Zoeken naar huisarts amsterdam baarsjes

Huisartsenpraktijk de Hoed.
Wij zijn een groepspraktijk van 3 huisartsen en bieden al jaren eerstelijnszorg. aan de inwoners van Amsterdam de Baarsjes/Bos en Lommer /Oud West. Meer over onze praktijk. Onze huisartsen helpen u graag. Huisarts Aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag. Huisarts Aanwezig op: maandag, dinsdag en donderdag.
huisartsenpraktijk
Voor verwijzers HEALTH TOUR Amsterdam.
Baarsjes/Oud West Core-Active Maartje Kuijpens/Sophie Janssens Baarsjesweg 289hs 1058AG Amsterdam 020-6834436 baarsjes-oudwest @healthtouramsterdam.nl. Contact Bos en Lommer. Bos en Lommer Equilibrio Inge Cantatore Hoofdweg 572 1055 AB Amsterdam 06 205 548 49 bosenlommer @healthtouramsterdam.nl. Westerpark Marleen Sepers 06 478 206 67 westerpark @healthtouramsterdam.nl.
seo specialist
Independer.
Pennen bedrukken
Huisartsenpraktijk Foppen.
Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter jurist en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen.
huisartsenpraktijk den haag
Vactures.
POH-somatiek voor Huisartsenpraktijk Van Eijkeren en Van Heusden in Amsterdam Oud West. Voor onze huisartsenpraktijk op de Jacob van Lennepkade in Oud West zijn wij per 1 maart 2018 op zoek naar POH-S voor 16 uur per week. Wij zoeken een POH-S voor. Diabetes keten, met instellen op insuline wanneer je daar affiniteit mee hebt. COPD keten inclusief longfuncties verrichten; zo nodig volg je eerst de Caspir cursus. CVRM keten, inclusief geprotocolleerde bloeddrukmeting/ thuismeting. Stoppen met roken begeleiding, ook van niet ketenpatiënten. Ouderenzorg, samen met een van de huisartsen. Opzetten astmaketen, zo mogelijk in 2018 te starten. Wij zijn aangesloten bij de ROHA, en werken dus met Collab Care Sharing, daarnaast met HIS Scipio van Omnihis. Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract, salariëring volgens de cao Huisartsenzorg. Nascholingen op de genoemde ketengebieden. Een hecht gezellig team met 3 huisartsen, 3 assistentes en 2 POH-GGZ, allen parttime werkend, en een huisarts in opleiding van de VU.
taxi groningen
Huisartsenpraktijk Postjesweg Amsterdam.
Vergelijkingshulp verpleging en verzorging thuis. Er zijn 5 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder.: Zorginstelling Huisartsenpraktijk Postjesweg, Amsterdam. Zorginstelling Huisartsenpraktijk Postjesweg, Amsterdam. Zorginstelling Huisartsenpraktijk Postjesweg, Amsterdam. Bekijk alle specialisten. Alle huisartsenpraktijken in Amsterdam. Alle zorgaanbieders in Amsterdam. Partners van ZorgkaartNederland.
riool ontstoppen utrecht
Home Huisartsenpraktijk Kolenberg huisarts Amsterdam.
met de huisartsenpost, Tel: 088-0030600. Tijdens de vakantie kunt u geen herhaalrecepten en/of e-consulten aanvragen via de website, neem contact op met de waarnemende huisartsenpraktijk. Hartelijk welkom bij huisartsenpraktijk Kolenberg. Op deze site vindt u informatie over onze praktijk die zich bevindt op de Hoofdweg in Amsterdam West, stadsdeel de Baarsjes. We vinden het leuk en belangrijk om mee te werken aan de opleiding van weer nieuwe doktersassistenten en huisartsen. U zult daarom weleens een nieuw gezicht tegen komen in de praktijk. We hopen dat u deze mensen een kans geeft. Wel blijft het altijd mogelijk om te vragen naar een van de vaste medewerkers. Bij de balie kunt u Mounia Aourarh treffen, zij doet de opleiding tot doktersassistente en loopt tot juni 2019 stage bij ons. Per 1 december begint Celeste Swen als nieuwe huisarts in opleiding.
Home Huisartsenpraktijk Postjesweg huisarts AMSTERDAM.
Lees de patientenervaringen. Praktijkondersteuners psychische problemen. Huisartsencoöperatie de Baarsjes. Huisarts in opleiding. Publicaties en presentaties. Welkom op de website met informatie over onze praktijk. Onder het kopje interactie rechts op deze pagina kunt u herhaalrecepten aanvragen of een E-consult vragen.

Contacteer ons