Zoeken naar huisarts oost amsterdam

Algemene informatie Huisartsen Vrolikstraat.
Er is ook een huisarts in opleiding, die door de vaste huisartsen begeleid wordt. Verder werken er vijf doktersassistentes, één praktijkondersteuner voor chronische ziektes, zoals diabetes en astma/COPD en drie praktijkondersteuners GGZ voor psychosociale problemen in onze praktijk. Samen met de Huisartsenpraktijk Amsterdam Oost zitten wij op de eerste verdieping van Gezondheidscentrum Vrolikstraat.
psycholoog amsterdam oost
GZC Oosthoek SAG Amsterdam.
Uw huisarts in Amsterdam Oost. Onze huisartsen staan op werkdagen van 08.00 17.00 uur voor u klaar. Bovendien houden de huisartsen ook ochtend en/of avondspreekuren. Ga naar huisartsenpraktijk voor overige praktische informatie. In ons online patiëntenportaal kunt u afspraken met uw huisarts of praktijkondersteuner inplannen, herhaalrecepten aanvragen en een eConsult voeren met uw huisarts.
huisartsenpraktijk
Huisartsen Amsterdam Oost H.W.A.J. Garretsen Home.
Huisarts Amsterdam Oost is een huisartsenpraktijk voor patiënten uit de postcodegebieden 1091-1097, 1072-1074, 1011-1012 en 1017-1018. Nieuws: Griepvaccinatie nog verkrijgbaar. Geschreven op 12 December 2017 door Huisarts H.W.A.J. Voor mensen met een indicatie is er nog een griepvaccinatie te verkrijgen.
kassa kopen
Home Huisartsenpraktijk Zeeburg.
incassobureau eindhoven
Huisartsenpraktijk OLVG.
De verzekering vergoedt in principe dus alleen de rekening van een passant als deze geen huisarts in Amsterdam heeft. U betaalt voor het consult, na betaling ontvangt u een factuur, deze kunt u dan bij de verzekering declareren. Om een afspraak met uw huisarts te maken, belt u met onze assistenten op 020 599 45 55. Wij werken alleen met een afsprakenspreekuur. De assistenten vragen naar uw klacht, zodat zij het spreekuur van de huisartsen zo goed mogelijk kunnen plannen. Als u meerdere dingen wilt bespreken of u verwacht meer dan 10 minuten nodig te hebben bij de huisarts, dan verzoeken wij u dit aan te geven zodat een langer consult ingepland kan worden. Bij niet verschijnen zonder afmelding brengen wij de kosten van het consult bij u in rekening, deze kosten zijn niet te verhalen op uw verzekering. Voor meer informatie, bijvoorbeeld over de herhaalreceptenlijn of e-consults, kunt u terecht op: https//huisartsenpraktijkbuitenhof.praktijkinfo.nl/.: Werken en leren. OLVG, locatie West. Jan Tooropstraat 164. 020 510 89 11. OLVG, locatie Spuistraat. 020 599 41 00. OLVG, locatie Oost.
Home Huisartsenpraktijk ten Hove de Jong huisarts Amsterdam.
1092 BV Amsterdam Telefoon.: onze praktijk kunt u op de TWEEDE etage vinden! Afgelopen juni zijn we verhuisd binnen het gebouw. U kunt nu onze praktijk op de tweede etage. Welkom op onze website. Huisartsenpraktijk ten Hove de Jong is een duopraktijk bestaande uit twee vrouwelijke huisartsen. De praktijk is gevestigd in het prachtig gerenoveerde pand de vroegere Linnaeusschool aan de Tweede Oosterparkstraat 274 F. In het pand zijn nog vier huisartsenpraktijken gevestigd, alsmede een apotheek, fysiotherapeuten, psychologen, tandarts en verloskundigen. Samen vormen wij Medisch Centrum Oost.
Huisartsenpraktijk De Oostkaap.
In de avonden17.00-8.00u, in weekenden en op feestdagen is de dienstdoende huisarts alleen voor dringende zaken bereikbaar via de telefoon van de Huisartsenposten Amsterdam op tel. Bereikbaarheid voor intercollegiaal overleg is de hele werkdag mogelijk via de doktersdienst op 020-5923673 ATA com.
Huisartsenpraktijk Nijpels van Drooge in de Watergraafsmeer.
Huisartsenpraktijk Nijpels van Drooge. 1098 GS Amsterdam. Geopend: ma-vrij van 8.00u tot 17.00u Inloopspreekuur: dagelijks 8. 30 9.30 uur. Buiten openingstijden kunt u in dringende gevallen terecht bij de huisartsenpost. Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Nijpels van Drooge. Wij zijn een huisartsenechtpaar, dat al jaren met veel plezier in de Watergraafsmeer woont en werkt.

Contacteer ons