Resultaten voor amsterdam huisarts

Huisarts aan de Prinsengracht.
Welkom op de website van de huisartsenpraktijk van M.F. Prinsengracht 762 1017LD Amsterdam. Bel 112 bij levensbedreigende situatie. De praktijk is te bereiken op telefoonnummer 020-6227881 van 0800-1200: uur. Alleen voor dringende zaken van 1330-1530: uur is de praktijk in de namiddag te bereiken.
gasfornuis kopen
Home Huisartsenpraktijk F.A.H. Erven huisarts AMSTERDAM.
Beweegt u 30 minuten? Stoppen met roken 01-11-2007. Nog steeds veel mensen met griep 07-02-2018. Steeds meer mensen met griep 31-01-2018. Fitter zijn, beter slapen en wat afvallen? Even geen alcohol 30-01-2018. Astma / COPD. Huisarts in Amsterdam. Huisarts in Slotervaart.
pedicure groothandel
Huisarts Amsterdam Centrum HAPK.
Huisartsenprakijk HAPK in het centrum van Amsterdam, vindt u op de hoek Keizersgracht, Westermarkt. Wij zijn een Pluspraktijk, dat wil zeggen dat wij als huisarts optimale zorg en service aan pati├źnten bieden. Ook kunt u voor veel onderzoeken in onze praktijk terecht, zoals een ECG of bloedafname.
mini pc
496 huisartsen in Amsterdam.
Meld u nu aan! Meest gewaardeerde huisartsen in Amsterdam. Laatst gewaardeerde huisartsen in Amsterdam. Huisarts Wynia, H.J. Huisarts Bartelsman, J. Huisarts Berckel Smit, J.A.C.M. Huisarts Husmann, M.P. Volg ZorgkaartNederland op Twitter. Partners van ZorgkaartNederland. Wat is ZorgkaartNederland? Hoe werkt ZorgkaartNederland?
Independer.
Huisartsenposten Amsterdam Home Met spoed een huisarts nodig?
De naam van uw huisarts. Omschrijving van uw klachten. Uw medische voorgeschiedenis belangrijke aandoening/ ziektes/ allergie├źn. Identiteitsbewijs Naar de huisartsenpost? Breng uw legitimatiebewijs mee. Houdt u rekening met hogere tarieven die in rekening worden gebracht door de apotheek indien u medicatie haalt in avond, nacht en weekend. Heeft u een medische vraag en twijfelt u? Kijk dan eerst op thuisarts.nl. Moet ik naar de dokter.nl geeft antwoord op de vraag of en wanneer u naar de dokter moet. Bekijk dit filmpje om te zien hoe de Huisartsenpost werkt of download de onderstaande app Moet ik naar de dokter? Volg ons ook op.: 12 februari 2018. Huisartsenposten Amsterdam is op zoek naar doktersassistenten.
Huisartsen Oude Turfmarkt Amsterdam Studentenartsen.
Gevestigd tegenover de Munttoren aan de Oude Turfmarkt 151, midden in de stad. Alle studenten van de UvA en HvA in Amsterdam, waar je ook woont, kunnen zich bij de praktijk laten behandelen door een huisarts met specifieke kennis van de studie en het studentenleven.
Huisartsenpraktijk Bloemgracht in Amsterdam: Uw Arts Online huisarts, bloemgracht, bloemgracht 300, jordaan, huisartsenpraktijk, amsterdam.
Heeft u de uitnodiging niet ontvangen en denkt u toch in aanmerking te komen voor een vaccinatie, neem dan contact op met de praktijk. U kunt uw huisarts ook per mail een vraag stellen. Dit kan alleen als het een eenvoudige en niet-spoedeisende vraag is.

Contacteer ons