Op zoek naar huisarts oosterpark amsterdam?

Independer.
huisartsenpraktijk
Huisartsenpraktijk Buitenhof Huisartsenpraktijk Buitenhof huisarts Amsterdam.
Huisartsenpraktijk Buitenhof is gevestigd in Amsterdam Oost. Een bijzonder kenmerk van de huisartsenpraktijk is dat deze nauw verbonden is aan het OLVG. Huisartsenpraktijk Buitenhof bestaat uit twee huisartsenpraktijken.: Huisartsenpraktijk Noort, Beugel en Bindels. Huisartsenpraktijk Wewerinke, Geersing, v/d Vijver. van de Vijver. Dit betekent dat u patient bent bij een van beide praktijken. U staat in ingeschreven bij een van de huisartsen, deze is verantwoordelijjk voor de coordinatie van uw zorg maar ivm de partime bezetting kan het voorkomen dat uw huisarts niet aanwezig is De huisartsen van uw praktijk nemen dan onderling voor elkaar waar, zodat er bij drukte, vakantie of ziekte altijd een huisarts voor u beschikbaar is.
huisartsenpraktijk
Huisartsenpraktijk Oosterpark B.V. J. Oud in Amsterdam: Uw Arts Online.
Eind jaren dertig is het pand in gebruik genomen als huisartsenpraktijk met boven de woning voor de huisarts. Begin jaren tachtig is het gehele pand gerenoveerd en gemoderniseerd. In 2008 is het gebouw geheel als praktijk in gebruik genomen met alle mogelijkheden van deze tijd met drie spreekkamers. Huisartsenpraktijk Oosterpark B.V. 1092 AR Amsterdam.
rijschool
Home Huisartsenpraktijk ten Hove de Jong huisarts Amsterdam.
1092 BV Amsterdam Telefoon.: onze praktijk kunt u op de TWEEDE etage vinden! Afgelopen juni zijn we verhuisd binnen het gebouw. U kunt nu onze praktijk op de tweede etage. Welkom op onze website. Huisartsenpraktijk ten Hove de Jong is een duopraktijk bestaande uit twee vrouwelijke huisartsen.
gemeente tilburg
Huisartsenpraktijk RTN Oud in Amsterdam: Uw Arts Online.
Huisarts RTN Oud is in de Rivierenbuurt in Amsterdam een NPA gecertificeerd Huisarts opleider, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. In de praktijk wordt elk jaar een arts in zijn laatste derde jaar van zijn huisarts specialisatie opgeleid. De praktijk voldoet aan de strengste eisen van kwaliteit en zorg.
wikkelfolie
Huisartsenpraktijk Oosterpark Amsterdam.
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Huisartsenpraktijk Oosterpark, Amsterdam. Alle huisartsenpraktijken in Amsterdam. Alle zorgaanbieders in Amsterdam. Partners van ZorgkaartNederland.
accountants
Home Huisartsenpraktijk Constant Mostart huisarts Amsterdam.
Vind een zorgaanbieder in Amsterdam NH Zoeken. U bent nu op de site van de huisartsenpraktijk van dokter Mostart. De praktijk is gehuisvest in het Medisch Centrum Oost, waar naast onze praktijk nog vier andere huisartsen hun eigen praktijk hebben. Daarnaast is in het centrum ook een apotheek gevestigd, evenals een fysiotherapie praktijk, een psychologen praktijk, het verloskundig echopunt en een tandarts. Op onze site kunt u hopelijk alle informatie vinden die u nodig heeft. De praktijk is weer geopend voor nieuwe inschrijvingen. Dokter Dorien Vlugter gaat ons verlaten, haar laatste werkdag zal zijn 24 november. Vanaf 1 december komt dokter Daphne Tabak bij ons op de vrijdag werken. U kunt zelf een afspraak in onze agenda maken via internet door op de link webagenda te klikken. Dit kan zowel in mijn agenda als in die van de huisarts in opleiding als in de agenda van dokter Tabak die alleen op de vrijdag werkt.
Huisartsinfo.
Oosterpark 62 1092AR AMSTERDAM. J Oud Arts. Mochten uw eigen gegevens niet kloppen, dan kunt u deze zelf beheren door u aan te melden op zorgportal.org. Mocht u gegevens van anderen tegenkomen die niet correct of onvolledig zijn, geef dit dan door via contact.

Contacteer ons