Meer resultaten voor huisarts amsterdam west

Huisartsenposten Amsterdam Home Met spoed een huisarts nodig?
De naam van uw huisarts. Omschrijving van uw klachten. Uw medische voorgeschiedenis belangrijke aandoening/ ziektes/ allergieën. Identiteitsbewijs Naar de huisartsenpost? Breng uw legitimatiebewijs mee. Houdt u rekening met hogere tarieven die in rekening worden gebracht door de apotheek indien u medicatie haalt in avond, nacht en weekend. Heeft u een medische vraag en twijfelt u? Kijk dan eerst op thuisarts.nl. Moet ik naar de dokter.nl geeft antwoord op de vraag of en wanneer u naar de dokter moet. Bekijk dit filmpje om te zien hoe de Huisartsenpost werkt of download de onderstaande app Moet ik naar de dokter? Volg ons ook op.: 12 februari 2018. Huisartsenposten Amsterdam is op zoek naar doktersassistenten.
social return amsterdam
Gezondheidscentrum Slotermeer.
Onze praktijk is onderdeel van het Gezondheidscentrum" Slotermeer, een moderne huisartsenpraktijk in Amsterdam West, waar door een team van huisartsen, assistenten en praktijkondersteuners deskundige zorg op een persoonlijke en vertrouwde manier wordt geboden. Sinds september 2010 is onze praktijk geaccrediteerd.
houthaven amsterdam
GZC Staatsliedenbuurt SAG Amsterdam.
Kijk bij onze zorgverleners om te lezen welke diensten wij aanbieden. Uw huisarts in Amsterdam West. Onze huisartsen staan op werkdagen van 08.00 17.00 uur voor u klaar. Bovendien houden de huisartsen ook ochtend en/of avondspreekuren. Ga naar huisartsenpraktijk voor overige praktische informatie.
saeco koffiemachine
Huisarts Amsterdam Centrum HAPK.
Wij zijn een Pluspraktijk, dat wil zeggen dat wij als huisarts optimale zorg en service aan patiënten bieden. Ook kunt u voor veel onderzoeken in onze praktijk terecht, zoals een ECG of bloedafname. Wij hebben nog plaats voor nieuwe patiënten. Onze huisartsen heten u van harte welkom. Huisartsenpraktijk Keizersgracht Westermarkt 2, 1016 DK Amsterdam Centrum Maasstraat 71, 1078 HE Amsterdam Rivierenbuurt Bilderdijkstraat 142-148, 1053 KZ Amsterdam Oud West Stadionplein 25, 1076 CG Amsterdam Stadionbuurt Krugerstraat 1 3, 1091 LB Amsterdam Oost.
psycholoog amsterdam west
Huisartsen Heemstedestraat Home.
van Praag en mw F.M.F. van Mechelen, huisartsen. Wij zijn geopend voor nieuwe patienten. Zie onder de button inschrijven. Onze praktijk is gevestigd in een pand dat al vanaf de bouw begin jaren 30 gebruikt wordt als huisartsenpraktijk. In 2009 is de praktijk gerenoveerd.
vanwijn.
Welkom bij onze praktijk! Huisartsenpraktijk Westlandgracht PW Hemker.
Westlandgracht 91 1058 TR Amsterdam 020-6158287 info@huisartsenwestlandgracht.nl. Site Navigation Skip. Adres en telefoonnummer. Telefonisch of E-consult. van der Hoek. NHG Praktijk Accreditering. Phone and E-consult. Astma, COPD en roken. Hart en vaatziekten. Veel gestelde vragen. Welkom bij onze praktijk! Welkom op de website van Huisartsen Westlandgracht, de praktijk van. Bader en mw. Wij zijn gevestigd aan de Westlandgracht 91, waar al sinds de jaren 30 een huisartsenpraktijk zit.
Huisartsenpraktijk Bloemgracht in Amsterdam: Uw Arts Online huisarts, bloemgracht, bloemgracht 300, jordaan, huisartsenpraktijk, amsterdam.
Adres Bloemgracht 300. Postcode 1015TV Amsterdam. Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Bloemgracht. Op deze website vindt u praktische informatie over de Huisartsenpraktijk Bloemgracht, antwoorden op diverse medische vragen en verwijzingen naar andere betrouwbare en nuttige sites. Bij de Huisartsenpraktijk Bloemgracht werken vier huisartsen in twee gescheiden praktijken. Twee aan twee zorgen zij ervoor dat u vijf dagen in de week bij de praktijk terecht kunt en altijd een vertrouwd gezicht ziet. U kunt contact opnemen met een van de twee huisartsenpraktijken op de volgende nummers.: Huisartsen Lips en Hezemans. Telefoonnummer 020 623 08 41. Huisartsen Bos en Tibosch. Telefoonnummer 020 623 61 82. De praktijken zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8.30 12.00 en van 14.00 16.00. In geval van spoed kunt u de praktijk overdag bereiken.: op de vaste nummers zoals hierboven vermeld, en kiezen voor optie 1. mobiel: 06 570 77 377. In de avond, nacht en weekeinden: 088 00 30 600. In levensbedreigende situaties: 112. Bent u geen patient bij de huisartsen van de Bloemgracht en wilt u zich aanmelden? Bel dan even met de assistent van een van de praktijken. U kunt uw huisarts ook per mail een vraag stellen.

Contacteer ons