Zoeken naar dokter amsterdam noord

Huisartsenpraktijk Bruce www.huisartsbruce.nl in Amsterdam: Uw Arts Online huisarts bruce vrouw english.
Postcode 1031EK Amsterdam. Waarneming bij gesloten praktijk. Adres Bremstraat 5. Postcode 1031EK Amsterdam. Welkom bij Huisartsenpraktijk Bruce. Bij Huisartsenpraktijk Bruce streven we naar professionele huisartsenzorg met een persoonlijk aanpak in een veilig omgeving. We vinden dat de huisartsenzorg laagdrempelig en vertrouwd moet zijn.
pc dokter amsterdam
Huisarts V. Micic, Amsterdam met docvadis.
U kunt tot 12.00 uur via de assistente een aanvraag doen om teruggebeld te worden. Daarvoor kan gebeld worden. tussen 08.00 en 11.30 uur. De Praktijk is open voor inschrijvingen van de nieuwe patienten uit Amsterdam Noord. 1032 CL Amsterdam.
Concurrentiebedingen
Medewerkers Huisartsenpraktijk Amsterdam Noord huisarts Amsterdam.
1024 VR Amsterdam Telefoon.: blijf op de hoogte van Huisartsenpraktijk Amsterdam Noord. Naar de patiƫntomgeving. Informatie over gezondheid en ziekte. doe de test. Is mijn gewicht goed? Ben ik kleurenblind? Wanneer beval ik? Hoe lang word ik? Heb ik griep? Huisarts / praktijkhouder. Na mijn opleiding tot arts heb ik ruim 2 jaar op de afdeling chirurgie in het Kennemer Gasthuis in Haarlem gewerkt. Daarna nog 3 jaar bij de Hartchirurgie in het OLVG Amsterdam. In 2008 ben ik met de opleiding tot huisarts begonnen, welke ik in 2011 afgerond heb. Ik probeer een all-round huisarts te zijn, met als aandachtspunt het chirurgisch spreekuur. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Dokter Lie werkt op dinsdag, donderdag en vrijdagochtend.
isopropanol
Noord huisartsen Doets van den Dungen.
Bel voor een visite aanvraag tussen 8.00-10.30 020-636 04 13. Wil je je inschrijven? Bel 020-636 04 13 voor een kennismakingsgesprek of schrijf je hier in. Adres Wingerdweg 11 1031BW Amsterdam 020-636 04 13 Fax 020-636 56 54 Nummer huisartsenpost 088-00 30 600.
bcc droger
Huisarts Amsterdam-Noord Amsterdam Noord.
Voetbal begon op klompen in Zunderdorp. Voetbal in landelijk Noord. Tegelzetter Amsterdam Noord. Verhuizer Amsterdam Noord. Timmerman Amsterdam Noord. Stukadoor Amsterdam Noord. Stratenmaker Amsterdam Noord. Schilder Amsterdam Noord. Loodgieter Amsterdam Noord. Hovenier Amsterdam Noord. Glaszetter Amsterdam Noord. Fotograaf Amsterdam Noord.
SEO optimalisatie
Huisartsenpraktijk Tuindorp Nieuwendam Welkom op de website van huisartsen Tuindorp Nieuwendam.
In de praktijk zijn 4 huisartsen werkzaam: Mw de Haas en Mw Hullegie en Mw Zwarts en Dhr Ras verantwoordelijk voor de patiƫnten van de voormalige praktijk van dokter Wisman. De praktijk is een opleidingspraktijk verbonden aan de Vrije universiteit: basisartsen worden opgeleid tot huisarts. Van juni 2017 tot mei 2018 is Mw Lammers werkzaam in de praktijk als huisarts in opleiding, Zij zit in het laatste jaar van haar opleiding en werkt op maandag, dinsdag en vrijdag. Avond, nacht, weekend. Buiten de openingstijden, iedere werkdag tussen 17.00 en 8.00 uur en in het weekend, kunt u voor een spoedgeval bellen met Huisartsenspoedposten Amsterdam, tel nr 088 0030600.
HOME Huisartsenpraktijk Amsterdam Noord huisarts Amsterdam.
De nieuwe functies zijn: online afspraken maken bij de dokter, herhaalrecepten online aanvragen en e-consulten boeken. Huisartsenpraktijk Amsterdam Noord zit in het Gezondheidscentrum Waterlandplein in de Beverwijkstraat op de eerste verdieping. Ons streven is dat u bij ons terecht kunt voor alle huisartsenzorg.
Huisartsenpraktijk Tuindorp Nieuwendam Medewerkers.
Ik ben geboren in 1974 te Amsterdam, heb altijd in Noord gewoond, in 2006 ben ik naar Purmerend verhuisd. In 2000 ben ik begonnen als doktersassistente bij dokter de Haas en dokter van Dullemen en in 2003 ben ik meegegaan met hen naar deze praktijk.

Contacteer ons