Resultaten voor antroposofische huisarts amsterdam

Huisartsenpraktijk Kelling en van der Cingel Amsterdam.
Vergelijkingshulp verpleging en verzorging thuis. Er zijn 2 specialisten werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Huisartsenpraktijk Kelling en van der Cingel, Amsterdam. Zorginstelling Huisartsenpraktijk Kelling en van der Cingel, Amsterdam. Alle huisartsenpraktijken in Amsterdam. Alle zorgaanbieders in Amsterdam. Partners van ZorgkaartNederland.
huisartsenpraktijk
Antroposofische huisartsen Amsterdam Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Antroposofische Kinderopvang de Vlieger. De Amsterdamse Antroposofische Kinder en Jeu. Schinkelkade Laven Vis. Huisartsenpraktijk Schinkelkade aan de rand van het centrum van Amsterdam en de wijken Oud-Zuid en Oud-West levert uiteenlopende zorg voor patiënten binnen. Nijkerk en Wesseling huisartsen. VAN Eijkeren VAN Heusden, huisartsen. Mouna Hupeleou 01-07-2015. Maatschap Huisartsen Bevers en Barten. Praktijk Camper, Huisartsen. Barzliaij is een Waarnemend huisarts, tevens keuringsarts en bedrijfsarts gevestigd in Amsterdam.
huisartsenpraktijk
Huisartsopleiding VUmc Tessa Posthuma.
Toch laat ik me graag verrassen door de werkelijkheid, die is vaak verfrissend anders. Tessa Posthuma 58. Huisarts te Amsterdam, huisartsopleider en hao-mentor. Copyright 2019 Huisartsopleiding VUmc Onderdeel van de Afdeling HO van het VUmc Een van de 8 opleidingsinstituten van Huisartsopleiding Nederland.
philips van horne
Welkom bij Huisartsen Sarphatipark Huisartsen in De Pijp Amsterdam.
Door de centrale ligging is de praktijk goed te bereiken voor mensen uit de Pijp, de Rivierenbuurt, Amsterdam Oud-Zuid, Amsterdam Centrum, Amsterdam Oost en Amsterdam Oud-West. Huisartsen Sarphatipark biedt huisartsenzorg van deze tijd. Via e-Health kunt u veel dingen online regelen. Zo kunt u online een afspraak maken en een herhaalrecept aanvragen of een vraag stellen aan de huisarts via e-Consult.
dela
antroposofische gezondheidszorg.
Zonnewende, praktijk voor antroposofische psychiatrische therapie. Kinder en jeugdpsychiater. Weteringsschans 72 l. 020 521 04 00. 06 234 12 892. Deze artsen zijn nog niet antroposofisch gecertificeerd, maar schrijven wel antroposofische medicijnen en therapieën voor. ita wegmanhuis weteringschans 74 1017XR.
goedkope krukjes
Gezondheidszorg Therapeuticum De Stroom in Amsterdam.
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. terug naar Antroposofische gezondheidscentra Therapeuticum De Stroom. THERAPEUTICUM DE STROOM, AMSTERDAM. Stadionweg 216 1077 TE Amsterdam. Stadionweg 222 I 1077 TE Amsterdam. THERAPEUTICUM DE STROOM, AMSTERDAM. Stadionweg 216 1077 TE Amsterdam. Mays van Deutekom-Zakko.
bouwkundige vooropname
K. Mees Huisartsenconservatoriumlaan.nl.
De studie geneeskunde heb ik in Amsterdam doorlopen en afgesloten met het artsexamen in 1993. Mijn eerste ervaring als arts deed ik op toen ik 15, jaar assistent interne geneeskunde was in het oude Andreas-ziekenhuis het huidige St. Lucas Andreas ziekenhuis. In de 3 jaar dat ik met mijn gezin in Engeland woonde heb ik de huisartsopleiding gevolgd met speciale aandacht voor spoedeisende hulp en gynaecologie. Sinds 1997 ben ik als huisarts werkzaam in Tilburg. De ervaring om ook buiten Nederland te hebben gewerkt als huisarts komt mij nog dagelijks van pas het gaat om contacten met buitenlandse engelssprekende studenten van de UvT zich bij ook bij mij kunnen inschrijven.In de afgelopen 13 jaar heb ik een praktijk opgebouwd die bestaat uit zowel veel kinderen en jonge ouders als studenten en ouderen. Naast de regulier opleiding, heb ik de opleiding tot antroposofisch arts gevolgd. In de praktijk betekent dit dat patiënten die hierin geïnteresseerd zijn kunnen aangeven dat ze naast of in plaats van een reguliere behandeling een antroposofische behandeling met speciale natuurlijke medicatie wensen te krijgen.
Adsense
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
huisartsenpraktijk

Contacteer ons