Op zoek naar huisarts nieuw amsterdam?

Huisartsenpraktijk Rijkers en Holwarda in Nieuw-Amsterdam Huisarts Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
bijv: Juwelier" Vul hier in wat u zoekt. Powered by places.nl. U bent hier.: Huisarts Nieuw Amsterdam. Huisartsenpraktijk Rijkers en Holwa. Huisartsenpraktijk Rijkers en Holwarda Nieuw-Amsterdam. Ontdek de scherpste prijs.: Vraag offerte aan. Informatie over Huisartsenpraktijk Rijkers en Holwarda in Nieuw-Amsterdam.
opleiding praktijkmanager huisartsenpraktijk
Independer.
vuurspuwer
Nieuw onderkomen huisartsen Rijkers Holwarda De Tweelingdorper.
Toggle navigation De Tweelingdorper. Nieuw onderkomen huisartsen Rijkers Holwarda. Door Wessel Berkhout op 3 december 2015 Delen Tweeten Pinnen. Wessel Berkhout Op de foto het team van de praktijk Rijkers-Holwarda bijeen. Vooraan vlnr: Annemarje Linneman, Kinie Kolenbrander, hariet Pruim, Patrick Rijkers Voor: Tineke Holwarda, Annemarie Salomons, Rita Bontjer en Sanne Bloemberg. NIEUW-AMSTERDAM Dit jaar werd het pand van de huisartsen aan de Valkeniersweg uitgebreid vanwege ruimtegebrek. Het aantal patiƫnten dat de praktijk bezoekt wordt steeds groter door de strerke vergrijzing en doordat mensen langer thuis wonen en korter in het ziekenhuis liggen. Daarnaast worden steeds meer taken door de huisarts uitgevoerd die voorheen door de specialist in het ziekenhuis werden gedaan.
mini pc
Huisartsenpraktijk ValkenHOED, Praktijk Kuyper Nieuw-Amsterdam.
Keurig op tijd; wordt goed naar je geluisterd, kundige huisartsen; echt top. 5 mei 2017 Goedgekeurd door de redactie. Kuyper is ruim 20 jaar onze huisarts geweest. Wij zijn verhuisd en moeten helaas op zoek naar een andere huisarts. Onze ervaringen bij dr.
Huisartsenpraktijk Valkenhoed.
Het voordeel van herhaalmedicatie aanvragen via CGM is dat het via deze route beveiligd is en u uw chronische medicatie inzichtelijk krijgt na het inloggen. U hoeft het dan alleen nog aan te klikken. Herhaal uw medicatie hier via CGM.
Huisartsenpraktijk Rijkers en Holwarda Nieuw-Amsterdam.
Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. 22 november 2017 Goedgekeurd door de redactie. Ik ken dr. Rijkers al jaren en ik heb nog nooit een huisarts ontmoet met zoveel hart voor zijn patiƫnten.
Huisarts Kuyper, M.G.
14 september 2015 Goedgekeurd door de redactie. Kundige huisarts met hart voor de patient. Weet veel uit zijn hoofd en is ook op menselijk gebied heel erg goed. Een huisarts van de oude stempel, waarvan je er niet veel zult vinden.
Home Huisartsenpraktijk Rijkers en Holwarda huisarts Nieuw-Amsterdam.
De ingang van de praktijk bevindt zich aan de kant van de parkeerplaats, links in de hoek. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0591-729030. Herhaalrecepten kunt u in de daarvoor bestemde brievenbus doen, deze staat aan de voorkant van het pand.

Contacteer ons