Resultaten voor huisarts oud amsterdam

Huisartsinfo.
Oosterpark 62 1092AR AMSTERDAM. J Oud Arts. Mochten uw eigen gegevens niet kloppen, dan kunt u deze zelf beheren door u aan te melden op zorgportal.org. Mocht u gegevens van anderen tegenkomen die niet correct of onvolledig zijn, geef dit dan door via contact.
aeg wasmachine
Huisartsenpraktijk Kwakersplein De Praktijk.
Nieuwe patienten zijn van harte welkom, bel voor een afspraak of loop even langs de assistentes. huisarts in opleiding aios. Aisha Vargas Flores. De huisartsenpraktijk gelegen aan het Kwakersplein 10 te Amsterdam is op werkdagen geopend van 8.00 tot 17.00 uur.
prince2
De oudste huisarts van Nederland 93: aan vakantie doe ik niet Nieuwsuur.
2/2 De oudste huisarts van Nederland 93: aan vakantie doe ik niet. Bekijk ook de andere delen van de serie.: Roos 94 schildert er nog op los: daar heb ik wel een kick voor nodig. Martin 91 is oud maar niet versleten: ik rijd zo naar Zuid-Frankrijk.
relatiebemiddelaar
Huisartsenpraktijk Oosterpark B.V. J. Oud in Amsterdam: Uw Arts Online.
Welkom bij Huisartsenpraktijk Oosterpark B.V. De praktijk is gevestigd in een oud herenhuis dat is gebouwd in 1896 met toen het souterrain als verblijf voor het bedienend personeel. Eind jaren dertig is het pand in gebruik genomen als huisartsenpraktijk met boven de woning voor de huisarts. Begin jaren tachtig is het gehele pand gerenoveerd en gemoderniseerd. In 2008 is het gebouw geheel als praktijk in gebruik genomen met alle mogelijkheden van deze tijd met drie spreekkamers. Huisartsenpraktijk Oosterpark B.V. 1092 AR Amsterdam.
mini pc
Huisartsenpraktijk RTN Oud in Amsterdam: Uw Arts Online.
Huisarts RTN Oud is in de Rivierenbuurt in Amsterdam een NPA gecertificeerd Huisarts opleider, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. In de praktijk wordt elk jaar een arts in zijn laatste derde jaar van zijn huisarts specialisatie opgeleid. De praktijk voldoet aan de strengste eisen van kwaliteit en zorg.
Artist
Huisartsenpraktijk R.T.N. Oud Amsterdam.
Oud zelf is belangrijk; hij is de drijvende kracht achter de praktijk. 7 personen vinden dit een nuttige waardering. 4 december 2014 Goedgekeurd door de redactie. Ik voel mij thuis in deze praktijk omdat er naar me wordt geluisterd, goede adviezen krijg en serieus genomen wordt. Voorbeeld: Uit de gegevens van de dokter bleek dat ik niet elke dag trouw mijn. 4 personen vinden dit een nuttige waardering. Bekijk alle waarderingen. Waardeer deze zorginstelling. Er zijn 12 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Huisartsenpraktijk R.T.N. Alle huisartsenpraktijken in Amsterdam.
Medisch kwartier de Oude Houthaven MKOH in Amsterdam.
Huisarts in opleiding. Lisa de Bakker. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10. 02/11/2017 / door Nienke Esselink Gezondheidsinformatie thuisarts. 24/09/2017 / door admin Griepvaccinatie 2017. 01/09/2017 / door Nienke Esselink Praktijkaccreditering Huisartsenpraktijk MKOH Amsterdam. 23/04/2017 / door Nienke Esselink Ontwikkelingen in de buurt.
Huisartsenpraktijk RTN Oud in Amsterdam: Uw Arts Online.
Huisarts Oud is vele jaren werkzaam geweest bij een poli voor geslachtsziekten en volgt en geeft cusrsusen op dit gebied aan ander artsen. Praten over sex is in onze praktijk geen probleem maar een normale zaak! Voorkomen is beter dan genezen! De praktijk heeft een lange traditie in de zorg voor mensen met HIV. Wij hebben veel ervaring kunnen opbouwen in de zorg voor mensen met HIV en breiden die zorg nu uit in samenwerking met Professor Brinkman verbonden aan de Universiteit van Amsterdam en het AMC.

Contacteer ons