Resultaten voor huisarts amsterdam oud zuid

Huisartsenpraktijk RTN Oud in Amsterdam: Uw Arts Online.
Klik hier voor het inschrijfformulier. Huisarts RTN Oud is in de Rivierenbuurt in Amsterdam een NPA gecertificeerd huisarts, tevens opleider, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. In de praktijk wordt elk jaar een arts in het laatste, derde jaar van zijn/haar huisartsspecialisatie opgeleid.
huisartsenpraktijk
Independer.
huisarts amsterdam zuidoost
C.M. van Hasselt Huisarts Amsterdam oud zuid: ook studentenhuisarts.
Het team bestaat uit Cathelijne van Hasselt huisarts, Azucena Cuijper vervangend huisarts op maandagen en Emma Cirk assistente. De praktijk is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. TRAM 24 Halte Minervaplein. NS-Amsterdam WTC-ZUID, 7 minuten lopen. Op dit moment is de praktijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen. van Hasselt huisartspraktijk Courbetstraat 34 1077 ZV Amsterdam 020-6640393.
huisartsenpraktijk
Choose app.
rabobank sparen
494 huisartsen in Amsterdam.
Huisartsenpraktijk Rustenburg, Amsterdam. SAG Gezondheidscentrum De Vaart, Huisartsen, Amsterdam. Medisch Centrum Roelof Hart, Huisartsenpraktijk Husmann, Amsterdam. den Haan, Amsterdam. Huisartsenpraktijk Van Lennep en Meiland, Amsterdam. Huisartsenpraktijk de Bruijne, Amsterdam. Huisarts aan de Herengracht, Amsterdam. Huisartsenpraktijk Bloemgracht, Amsterdam. Huisartsenpraktijk Herengracht, Amsterdam.
locksmith
Huisartsen Valeriusplein huisartsenpraktijk.
1075 BJ Amsterdam map. MaDiWo, en Vr. Donderdag avond op afspraak. Huisartsenpraktijk Valeriusplein is gelegen in Amsterdam-Zuid, vriendelijk en staat open voor buitenlandse patiënten. Ons patiënten gebied is Amsterdam-zuid. Onze artsen en assistenten spreken vloeiend Engels. Wij zijn ons bewust van de verschillen in medische zorg in verscheidene landen en daarom proberen wij de Nederlandse aanpak uit te leggen en tegelijkertijd aan de wensen van de patiënt te voldoen.
Huisartsenpraktijk De Lairesse in Amsterdam: Uw Arts Online huisarts praktijk general practitioner huisarts amsterdam zuid.
Huisartsenpraktijk De Lairesse. De Lairessestraat 42 1071PB Amsterdam. 020 618 2560. 020 689 3427 e-mailhuisartsenpraktijkdelairesse@ezorg.nl.: Information in English. Uw Zorg online app. De praktijk neemt geen nieuwe patiënten aan. Our practice is closed for new patients. Dana Acherman is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Donderdag ook avondspreekuur. Ruth Woertman is aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Anouk van Lelyveld is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag. Maandag ook avondspreekuur. Dit kan alleen telefonisch of online via het portaal, zie hieronder. De assistente vraagt naar de reden van uw consult. Zij doet dit om te bepalen hoe spoedeisend uw probleem is, of u misschien meer tijd nodig heeft dan een consult van 10 minuten. De assistente is hiervoor geschoold, en doet haar werk vanzelfsprekend ook steeds in overleg met de huisarts.
Welkom bij Huisartsen Sarphatipark Huisartsen in De Pijp Amsterdam.
Door de centrale ligging is de praktijk goed te bereiken voor mensen uit de Pijp, de Rivierenbuurt, Amsterdam Oud-Zuid, Amsterdam Centrum, Amsterdam Oost en Amsterdam Oud-West. Huisartsen Sarphatipark biedt huisartsenzorg van deze tijd. Via e-Health kunt u veel dingen online regelen. Zo kunt u online een afspraak maken en een herhaalrecept aanvragen of een vraag stellen aan de huisarts via e-Consult.

Contacteer ons