Zoeken naar huisarts oost amsterdam

General Practitioners GPs Doctors in the Netherlands.
Events in Amsterdam. Events in The Hague. Events in Rotterdam. Zoos Animal parks. Coworking Office spaces. Interior Designers Architects. Mortgages for expats. Real estate agents. Rental housing agencies. Short stay rentals. Dutch healthcare system. General Practitioners GPs Doctors in the Netherlands. xml version1.0" encodingUTF-8? The first point of contact in getting healthcare in the Netherlands is to register with a doctor huisarts in Dutch or general practitioner GP.
huisartsenpraktijk
Huisartsenpraktijk Sentebibu in Amsterdam Zuid-Oost: Uw Arts Online Huisartsenpraktijk Sentebibu gezondheid acupunctuur homeopathie anthroposofische geneeskunde.
Wij hebben een nieuwe collega in onze praktijk Dokter Dries, hij is net als dokter van der Leij een antroposofisch werkend huisarts. ALLEEN VOOR ANTROPOSOFISCHE/HOMEOPATISCHE PATIËNTEN. VANAF HEDEN IS ER GEEN INLOOPSPREEKUUR MEER. U KUNT ALLEEN GEBRUIK MAKEN VAN ONZE DIGITALE VOORZIENINGEN ALS U BENT INGESCHREVEN IN ONZE PRAKTIJK/ YOU CAN ONLY USE OUR DIGITAL SITE WHEN YOU ARE A PATIËNT IN OUR PRACTICE.
psycholoog amsterdam oost
Huisartsenpraktijk Zeeburg 4 praktijken onder 1 dak in Amsterdam-Oost.
Wanneer één praktijk gesloten is, kunt u voor een spoedgeval dat niet kan wachten tot uw eigen huisarts terug is, terecht bij een collega in hetzelfde pand. Zo is er elke werkdag tussen 8 en 17 uur een huisarts voor u beschikbaar.
leren handgreep
Artsen zonder Grenzen Nederland.
Het wereldgezondheidssysteem is nog niet steeds voorbereid op grootschalige epidemieën, waarschuwt Artsen zonder Grenzen, met het oog op de G-7 top dit weekend in Duitsland. Met grote droefheid bevestigen wij dat er een helikopter met drie hulpverleners van Artsen zonder Grenzen is neergestort in Nepal.
laptop reparatie amsterdam oost
Spoed medische zorg.
Maar wat als de praktijk dicht is en er is spoed? Bij spoed, als de zorg niet kan wachten tot het volgende spreekuur van uw eigen huisarts, kunt u s avonds, s nachts en in het weekend de huisartsenpost bellen.
usb stick bedrukken
Zorggroep Amsterdam Oost ZGAO.
Zorggroep Amsterdam Oost. ZGAO is een kleine zorgorganisatie. Wij helpen u zoveel mogelijk het leven te leiden dat u wenst. U kunt bij ons terecht voor zorg en behandeling, kortdurend verblijf, wonen en welzijn. 020 592 52 52. Cliënt Service Bureau.
tapas
Thuisarts Betrouwbare en onafhankelijke informatie van uw arts.
Debora Smits de Vries, huisarts. Julian Kiers, huisarts. Vincent Verstappen, huisarts. Henk Schers, huisarts. Hilde Luijks, huisarts. Edwin de Vaal, huisarts. Christine Weenink, huisarts. Tips voor een gezonde winter. Als het buiten nat en koud is, liggen winterkwaaltjes op de loer.
GZC Oosthoek SAG Amsterdam.
Uw huisarts in Amsterdam Oost. Onze huisartsen staan op werkdagen van 08.00 17.00 uur voor u klaar. Bovendien houden de huisartsen ook ochtend en/of avondspreekuren. Ga naar huisartsenpraktijk voor overige praktische informatie. In ons online patiëntenportaal kunt u afspraken met uw huisarts of praktijkondersteuner inplannen, herhaalrecepten aanvragen en een eConsult voeren met uw huisarts.

Contacteer ons