Op zoek naar huisarts oud amsterdam?

Huisarts Oud, R.T.N.
Huisarts Oud, R.T.N. Werkzaam bij Huisartsenpraktijk R.T.N. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 6 waarderingen. Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg.
huisartsenpraktijk
De oudste huisarts van Nederland 93: aan vakantie doe ik niet Nieuwsuur.
2/2 De oudste huisarts van Nederland 93: aan vakantie doe ik niet. Bekijk ook de andere delen van de serie.: Roos 94 schildert er nog op los: daar heb ik wel een kick voor nodig. Martin 91 is oud maar niet versleten: ik rijd zo naar Zuid-Frankrijk.
glaszetter
Huisartsen Oude Turfmarkt Amsterdam Studentenartsen.
Gevestigd tegenover de Munttoren aan de Oude Turfmarkt 151, midden in de stad. Alle studenten van de UvA en HvA in Amsterdam, waar je ook woont, kunnen zich bij de praktijk laten behandelen door een huisarts met specifieke kennis van de studie en het studentenleven.
pasa
Huisartsenpraktijk RTN Oud in Amsterdam: Uw Arts Online.
Huisarts Oud is vele jaren werkzaam geweest bij een poli voor geslachtsziekten en volgt en geeft cursussen op dit gebied aan ander artsen. Praten over sex is in onze praktijk geen probleem maar een normale zaak! Voorkomen is beter dan genezen! De praktijk heeft een lange traditie in de zorg voor mensen met HIV. Wij hebben veel ervaring kunnen opbouwen in de zorg voor mensen met HIV en breiden die zorg nu uit. HIV-zorg is chronische zorg en de huisarts is de specialist in chronische zorg. Daarom is er nu een project gestart om de HIV-zorg te optimaliseren in zowel de poliknliniek als de huisartspraktijk die daarin zijn gespecialiseerd. Dit houdt in dat veel van de controles in de praktijk kunnen plaatsvinden en dat veel mensen met een stabiele chronische HIV-infectie niet steeds naar het ziekenhuis hoeven. Dit werkt minder stigmatiserend en u heeft meer persoonlijk contact met uw arts. In de buurt vestigen zich vele studenten met hun specifieke problematiek zoals bijvoorbeeld studiestress, relatieproblematiek en geslachtsziekten. De artsen in de praktijk hebben hier veel ervaring mee. Maandag tot en met vrijdag.: 8.00 uur tot 17.00 uur. Avondspreekuur Maan dag.: 17.00 uur tot 19.00 uur. 1078 NG Amsterdam.
Weer Arnhem
Huisartsenpraktijk RTN Oud in Amsterdam: Uw Arts Online.
Klik hier voor het inschrijfformulier. Huisarts RTN Oud is in de Rivierenbuurt in Amsterdam een NPA gecertificeerd huisarts, tevens opleider, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. In de praktijk wordt elk jaar een arts in het laatste, derde jaar van zijn/haar huisartsspecialisatie opgeleid.
Huisartsenpraktijk Oosterpark B.V. J. Oud in Amsterdam: Uw Arts Online.
Welkom bij Huisartsenpraktijk Oosterpark B.V. De praktijk is gevestigd in een oud herenhuis dat is gebouwd in 1896 met toen het souterrain als verblijf voor het bedienend personeel. Eind jaren dertig is het pand in gebruik genomen als huisartsenpraktijk met boven de woning voor de huisarts. Begin jaren tachtig is het gehele pand gerenoveerd en gemoderniseerd. In 2008 is het gebouw geheel als praktijk in gebruik genomen met alle mogelijkheden van deze tijd met drie spreekkamers. Huisartsenpraktijk Oosterpark B.V. 1092 AR Amsterdam.
Huisarts Oud, J.
Huisarts Oud, J. Werkzaam bij Huisartsenpraktijk Oosterpark, Amsterdam. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 14 waarderingen. 86% beveelt deze zorgverlener aan. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg.
Huisartsenpraktijk RTN Oud in Amsterdam: Uw Arts Online.
Huisartsenpraktijk RTN Oud. Merwedeplein 52 1078NG Amsterdam. Inschrijven nieuwe patient. Privacyverklaring en gebruiksvoorwaarden. Op het gebruik van deze website en online diensten zijn onze gebruiksvoorwaarden van toepassing. In onze privacy verklaring leest u hoe wij uw privacy respecteren en beschermen.

Contacteer ons