Resultaten voor dokter van amsterdam

Medisch kwartier de Oude Houthaven MKOH in Amsterdam.
Op vrijdag 4 november en dinsdag 8 november van 12.30-14.00 worden de vaccinaties weer gegeven. Praktijkaccreditering Huisartsenpraktijk MKOH Amsterdam 01/09/2017 1117: am. Met trots kunnen wij u mededelen dat onze huisartsenpraktijk Medisch kwartier de Oude Houthaven sinds September 2016 is geaccrediteerd volgens de normen van het Nederlands Huisartsen Genootschap.
GZC Zeeburg SAG Amsterdam.
Als iedere seconde telt.: Welkom bij SAG-gezondheidscentrum Zeeburg. In ons gezondheidscentrum werken huisartsen nauw samen met andere zorgverleners. U kunt daardoor rekenen op persoonlijke zorg van hoge kwaliteit in elke levensfase en op elk gebied. Wij leveren zorg aan inwoners van Amsterdam Oost. Lees hier hoe u zich kunt inschrijven. In ons gezondheidscentrum vindt u een uitgebreid zorgaanbod onder één dak. Behalve huisartsen werken er ook andere zorgverleners in ons centrum. Kijk bij onze zorgverleners om te lezen welke diensten wij aanbieden. Uw huisarts in Amsterdam Oost. Onze huisartsen staan op werkdagen van 08.00 17.00 uur voor u klaar. Bovendien houden de huisartsen ook ochtend en/of avondspreekuren. Ga naar huisartsenpraktijk voor overige praktische informatie.
dokter van amsterdam
Dokter van Amsterdam Nathalie van Amsterdam. Gespecialiseerd in kleine chirurgische ingrepen en injectables. Afgestudeerd in Leiden, werkzaam in Gouda en in speciale gevallen elders ook op afspraak. Wonend in het mooie Reeuwijk-Dorp. Dokter van Amsterdam is gespecialiseerd in de volgende ingrepen.:
Huisartspraktijk D. van Wijngaarden Huisarts D. van Wijngaarden, Huisarts Amsterdam West.
Zwangerschapsverlof huisarts Dr. Per 4 mei 2020 gaat huisarts Anna Liefhebber met zwangerschapsverlof. Op 5 oktober 2020 zal zij weer. 17 december, 2019. Voor praktische informatie en uitleg over spreekuren. Zoekt u specifieke informatie over gezondheid en ziekten? Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.nl. Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten. Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent. Zoekt u specifieke informatie over medicijnen? Voor informatie over medicijnen verwijzen wij u graag door naar de website Apotheek.nl. Apotheek.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over medicijnen. Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent. Bent u al aangemeld op het Landelijk Schakelpunt? Meld u snel aan! Huisartspraktijk van Wijngaarden. 1053 JH Amsterdam.
Praktijkinformatie huisartsenpraktijk Rivierenbuurt.
Als u belt dat u eraan komt, kan de huisarts alvast rekening houden met uw komst. Als u tijdens kantoortijden het gewone nummer belt: 020-6628636 en u toets een 1, dan wordt u met spoed te woord gestaan door de assistente of de dokter. Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, tijdelijk gehandicapt of slecht ter been bent. Belt u alstublieft voor 11.00 om een huisbezoek aan te vragen. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling echter beter. Het huisbezoek is nadrukkelijk niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen. Avond, nacht en weekenddienst. Huisartsenpost: tel 088-0030600. De waarneming s avonds, s nachts en in het weekend is geregeld door de huisartsenpost/doktersdienst. Op de huisartsenpost werken alle huisartsen van Amsterdam samen.
GZC De Vaart SAG Amsterdam.
Uw huisarts in Amsterdam Nieuw-West. Onze huisartsen staan op werkdagen van 08.00 17.00 uur voor u klaar. Bovendien houden de huisartsen ook ochtend en/of avondspreekuren. Ga naar huisartsenpraktijk voor overige praktische informatie. In ons online patiëntenportaal kunt u afspraken met uw huisarts of praktijkondersteuner inplannen, herhaalrecepten aanvragen en een eConsult voeren met uw huisarts. Bij online diensten vindt u meer informatie over ons portaal en leest u hoe u zich kunt aanmelden. Cursusdata 2019 Mindfulness en Minder piekeren bekend. 22 november 2018. Speciaal voor Amsterdammers die een huisarts bij een SAG Gezondheidscentrum hebben, organiseert Arkin twee cursussen: Mindfulness en Minderen piekeren en stress. Op deze pagina vindt u de exacte startdata en informatie over de cursus. Heeft u belangstelling voor deelname aan één van de cursussen? Bespreek dit met uw huisarts of GGZ Praktijkondersteuner. Help de dokter met een goed gesprek.
Gezondheidscentrum Buiksloterham alle zorg die u nodig heeft in Amsterdam Noord.
Dit is de trailer van het televisieprogramma MINDFCK. Op 21 januari maakte de huisarts in ons gezondheidscentrum in Amsterdam Noord even plaats voor Victor Mids en was het gezondheidscentrum het toneel voor een sociaal experiment. In de trailer is al een glimp op te vangen van de wachtkamer en op 17 maart is het gehele item te zien op NPO 1 om 2025: uur. Gezondheidscentrum Buiksloterham in het Noord-Amsterdams Nieuwsblad. januari 31, 2018. Heeft u het gezien? Gezondheidscentrum Buiksloterham stond recent in het Noord-Amsterdams Nieuwsblad. Hou het in de gaten, binnenkort volgt een interview met de oprichters en informatie over de nieuwbouw! Ik heb een briefje nodig van de dokter, hoe zit het precies?
Dokter van Amsterdam Gouda.
Activiteiten Dokter van Amsterdam.: De activiteiten van Dokter van Amsterdam vinden onder andere plaats in de branche: Praktijken van huisartsen. Deze branche heeft als hoofdcategorie: Gezondheids en welzijnszorg en is in dit geval verder onderverdeeld bij: Gezondheidszorg, subcategorie Medische en tandheelkundige praktijken.

Contacteer ons