Meer resultaten voor dokter amsterdam oost

Algemene informatie Huisartsen Vrolikstraat.
Verder werken er vijf doktersassistentes, één praktijkondersteuner voor chronische ziektes, zoals diabetes en astma/COPD en drie praktijkondersteuners GGZ voor psychosociale problemen in onze praktijk. Samen met de Huisartsenpraktijk Amsterdam Oost zitten wij op de eerste verdieping van Gezondheidscentrum Vrolikstraat. In het pand zijn er ook.
beste wifi router tweakers
Home Huisartsenpraktijk ten Hove de Jong huisarts Amsterdam.
1092 BV Amsterdam Telefoon.: In verband met vakantie is de praktijk van maandag 30 juli tot en met vrijdag 17 augustus gesloten. onze praktijk kunt u op de TWEEDE etage vinden! Juni 2017 zijn we verhuisd binnen het gebouw. U kunt nu onze praktijk op de tweede etage vinden. Welkom op onze website. Huisartsenpraktijk ten Hove de Jong is een duopraktijk bestaande uit twee vrouwelijke huisartsen. De praktijk is gevestigd in het prachtig gerenoveerde pand de vroegere Linnaeusschool aan de Tweede Oosterparkstraat 274 F. In het pand zijn nog vier huisartsenpraktijken gevestigd, alsmede een apotheek, fysiotherapeuten, psychologen, tandarts en verloskundigen. Samen vormen wij Medisch Centrum Oost.
koelkast
Home Huisartsenpraktijk Buitenhof huisarts Amsterdam.
Deze is wellicht veranderd maar nog niet bij ons bekend. We houden u op de hoogte! Huisartsenpraktijk Buitenhof is gevestigd in Amsterdam Oost. Een bijzonder kenmerk van de huisartsenpraktijk is dat deze nauw verbonden is aan het OLVG. Huisartsenpraktijk Buitenhof bestaat uit twee huisartsenpraktijken.:
tanden bleken professioneel
Welkom bij Huisartsen Sarphatipark Huisartsen in De Pijp Amsterdam.
Huisartsen Sarphatipark is gelegen in de Pijp, midden in Amsterdam en biedt toegankelijke en persoonlijke huisartsenzorg voor alle Amsterdammers. Door de centrale ligging is de praktijk goed te bereiken voor mensen uit de Pijp, de Rivierenbuurt, Amsterdam Oud-Zuid, Amsterdam Centrum, Amsterdam Oost en Amsterdam Oud-West.
retraite
Home Huisartsenpraktijk Zeeburg.
Huisarts Garretsen, H.W.A.J.
Deze zorgverlener heeft 11 waarderingen in totaal, waarvan 11 bij zijn/haar huidige werkgevers en 0 waarderingen bij zijn/haar eerdere werkgevers, waaronder.: Huisartsenpraktijk Huisarts Amsterdam Oost Amsterdam. 28 december 2017 Goedgekeurd door de redactie. Ik kom al jaren bij Dokter Garretsen.
Huisartsenpraktijk Swart in Amsterdam: Uw Arts Online huisarts swart 1098pb amsterdam watergraafsmeer oost pascalstraat.
Uw NAW gegevens worden bewaard, dus u kunt snel bestellen. Om u nog beter van dienst te zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer.
Huisartsenpraktijk Nijpels van Drooge in de Watergraafsmeer.
Huisartsenpraktijk Nijpels van Drooge. 1098 GS Amsterdam. Geopend: ma-vrij van 8.00u tot 17.00u Inloopspreekuur: dagelijks 8. 30 9.30 uur. Buiten openingstijden kunt u in dringende gevallen terecht bij de huisartsenpost. Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Nijpels van Drooge. Wij zijn een huisartsenechtpaar, dat al jaren met veel plezier in de Watergraafsmeer woont en werkt. Wij stellen onszelf graag aan u voor onder de knop Wie" zijn wij" in het menu bovenaan. Dokter van Drooge terug van zwangerschapsverlof.

Contacteer ons