Zoeken naar antroposofische huisarts amsterdam

Ley Huisarts A J R vd in Amsterdam De Telefoongids.
Persoonlijke hulp nodig? Bel 1819 nummerinformatie 100ct/min. Acupunctuur in Amsterdam. Ley Huisarts A J R Vd. Ley Huisarts A J R vd in Amsterdam. Bijlmerdreef 657, 1102RP, Amsterdam. Buurt: Bijlmer-Centrum D, F en H. Wijk: Stadsdeel Zuidoost. Beoordeel dit bedrijf.
huisartsenpraktijk
Ita Wegmanhuis.
Antroposofische artsen en antroposofische gezondheidscentra in Amsterdam. Weteringschans 74, 1017 XR Amsterdam. De volgende artsen werken samen met het Ita Wegmanhuis.: Gevestigd op: Weteringschans 72, 1017 XR Amsterdam. van der Cingel: 020-624 92 28 / fax: 020 638 51 27.
huisartsenpraktijk
Antroposofisch Gezondheidscentrum De Lemniscaat.
De artsen zijn aan de universiteit opgeleid tot huisarts en hebben zich daarnaast gespecialiseerd in de antroposofische geneeskunde. Ze stellen ook gewone diagnoses, laten onderzoeken doen en verwijzen naar specialisten net als de reguliere huisartsen. Voor de verzekeringen gelden ze ook als gewoon huisarts.
locksmith amsterdam
Antroposofisch gezondheidscentrum.
3572 WN Utrecht info@therapeuticumutrecht.nl. Therapeuticum Utrecht is een gezondheidscentrum waar 25 mensen samenwerken om reguliere en antroposofische geneeskunde, al dan niet gecombineerd, aan te bieden aan patiënten. Door gebruik te maken van het beste van twee werelden te weten reguliere en complementaire geneeskunde, ook wel integratieve geneeskunde genoemd, investeren we in een optimale gezondheid, dan wel genezing. Deze website voorziet u van meer informatie over wat we doen en over praktische zaken met betrekking tot bereikbaarheid, samenstelling van het team en houdt u op de hoogte van actuele zaken via de nieuwsberichten. Therapeuticum Utrecht is gevestigd in Utrecht Noord Oost. We huizen in een prachtig pand uit 1920, dat ooit deel uitmaakte van de toenmalige faculteit diergeneeskunde. Training Voluit Leven start weer begin februari 2019. Op 4 februari 2019 start de training Voluit Leven. De avonturen van een tuinman. Sinds kort beheer ik ook het gedeelte van de tuin dat bij de bewoners hoort, aan de achterkant van het Therapeuticum. Nieuwe expositie in het Therapeuticum. In het Therapeuticum zijn momenteel kunstwerken te zien van Daan Corstjens. Rick de Rover stelt zich voor. Ik ben van september 2018 tot en met augustus 2019 derdejaars huisarts in opleiding in het Therapeuticum Utrecht.
condensdroger
Geneesmiddelen vanuit antroposofische behandelmethoden Weleda.
Weleda geneesmiddelen, ontwikkeld vanuit antroposofische behandelmethoden, zijn aanvullend bij behandelingen die vanuit de reguliere geneeskunde worden aangeboden. De kracht van onze aanpak ligt in het feit dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd, waardoor de lichaamsfuncties weer in balans komen.
Slotenmaker
Huisartsenpraktijk Sentebibu in Amsterdam Zuid-Oost: Uw Arts Online Huisartsenpraktijk Sentebibu gezondheid acupunctuur homeopathie anthroposofische geneeskunde.
NHG accreditatie geldt alleen voor de reguliere huisartsen organisatie, niet voor de antroposofische zorg. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven. Bent u te zwaar en wilt u afvallen: https//www.facebook.com/groups/1663578087275456/.: Patiëntenportaal 1: herhaal recept 2: e-consult 3: afspraak maken. U krijgt binnen enkele dagen antwoord. Log in als dit niet het geval is en kijk op uw eigen pagina. De e-mail module werkt weer. 1 2 3. Tweets about @Sentebibu. Wij hebben een nieuwe collega in onze praktijk Dokter Dries, hij is net als dokter van der Leij een antroposofisch werkend huisarts.
beste tankpas
Antroposofische geneeswijze Wikipedia.
In Nederland zijn de meeste antroposofische artsen huisartsen en specialisten ingebed in de normale maatschappelijke structuur van de reguliere geneeskunde. Hier is de vergoeding normaal als bij regulier werkende collega's' in Nederland. Consulten worden in de aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed als de arts niet de eigen huisarts is.
antroposofische gezondheidszorg.
Zonnewende, praktijk voor antroposofische psychiatrische therapie. Kinder en jeugdpsychiater. Weteringsschans 72 l. 020 521 04 00. 06 234 12 892. Deze artsen zijn nog niet antroposofisch gecertificeerd, maar schrijven wel antroposofische medicijnen en therapieën voor. ita wegmanhuis weteringschans 74 1017XR.

Contacteer ons