Zoeken naar dokter amsterdam noord

Huisartsenpraktijk Heimansweg.
020 63 60 101 keuze 3. Bereikbaar op werkdagen van 08.00 11.00 uur en van 14.00 15.30 uur, behalve op dinsdagmiddag. Maken van een afspraak en aanvraag huisvisite graag vóór 10.00 uur s ochtends. Postadres: Postbus 37186. 1030 AD 183 Amsterdam.
telefoon reparatie amsterdam noord
Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg SKGE.
Heeft u een klacht over uw huisarts, apotheker of huisartsenorganisatie en bent u er samen niet uitgekomen, dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem.
rabobank sparen
Doktersassistente vacatures in Nederland.
Vergoeding door werkgever. Overijssel Noord Gelderland. Waar werk jij? ZZP-er of oproepkracht. Veilig en Gezond. Wet en regelgeving. Rechten en plichten van cliënten. Bij en nascholing. NVDA Expertgroep Seks-Soa. Sociaal Fonds HA Zorg. Stoppen met roken. NVDA Commissie Beroepsgroep Triagisten.
leren handgreep
Huisarts in Amsterdam Noord Gezondheidscentrum Buiksloterham.
Wij bieden u zorg aan met een zo hoog mogelijk serviceniveau. De huisarts in Amsterdam noord is onderdeel van een modern geïntegreerd gezondheidscentrum dat verschillende specialismen in de gezondheidszorg samenbrengt en samenwerkt met andere gezondheidsinstanties in het stadsdeel Amsterdam noord. Met als doel om zo volwaardige zorg te bieden waarbij de patiënt centraal staat. E-consult: mail al uw vragen aan de dokter.
locksmith
Huisartsenpraktijk Tuindorp Nieuwendam Welkom op de website van huisartsen Tuindorp Nieuwendam.
In januari 2018 hebben zij de helft van de praktijk van dokter Wisman overgenomen. Sindsdien werkt Dieuwertje Weber ook als vaste huisarts in de praktijk. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de zorg voor alle patiënten. Momenteel is dokter Weber met zwangerschapsverlof.
usb stick bedrukken
Start of steun een actie voor vluchtelingen!
22-11-2017 0241: Aan: Ik loop de Amsterdam Marathon voor VluchtelingenWerk Nederland Als jeugdige LGBTer op een verkeerde plek opgegroeid, waarin ik lang niet mezelf kon zijn, daarom weten hoe het voelt als je door religie, sexualiteit of ras niet wordt geaccepteerd.
tapas
Huisartsenpraktijk de Waal en Boon in Amsterdam: Uw Arts Online.
Huisartsenpraktijk de Waal en Boon. Loenermark 777-A 1025VM Amsterdam. Tips voor op Reis. Welkom op de website van Huisartsenpraktijk De Waal en Boon. Op onze website kunt u informatie vinden over onze praktijk en verschillende diensten. Huisartsenpraktijk De Waal en Boon.
Dierenkliniek Amsterdam Noord.
Dierenkliniek Amsterdam Noord. Dierenkliniek Amsterdam-Noord is een betrokken en goed uitgeruste dierenartsenpraktijk in Amsterdam. De kliniek bestaat al ruim 30 jaar, waardoor wij over de nodige ervaring beschikken. Bij Dierenkliniek Amsterdam-Noord werken enthousiaste en deskundige mensen met veel liefde voor dieren.

Contacteer ons