Op zoek naar huisarts hoofdweg amsterdam?

Medisch Centrum Mediport in Amsterdam: Uw Apotheker Online.
Hierna werkte ik enkele jaren in ontwikkelingsprojecten van de Europese Unie in oa. Rusland en Bosniƫ. Daarnaast werkte ik als vrijwilliger in de kruispost, een gezondheidspost in hartje Amsterdam voor illegalen en onverzekerden. In 2004 studeerde ik af als huisarts.
huisartsenpraktijk
Medisch Centrum Mediport in Amsterdam: Uw Apotheker Online.
Centrale Huisartsenpost Amsterdam.: Betere inzet kankermedicijnen niercelkanker mogelijk Griepepidemie breidt snel uit UMC Utrecht leidt grootschalig onderzoek naar nieuwe middelen taaislijmziekte Praten over depressie zorgt voor betere behandeling. Medisch Centrum Mediport. We maken gebruik van cookies op deze website zodat we u beter van dienst kunnen zijn met onze services.
nitril handschoenen
Huisartsenpraktijk Foppen.
Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter jurist en uit leden namens de patiƫnten en uit leden namens de huisartsen.
mini pc
Welkom Huisartsenpraktijk Kolenberg huisarts Amsterdam.
Op deze site vindt u informatie over onze praktijk die zich bevindt op de Hoofdweg in Amsterdam West, stadsdeel de Baarsjes. We vinden het leuk en belangrijk om mee te werken aan de opleiding van weer nieuwe doktersassistenten en huisartsen. U zult daarom weleens een nieuw gezicht tegen komen in de praktijk. We hopen dat u deze mensen een kans geeft. Wel blijft het altijd mogelijk om te vragen naar een van de vaste medewerkers. Sinds 1 maart werkt huisarts in opleiding Gideon Bookelman in onze praktijk.
PraktijkHoofdweg366 STARTPAGINA.
Voorstelling van de groep. Deze praktijk bestaat sinds de jaren dertig op de Hoofdweg in de wijk de Baarsjes in Amsterdam. Er zijn naast de huisartsen ook andere medewerkers in de praktijk werkzaam. Zij zijn meer gericht zijn o. Lijst met de groepsleden. G de Bruijn. Huisarts Paul de Jong.
Huisartsenpraktijk Hoofdweg 366 Amsterdam.
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er zijn 2 specialisten werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Huisartsenpraktijk Hoofdweg 366, Amsterdam. Zorginstelling Huisartsenpraktijk Hoofdweg 366, Amsterdam. Alle huisartsenpraktijken in Amsterdam.
Medisch Centrum Mediport in Amsterdam: Uw Apotheker Online.
Powered by Pharmeon. Vitamine D: symptomen van een tekort in de winter Vitamine D: symptomen van een tekort in de winter Groter aanbod donornieren door speciale nierteams Milde griepepidemie heerst in Nederland LUMC leidt internationaal onderzoek naar astma bij kinderen.
Huisarts dhr. G de Bruijn, Amsterdam met docvadis.
maandag, 1330: 1900, PraktijkHoofdweg: om de week heeft dr de bruijn avondspreekuur van 17.00 tot 19.00 uur. 1056 DD Amsterdam. Telefoonnummer: 020 6183207. Faxnummer: 020 6163065. Dagelijks geopend: 0800 1700 uur maandag tot 1900: uur. Avond/nacht en weekend kunt U een waarnemend huisarts bereiken via de Huisartsenpost in het OLVG WEST.:

Contacteer ons