Op zoek naar dokter amsterdam noord?

Huisartspraktijk Hoppenbrouwer in Amsterdam: Uw Arts Online Huisartspraktijk Hoppenbrouwer Amsterdam Loenermark.
ACUTE MEDISCHE ZORG AVOND, NACHT WEEKEND.: U kunt voor dringende zaken een beroep doen op de dienstdoende huisarts te bereiken via. 088 00 30 600. De Huisartsenpost is gevestigd bij de Spoedeisende Hulp van het BovenIJ Ziekenhuis in Amsterdam Noord.
afwasmachine
Huisarts V. Micic, Amsterdam met docvadis.
U kunt tot 12.00 uur via de assistente een aanvraag doen om teruggebeld te worden. Daarvoor kan gebeld worden. tussen 08.00 en 11.30 uur. De Praktijk is open voor inschrijvingen van de nieuwe patienten uit Amsterdam Noord. 1032 CL Amsterdam.
vuurspuwer
Huisartsen Oude Turfmarkt Amsterdam Studentenartsen.
Gevestigd tegenover de Munttoren aan de Oude Turfmarkt 151, midden in de stad. Alle studenten van de UvA en HvA in Amsterdam, waar je ook woont, kunnen zich bij de praktijk laten behandelen door een huisarts met specifieke kennis van de studie en het studentenleven.
mini pc
Huisartsen Kadoelerbreek in Amsterdam: Uw Arts Online Huisartsen Kadoelerbreek Amsterdam Banne Buikslootlaan 133.
Welkom op de website van Huisartsen Kadoelerbreek. Banne Buikslootlaan 133. 1034 AC Amsterdam. Tel: 020-633 33 12. keuze 1: Spoed. keuze 2: Assistente. keuze 3: Herhaalrecepten. keuze 4: Intercollegiaal. Welkom op de website van Huisartsen Kadoelerbreek. De praktijk van dhr.
Huisartsenpraktijk Tuindorp Nieuwendam Medewerkers.
Ik ben geboren in 1974 te Amsterdam, heb altijd in Noord gewoond, in 2006 ben ik naar Purmerend verhuisd. In 2000 ben ik begonnen als doktersassistente bij dokter de Haas en dokter van Dullemen en in 2003 ben ik meegegaan met hen naar deze praktijk.
Dokter makelaars Buurt Noord.
Ontdek een inspirerend en landelijk deel van Amsterdam, net aan de andere kant van het IJ. Amsterdam-Noord is een stadsdeel van contrasten, groene stille plattelandsdorpen of moderne architectuur, experimentele festivals op het NDSM-terrein, en stijlvolle restaurants aan het water. Natuurlijk is de Nieuwendammerdijk idyllisch, maar Noord heeft zoveel meer te bieden dan deze ene straat!
GZC Banne Buiksloot SAG Amsterdam.
Wij leveren gezondheidszorg aan inwoners van stadsdeel Amsterdam Noord. In ons gezondheidscentrum vindt u een uitgebreid zorgaanbod onder één dak. Kijk bij onze zorgverleners om te lezen welke diensten wij aanbieden. Onze huisartsen staan op werkdagen van 08.00 17.00 uur voor u klaar.
Huisarts Amsterdam-Noord Amsterdam Noord.
Voetbal begon op klompen in Zunderdorp. Voetbal in landelijk Noord. Tegelzetter Amsterdam Noord. Verhuizer Amsterdam Noord. Timmerman Amsterdam Noord. Stukadoor Amsterdam Noord. Stratenmaker Amsterdam Noord. Schilder Amsterdam Noord. Loodgieter Amsterdam Noord. Hovenier Amsterdam Noord. Glaszetter Amsterdam Noord. Fotograaf Amsterdam Noord.

Contacteer ons