Resultaten voor huisarts oosterpark amsterdam

Huisartsinfo.
Oosterpark 62 1092AR AMSTERDAM. J Oud Arts. Mochten uw eigen gegevens niet kloppen, dan kunt u deze zelf beheren door u aan te melden op zorgportal.org. Mocht u gegevens van anderen tegenkomen die niet correct of onvolledig zijn, geef dit dan door via contact.
klanten kaarten
Huisartsenpraktijk Buitenhof Medical Centers Eerste Oosterparkstraat 279, Oosterparkbuurt, Amsterdam, Noord-Holland, The Netherlands Phone Number Yelp.
1091 HA Amsterdam. 31 20 5994555. Wat verwacht jij van je huisarts? Ik ben net verhuisd en ging op zoek naar een nieuwe huisarts. Ik vind het belangrijk dat mijn huisarts dicht bij huis is, de praktijk makkelijk te bereiken is en dat er meerdere artsen zijn, zodat er altijd eentje voor mij is.
hostesses
Huisartsen Amsterdam Oost H.W.A.J. Garretsen Home.
Geschreven op 17 May 2018 door Huisarts H.W.A.J. De AVG is de nieuwe wet ter bescherming van privacy en persoonsgegevens. Op grond van deze wet heeft een organisatie die met persoonsgegevens werkt bepaalde plichten en heeft degene van wie de gegevens zijn bepaalde rechten.
huisartsenpraktijk
Huisartsenpraktijk Swart in Amsterdam: Uw Arts Online huisarts swart 1098pb amsterdam watergraafsmeer oost pascalstraat.
Afspraak maken: U kunt 24 uur per dag via deze website online een afspraak maken op het spreekuur van de huisarts. Telefonisch kan dit bij voorkeur in de ochtend via de assistente. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 08.00 17.00 uur. Telefonisch spreekuur: 13.30 14.30uur dagelijks. Aanvragen huisbezoeken: 08.00-11.00uur. Uitslagen: 08.00-11.00uur en 13.30-16.30uur. Receptenlijn: 24 uur per dag, 7 dagen in de week, toets 2. Spreekuur: Dagelijks volgens afspraak. I nloopspreekuur: 08.00 8.30uur, alleen voor recent ontstane kleine klachten. Overdag op werkdagen. 020-4631040, toets 1. Avond / Weekenddienst. OLVG, Oosterpark 9 ingang bij Spoed Eisende Hulp. 1091 AC Amsterdam.
kerstvakantie
Home Huisartsenpraktijk Buitenhof huisarts Amsterdam.
Huisartsenpraktijk Buitenhof is gevestigd in Amsterdam Oost. Een bijzonder kenmerk van de huisartsenpraktijk is dat deze nauw verbonden is aan het OLVG. Huisartsenpraktijk Buitenhof bestaat uit twee huisartsenpraktijken.: Huisartsenpraktijk Noort, Beugel, Bont. Huisartsenpraktijk Wewerinke, Geersing, v/d Vijver. van de Vijver. Dit betekent dat u patient bent bij een van beide praktijken. U staat in ingeschreven bij een van de huisartsen, deze is verantwoordelijk voor de coordinatie van uw zorg maar ivm de partime bezetting kan het voorkomen dat uw huisarts niet aanwezig is De huisartsen van uw praktijk nemen dan onderling voor elkaar waar, zodat er bij drukte, vakantie of ziekte altijd een huisarts voor u beschikbaar is.
tweedehands auto kopen nl
Huisarts Amsterdam Centrum HAPK.
Locatie Oost, Oosterpark 62. Locatie West/bij de Houthavens, Spaarndammerdijk 15A. Huisartsenprakijk HAPK in het centrum van Amsterdam, vindt u op de hoek Keizersgracht, Westermarkt. Wij zijn een Pluspraktijk, dat wil zeggen dat wij als huisarts optimale zorg en service aan patiƫnten bieden.
Antwerpen
Linnaeus Apotheek Apotheken Amsterdam Oost.
Apotheek Medisch Centrum Oost in Amsterdam Oost is een moderne apotheek die zich bevindt in een gezondheidscentrum tezamen met 5 huisartspraktijken. De apotheek bestaat sinds 2008 en heeft korte lijnen met de huisarts inzake uw medicijnen. De apotheek ligt dichtbij de Linnaeus apotheek en is volledig rolstoelvriendelijk.
huisartsenpraktijk
Gemeentelijke informatiegids Amsterdam Oost Huisartsen.
Amsterdam Oost H Huisartsen. Tweede Oosterparkstraat 274-p, 1092 BV Amsterdam. Amsterdam Oost H Huisartsen. Huisartsenpraktijk Oosterpark BV. Oosterpark 62, 1092 AR Amsterdam. Amsterdam Oost H Huisartsen. s-Gravesandeplein 19, 1091 BB Amsterdam. Amsterdam Oost H Huisartsen. Pascalstraat 10hs, 1098 PB Amsterdam.
oranje casino

Contacteer ons