Op zoek naar huisarts turfmarkt amsterdam?

Huisartspraktijk Oude Turfmarkt Amsterdam.
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er zijn 8 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder.: Zorginstelling Huisartspraktijk Oude Turfmarkt, Amsterdam. Zorginstelling Huisartspraktijk Oude Turfmarkt, Amsterdam. Zorginstelling Huisartspraktijk Oude Turfmarkt, Amsterdam.
huisartsenpraktijk
Huisartsenpraktijk Turfmarkt Zwolle.
De Huisartsen Groepspraktijk Turfmarkt bestaat uit vier praktijken. Er werken vier huisartsen, één waarnemend huisarts, acht praktijkassistentes, twee praktijkverpleegkundigen POH-somatiek en twee POH-GGZ. De praktijk is geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Er is spreekuur volgens afspraak voor zowel de huisartsen als de praktijkverpleegkundigen.
leren handgreep
Huisartsen Oude Turfmarkt Amsterdam Studentenartsen.
Gevestigd tegenover de Munttoren aan de Oude Turfmarkt 151, midden in de stad. Alle studenten van de UvA en HvA in Amsterdam, waar je ook woont, kunnen zich bij de praktijk laten behandelen door een huisarts met specifieke kennis van de studie en het studentenleven.
condensdroger
Studentenartsen UvA Studenten Universiteit van Amsterdam.
De studentenartsen werken samen met de Huisartsen Oude Turfmarkt. Tijdens je hele studie en meestal ook daarna kun je ingeschreven zijn bij Bureau Studentenartsen, waar je ook in Amsterdam woont. En als je verhuist hoef je geen nieuwe huisarts te zoeken.
seo in
Independer.
seo tips

Contacteer ons