Op zoek naar huisarts amsterdam?

huisarts amsterdam - Paro Preventie Assistent.
De cursist leert als praktijkmanager het werk op een efficiënte en effectieve wijze in te vullen. De praktijkmanager krijgt handvatten het team te ondersteunen om op een zeer klantgerichte manier en zonder stress het goed te organiseren op de werkvloer.
Huisartsen Amsterdam Oost H.W.A.J. Garretsen Home.
Huisarts Amsterdam Oost is een huisartsenpraktijk voor patiënten uit de postcodegebieden 1091-1097, 1072-1074, 1011-1012 en 1017-1018. Nieuws: Griepvaccinatie nog verkrijgbaar. Geschreven op 12 December 2017 door Huisarts H.W.A.J. Voor mensen met een indicatie is er nog een griepvaccinatie te verkrijgen.
huisartsenpraktijk
Welkom Huisartsenpraktijk Kolenberg huisarts Amsterdam.
Op deze site vindt u informatie over onze praktijk die zich bevindt op de Hoofdweg in Amsterdam West, stadsdeel de Baarsjes. We vinden het leuk en belangrijk om mee te werken aan de opleiding van weer nieuwe doktersassistenten en huisartsen. U zult daarom weleens een nieuw gezicht tegen komen in de praktijk. We hopen dat u deze mensen een kans geeft. Wel blijft het altijd mogelijk om te vragen naar een van de vaste medewerkers. Sinds 1 maart werkt huisarts in opleiding Sanja van Wieringen in onze praktijk.
huisarts hilversum
Huisartsenpraktijk Bloemgracht in Amsterdam: Uw Arts Online huisarts, bloemgracht, bloemgracht 300, jordaan, huisartsenpraktijk, amsterdam.
Adres Bloemgracht 300. Postcode 1015TV Amsterdam. Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Bloemgracht. Op deze website vindt u praktische informatie over de Huisartsenpraktijk Bloemgracht, antwoorden op diverse medische vragen en verwijzingen naar andere betrouwbare en nuttige sites. Bij de Huisartsenpraktijk Bloemgracht werken vier huisartsen in twee gescheiden praktijken. Twee aan twee zorgen zij ervoor dat u vijf dagen in de week bij de praktijk terecht kunt en altijd een vertrouwd gezicht ziet. U kunt contact opnemen met een van de twee huisartsenpraktijken op de volgende nummers.: Huisartsen Lips en Hezemans. Telefoonnummer 020 623 08 41. Huisartsen Bos en Tibosch. Telefoonnummer 020 623 61 82. De praktijken zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8.30 12.00 en van 14.00 16.00. In geval van spoed kunt u de praktijk overdag bereiken.: op de vaste nummers zoals hierboven vermeld, en kiezen voor optie 1. mobiel: 06 570 77 377. In de avond, nacht en weekeinden: 088 00 30 600. In levensbedreigende situaties: 112. Bent u geen patient bij de huisartsen van de Bloemgracht en wilt u zich aanmelden? Bel dan even met de assistent van een van de praktijken. U kunt uw huisarts ook per mail een vraag stellen.
fossil horloge dames
Huisartsenpraktijk Nijhof in Amsterdam: Uw Arts Online.
Johannes Verhulststraat 41-Hs. 1071 MS Amsterdam. Om u nog beter van dienst te zijn, zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Huisartsenpraktijk de Makroon General Medical Practice de Makroon Huisartsenpraktijk De Makroon.
Personen zonder Nederlandse zorgverzekering kunnen in Makroon Medisch Centrum in Amsterdam Centrum 24/7 bij onze toeristendokter, expatdokter en hoteldokter service Amsterdam Tourist Doctors terecht. SOA HIV Test ook anoniem. Afspraak maken online. Inschrijving nieuwe patiënten. Nieuws over de praktijk. Zorgkaart Nederland Huisarts Bouch.
Huisartsenpraktijk Amsterdam West.
De Roo heten u welkom op hun nieuwe website. Al meer dan. 10 jaar met veel enthousiasme werkzaam in Amsterdam west locatie Nolensstraat 358 D, 1067 KP Amsterdam. Onze praktijk is voorzien van twee POH's' praktijk ondersteuners die het volgende doen.:
Alle huisartsen in regio Amsterdam, zoek een huisarts.
1016 GC Amsterdam. Zorgvergelijker Zoek een huisarts Resultaten. Huisartsen en huisartsenpraktijken in regio Amsterdam 287 gevonden. Naam Adres Postcode Plaats Contact. s Gravensandeplein Huisartsen. Alkemade J G van. Alpen Rondweg 102/A. Alpen Rondweg 102/A. Amsteldijk Huisartsenpraktijk Marian Reus José Kruisselbrink. Amsterdam-centrum Huisarts B R vd Meulen.

Contacteer ons