Op zoek naar goede huisarts amsterdam zuid?

Hoe vind ik de beste huisarts? PlusOnline.
De eerste stap om een goede huisarts te kiezen kan zijn om te checken of een huisartsenpraktijk het keurmerk NHG-Praktijkaccreditering heeft, vertelt huisarts Kees in t Veld van het Nederlands Huisartsen Genootschap NHG. Een kwart van de huisartsen heeft inmiddels een certificaat of is ermee bezig die te behalen.
seo amsterdam
Independer.
beveiligingscamera
Huisarts Amsterdam Centrum HAPK.
Locatie Zuid, Stadionplein 25. Locatie Oost, Krugerstraat 1 3. Huisartsenprakijk HAPK in het centrum van Amsterdam, vindt u op de hoek Keizersgracht, Westermarkt. Wij zijn een Pluspraktijk, dat wil zeggen dat wij als huisarts optimale zorg en service aan patiënten bieden.
buddha to buddha ring
Huisarts rivierenbuurt, Amsterdam-zuid Huisartsenpraktijk Amsteldijk.
020 644 8400. Huisarts rivierenbuurt, Amsterdam-zuid. Welkom bij onze huisartsenpraktijk in Amsterdam-Zuid! Wij heten u welkom bij onze praktijk in de Rivierenbuurt, Amsterdam-Zuid! Onze praktijk ligt aan de mooie Amstel en is goed bereikbaar voor alle Amsterdammers in de Rivierenbuurt, de Pijp, Amsterdam Oud-Zuid en Amsterdam-Oost Omval en Amstelkwartier.
496 huisartsen in Amsterdam.
Huisartsenpraktijk Rivierenbuurt, Amsterdam. 5 km 277. 10 km 545. 25 km 1293. 50 km 2921. 100 km 6503. Nog niet op deze site? Meld u nu aan! Meest gewaardeerde huisartsen in Amsterdam. Laatst gewaardeerde huisartsen in Amsterdam. Huisarts Wynia, H.J.
Huisartsen Valeriusplein huisartsenpraktijk.
1075 BJ Amsterdam. Ma Di Wo en Vr. Huisartsenpraktijk Valeriusplein is gelegen in Amsterdam-Zuid, vriendelijk en staat open voor buitenlandse patiënten. Onze artsen en assistenten spreken vloeiend Engels. Wij zijn ons bewust van de verschillen in medische zorg in verscheidene landen en daarom proberen wij de Nederlandse aanpak uit te leggen en tegelijkertijd aan de wensen van de patiënt te voldoen.
Choose app.

Contacteer ons