Op zoek naar amsterdam huisarts?

Huisarts Amsterdam Centrum HAPK.
Huisartsenprakijk HAPK in het centrum van Amsterdam, vindt u op de hoek Keizersgracht, Westermarkt. Wij zijn een Pluspraktijk, dat wil zeggen dat wij als huisarts optimale zorg en service aan patiƫnten bieden. Ook kunt u voor veel onderzoeken in onze praktijk terecht, zoals een ECG of bloedafname.
kodi
Welkom bij Huisartsen Sarphatipark Huisartsen in De Pijp Amsterdam.
Door de centrale ligging is de praktijk goed te bereiken voor mensen uit de Pijp, de Rivierenbuurt, Amsterdam Oud-Zuid, Amsterdam Centrum, Amsterdam Oost en Amsterdam Oud-West. Huisartsen Sarphatipark biedt huisartsenzorg van deze tijd. Via e-Health kunt u veel dingen online regelen. Zo kunt u online een afspraak maken en een herhaalrecept aanvragen of een vraag stellen aan de huisarts via e-Consult.
opleiding praktijkmanager huisartsenpraktijk
Independer.
kassa kopen
495 huisartsen in Amsterdam.
50 km 2916. 100 km 6479. Nog niet op deze site? Meld u nu aan! Meest gewaardeerde huisartsen in Amsterdam. Laatst gewaardeerde huisartsen in Amsterdam. Huisarts Verwiel, W.M.G.M. Huisarts Kelling, E.T.C. Huisarts Bader, J. Huisarts Wynia, H.J. Huisarts Verschuren, S.J.M.
velux rolgordijn
Huisartsen Oude Turfmarkt Amsterdam Studentenartsen.
Gevestigd tegenover de Munttoren aan de Oude Turfmarkt 151, midden in de stad. Alle studenten van de UvA en HvA in Amsterdam, waar je ook woont, kunnen zich bij de praktijk laten behandelen door een huisarts met specifieke kennis van de studie en het studentenleven.
Huisarts Amsterdam Vind alle huisartsen bij u in de buurt.
U kunt zelf uw huisarts kiezen in Amsterdam. Wellicht helpt het u om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar, want die kan u aangeven met welke huisartsen in Amsterdam zij een contract hebben. Een nieuwe huisarts kiezen kan altijd wanneer u dat wenst.
239 huisartsenpraktijken in Amsterdam.
239 huisartsenpraktijken in Amsterdam. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 239 huisartsenpraktijken in Amsterdam bekend. Het gemiddelde cijfer van alle huisartsenpraktijken in Amsterdam is een 7.7 op basis van 1419 waarderingen. Het gemiddelde cijfer van alle huisartsenpraktijken in Nederland is een 7.9.
Alle huisartsen in regio Amsterdam, zoek een huisarts.
0900: tot 1730: Vrijdag. 0900: tot 1700: Zaterdag. Waar kun je ons vinden. 1016 GC Amsterdam. Zorgvergelijker Zoek een huisarts Resultaten. Huisartsen en huisartsenpraktijken in regio Amsterdam 287 gevonden. Naam Adres Postcode Plaats Contact. s Gravensandeplein Huisartsen. Alkemade J G van.

Contacteer ons