Op zoek naar huisarts oud amsterdam?

Huisarts Oud, R.T.N.
Huisarts Oud, R.T.N. Werkzaam bij Huisartsenpraktijk R.T.N. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 6 waarderingen. Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg.
opleiding praktijkmanager huisartsenpraktijk
Huisarts Oud, J.
Huisarts Oud, J. Werkzaam bij Huisartsenpraktijk Oosterpark, Amsterdam. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 14 waarderingen. 86% beveelt deze zorgverlener aan. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg.
deense karren
vanwijn.
vuurspuwen
Huisartsen Valeriusplein huisartsenpraktijk.
1075 BJ Amsterdam. Ma Di Wo en Vr. Huisartsenpraktijk Valeriusplein is gelegen in Amsterdam-Zuid, vriendelijk en staat open voor buitenlandse patiënten. Onze artsen en assistenten spreken vloeiend Engels. Wij zijn ons bewust van de verschillen in medische zorg in verscheidene landen en daarom proberen wij de Nederlandse aanpak uit te leggen en tegelijkertijd aan de wensen van de patiënt te voldoen.
Independer.
home HUISARTSEN A.D. SWAAN E. VROLIJK huisarts AMSTERDAM.
Wij hebben een aantal patiënten gevraagd mee te doen aan een enquete over de zorg die wij leveren. Deze feed-back is belangrijk voor ons. De resultaten van dit onderzoek zijn op de praktijk in te zien. GERARD TERBORGSTRAAT 46. 1071 TP AMSTERDAM Telefoon.:
De oudste huisarts van Nederland 93: aan vakantie doe ik niet Nieuwsuur.
2/2 De oudste huisarts van Nederland 93: aan vakantie doe ik niet. Bekijk ook de andere delen van de serie.: Roos 94 schildert er nog op los: daar heb ik wel een kick voor nodig. Martin 91 is oud maar niet versleten: ik rijd zo naar Zuid-Frankrijk.
Huisartsenpraktijk R.T.N. Oud Amsterdam.
Oud zelf is belangrijk; hij is de drijvende kracht achter de praktijk. 8 personen vinden dit een nuttige waardering. Bekijk alle waarderingen. Waardeer deze zorginstelling. Er zijn 13 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Huisartsenpraktijk R.T.N. Alle huisartsenpraktijken in Amsterdam.

Contacteer ons