Resultaten voor dokter amsterdam oost

Home Huisartsenpraktijk Zeeburg.
wasdroger kopen
Home Huisartsenpraktijk ten Hove de Jong huisarts Amsterdam.
1092 BV Amsterdam Telefoon.: onze praktijk kunt u op de TWEEDE etage vinden! Afgelopen juni zijn we verhuisd binnen het gebouw. U kunt nu onze praktijk op de tweede etage. Welkom op onze website. Huisartsenpraktijk ten Hove de Jong is een duopraktijk bestaande uit twee vrouwelijke huisartsen. De praktijk is gevestigd in het prachtig gerenoveerde pand de vroegere Linnaeusschool aan de Tweede Oosterparkstraat 274 F. In het pand zijn nog vier huisartsenpraktijken gevestigd, alsmede een apotheek, fysiotherapeuten, psychologen, tandarts en verloskundigen. Samen vormen wij Medisch Centrum Oost.
psycholoog amsterdam oost
Huisartsen Amsterdam Oost H.W.A.J. Garretsen Home.
Huisarts Amsterdam Oost is een huisartsenpraktijk voor patiƫnten uit de postcodegebieden 1091-1097, 1072-1074, 1011-1012 en 1017-1018. Nieuws: Griepvaccinatie nog verkrijgbaar. Geschreven op 12 December 2017 door Huisarts H.W.A.J. Voor mensen met een indicatie is er nog een griepvaccinatie te verkrijgen.
deense karren
Huisartsenpraktijk Dapperbuurt Amsterdam Oost Huisartsenpraktijk Dapperbuurt huisarts Amsterdam.
Zorgkosten en no" show." Huisartsenpraktijk Dapperbuurt Amsterdam Oost. Op deze site vindt u alle informatie over onze huisartsenpraktijk. De praktijk is kleinschalig en ligt vlakbij de Dappermarkt. Wij werken in een klein team met twee huisartsen, drie doktersassistentes en twee praktijkondersteuners.
GZC Watergraafsmeer SAG Amsterdam.
Kijk bij onze zorgverleners om te lezen welke diensten wij aanbieden. Uw huisarts in Amsterdam Watergraafsmeer. Onze huisartsen staan op werkdagen van 08.00 17.00 uur voor u klaar. Bovendien houden de huisartsen ook ochtend en/of avondspreekuren. Ga naar huisartsenpraktijk voor overige praktische informatie.
Home Huisartsenpraktijk Constant Mostart huisarts Amsterdam.
Vind een zorgaanbieder in Amsterdam NH Zoeken. U bent nu op de site van de huisartsenpraktijk van dokter Mostart. De praktijk is gehuisvest in het Medisch Centrum Oost, waar naast onze praktijk nog vier andere huisartsen hun eigen praktijk hebben.
Huisartsenpraktijk Buitenhof Huisartsenpraktijk Buitenhof huisarts Amsterdam.
Huisartsenpraktijk Buitenhof is gevestigd in Amsterdam Oost. Een bijzonder kenmerk van de huisartsenpraktijk is dat deze nauw verbonden is aan het OLVG. Huisartsenpraktijk Buitenhof bestaat uit twee huisartsenpraktijken.: Huisartsenpraktijk Noort, Beugel en Bindels. Huisartsenpraktijk Wewerinke, Geersing, v/d Vijver. van de Vijver. Dit betekent dat u patient bent bij een van beide praktijken. U staat in ingeschreven bij een van de huisartsen, deze is verantwoordelijjk voor de coordinatie van uw zorg maar ivm de partime bezetting kan het voorkomen dat uw huisarts niet aanwezig is De huisartsen van uw praktijk nemen dan onderling voor elkaar waar, zodat er bij drukte, vakantie of ziekte altijd een huisarts voor u beschikbaar is. Voor het niet verschijnen op uw afspraak zonder afmeldbericht brengen we de kosten bij u in rekening, deze kosten bedragen 18 euro en zijn niet bij uw verzekering te declareren. Afwezigheid dokter Wewerinke.
496 huisartsen in Amsterdam.
496 huisartsen in Amsterdam. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 496 huisartsen in Amsterdam bekend. Het gemiddelde cijfer van alle huisartsen in Amsterdam is een 8.1 op basis van 2110 waarderingen. Het gemiddelde cijfer van alle huisartsen in Nederland is een 8.2.

Contacteer ons