onderdeel van het Gezondheidscentrum" Slotermeer, een moderne huisartsenpraktijk in Amsterdam West, waar door een team van huisartsen, assistenten en praktijkondersteuners deskundige zorg op een persoonlijke en vertrouwde manier wordt geboden. Sinds september 2010 is onze praktijk geaccrediteerd.
1huis makelaars
Independer.
pc dokter
Huisartsenpraktijk Amsterdam West.
Welkom op de site van dokter Visser en dokter Roo. Visser en dokter K. De Roo heten u welkom op hun nieuwe website. Al meer dan. 10 jaar met veel enthousiasme werkzaam in Amsterdam west locatie Nolensstraat 358 D, 1067 KP Amsterdam.
relatiebemiddelaar
Independer.
samsung wasmachine eco bubble
Huisartsenpraktijk Kwakersplein De Praktijk.
Dit is een arts die gedurende een jaar in onze praktijk werkzaam is en zelfstandig, onder supervisie, spreekuur doet. Huisartsenpraktijk Kwakersplein biedt huisartsgeneeskundige zorg aan bewoners van de gebieden Oud West, de Baarsjes en een deel van Westerpark. Wij bieden generalistische huisartsenzorg.:
Home Huisartsenpraktijk Nieuw-West huisarts Amsterdam.
Veel voorkomende klachten. Links in de regio. Blijf op de hoogte van Huisartsenpraktijk Nieuw-West. In en uitschrijvingen. Spoednummer 020 4110008, keuze1.: Jan Tooropstraat 627. 1061 AE Amsterdam Telefoon.: 020 4110008 Fax.: 020 4115679 info@huisartsennieuwwest.nl. blijf op de hoogte van Huisartsenpraktijk Nieuw-West.
GZC Helmersstraat SAG Amsterdam.
U kunt daardoor rekenen op persoonlijke zorg van hoge kwaliteit in elke levensfase en op elk gebied. Wij leveren zorg aan inwoners van Amsterdam Oud-West. Lees hier hoe u zich kunt inschrijven. In ons gezondheidscentrum vindt u een uitgebreid zorgaanbod onder één dak.

Contacteer ons