Zoeken naar amsterdam huisarts

Huisartspraktijk J. van der Linde Amsterdam.
De Dienstpost West is gesitueerd in het OLVG West, Jan Tooropstraat 164 te Amsterdam. Vergeet niet bij uw bezoek aan de huisarts uw bewijs van uw verzekering mee te nemen. Wanneer u een herhalingsrecept wilt of u heeft vragen over uw medicijnen, doet u er goed aan de oude verpakking mee te nemen.
huisartsenpraktijk
Alle huisartsen in Amsterdam, zoek een huisarts.
0900: tot 2100: Vrijdag. 0900: tot 1700: Zaterdag. Waar kun je ons vinden. 1016 GC Amsterdam. Zorgvergelijker Zoek een huisarts Resultaten. Huisartsen en huisartsenpraktijken in Amsterdam 221 gevonden. Naam Adres Postcode Plaats Contact. s Gravensandeplein Huisartsen. Alkemade J G van.
huisarts postjesweg amsterdam
Huisartsen Oude Turfmarkt Huisartsen Oude Turfmarkt Amsterdam.
Gevestigd tegenover de Munttoren aan de Oude Turfmarkt 151, midden in de stad. Alle studenten van de UvA en HvA in Amsterdam, waar je ook woont, kunnen zich bij de praktijk laten behandelen door een huisarts met specifieke kennis van de studie en het studentenleven.
huisartsenpraktijk
Home Huisartsenpraktijk Postjesweg huisarts AMSTERDAM.
Iedere patiënt een vaste huisarts. Wij willen graag dat iedere patiënt een vaste huisarts heeft. Als u nog geen vaste huisarts heeft of daaraan twijfelt dan kunt u dat aangeven. In overleg besluiten we dan wie uw vaste dokter wordt.
huisartsenpraktijk
drs. C.E. Beugel OLVG.
Sinds 2016 werk ik met veel plezier bij de Buitenhof. De variatie van klachten en ziektebeelden is voor mij het mooie aan het huisartsenvak. Opleiding en werkervaring. Bij OLVG sinds. Geneeskunde, UvA, Universiteit van Amsterdam. Huisartsgeneeskunde, VUmc, Vrije Universiteit Medisch Centrum, Amsterdam.
accountant amersfoort
Huisarts in Amsterdam Nieuw-West GZC Vlaanderen.
Klachten en tips. Huisarts in Amsterdam Nieuw-West. Huisarts in Amsterdam Nieuw-West. Onze huisartsenzorg bestaat uit huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten. In gezondheidscentrum Vlaanderen zijn twee huisartsen werkzaam.: in t Veld. Laan van Vlaanderen 466. 1066 MT Amsterdam. 020 617 56 70.
opleiding praktijkmanager huisartsenpraktijk
Medewerkers Huisartsenpraktijk Amsterdam, Kappeyne van de Coppello.
Na een kort verblijf in Tanzania als co-assistent, een periode van paar jaar ervaring als arts in het OLVG bij de afdeling Interne en de huisartsenopleiding aan de UvA, begon hij in 2001 als zelfstandig huisarts in Amsterdam. Sinds maart 2015 heeft hij zijn eigen praktijk, in de stad waar de patiënten tot zijn genoegen direct en ontwapenend zijn.
Huisarts aan de Herengracht Welkom.
Welkom bij Huisarts aan de Herengracht. Huisarts aan de Herengracht is een vriendelijke en mooi geleden huisartspraktijk, gelegen op een van de mooiste plekjes van Amsterdam. Wij bevinden ons midden in de monumentale grachtengordel om de hoek van de Negen Straatjes.

Contacteer ons