Resultaten voor huisarts visser amsterdam

Independer.
nilfisk
Huisarts Visser, B.A.J.
Huisarts Visser, B.A.J. Werkzaam bij HuisartsenpraktijkAmsterdamWest.nl, Amsterdam. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er is 1 waardering. Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg.
pruik
Huisartsenpraktijk Amsterdam West.
Welkom op de site van dokter Visser en dokter Roo. Visser en dokter K. De Roo heten u welkom op hun nieuwe website. Al meer dan. 10 jaar met veel enthousiasme werkzaam in Amsterdam west locatie Nolensstraat 358 D, 1067 KP Amsterdam.
SEO bureau
Huisartsenpraktijk Schinkelkade.:
niet voor medisch inhoudelijke vragen. Bezoekt u de website in verband met een spoedgeval klik dan hier. Is de praktijk gesloten en zoekt u het adres of telefoonnummer van de huisartsenpost Amsterdam West in Amsterdam klik dan hier. Vertrek dokter Pulskens. 2018 Laven Visser.
pennen bedrukken goedkoop
Afspraak maken De Grote Rivieren, huisartsen fysiotherapie.
1079 BG Amsterdam. Avond nacht weekenddienst. Fysiotherapeut manueel therapeut. Sociaal psychiatrisch verpleegkundige. Opleiding, onderzoek accreditatie. Op werkdagen tussen 08.00-17.00 uur zijn wij bereikbaar voor het maken van afspraken en het stellen van vragen. Praktijk Elders van Duijn l de Koning. 020 54 00 188. Praktijk Touber Haeck l de Koning. 020 54 00 188. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is net als de huisarts verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.
Welkom op de site van dokter Visser en dokter Roo.
Welkom op de site van dokter Visser en dokter Roo. Visser en dokter K. De Roo heten u welkom op hun nieuwe website. Al meer dan. 10 jaar met veel enthousiasme werkzaam in Amsterdam west locatie Nolensstraat 358 D, 1067 KP Amsterdam.
Over ons Stichting Cardio Zorg.
Visser heeft de opleiding geneeskunde gedaan aan de Universiteit van Leiden, afgestudeerd in 1977. Opleiding tot cardioloog in het VUMC, geregistreerd als cardioloog per juli 1982. Cardioloog en bijzonder hoogleraar in het VUMC en waarnemend opleider van de A opleiding van cardiologen in het VUMC. Het hoogleraarschap was een leerstoel betreffende het myocardiale metabolisme bij hartfalen. Sinds 2008 werkzaam met Zelfstandig Behandelcentrum Stichting Cardiozorg met als praktijk locatie Planetenweg 5, 2132 HN Hoofddorp. Door aanvankelijke samenwerking met het CVS centrum Amsterdam is een aandachtsgebied ontstaan naast de cardiologie omtrent het chronisch vermoeidheidssyndroom.
Home Huisartsenpraktijk Buitenhof huisarts Amsterdam.
020-599 45 57 Postadres te Amsterdam: postbus 95500 1090HM. Nieuws: Uw huisarts doet mee aan het Academisch Huisartsennetwerk AMC AHA. Dit is een samenwerkingsverband tussen het AMC en huisartsen in de regio. Uw huisarts maakt zo wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Hierdoor kan de zorg van de huisarts aan u als patient worden verbeterd.

Contacteer ons