Zoeken naar dokter amsterdam oost

Dokter
Dokter
Huisartsenpraktijk Betondorp Huisarts in 1097 VP Amsterdam Oost Doctena.
Kom meer te weten over Doctena Pro. Het is niet mogelijk om een onlineafspraak te maken met deze zorgverlener. Probeer online te boeken bij een andere zorgverlener. 1097 VP Amsterdam Oost. Website van praktijk. Bel voor een afspraak 31 206 652 862.
centrum nijmegen
De Zorgvinder zorg in uw buurt vinden.
Lees meer over de kwaliteitsinformatie voor ziekenhuizen in de Zorgvinder. Goed om te weten. Menzis vergoedt ook dit jaar de verzekerde zorg bij elk ziekenhuis en elke huisarts in Nederland. Ga naar de Zorgvinder. Klik hier om de cookies te accepteren.
centrum nijmegen
Bergman Clinics FocusKlinieken, 100% vergoed bij medische indicatie.
Ik had een goede ervaring. Bergman Clinics, Inwendige zorg, Amsterdam. Bergman Kliniek Naarden heeft een prima organisatie met korte lijnen en in mijn geval korte wachttijden. De voorzieningen zijn uitstekend. Ik ben op 21 januari geopereerd door dokter Schroder aan een hernia, nu ben ik 6 weken verder en de pijn die ik had is zo goed als weg.
internet marketing consultant
GZC Zeeburg SAG Amsterdam.
Als iedere seconde telt.: Welkom bij SAG-gezondheidscentrum Zeeburg. In ons gezondheidscentrum werken huisartsen nauw samen met andere zorgverleners. U kunt daardoor rekenen op persoonlijke zorg van hoge kwaliteit in elke levensfase en op elk gebied. Wij leveren zorg aan inwoners van Amsterdam Oost. Lees hier hoe u zich kunt inschrijven. In ons gezondheidscentrum vindt u een uitgebreid zorgaanbod onder één dak. Behalve huisartsen werken er ook andere zorgverleners in ons centrum. Kijk bij onze zorgverleners om te lezen welke diensten wij aanbieden. Uw huisarts in Amsterdam Oost. Onze huisartsen staan op werkdagen van 08.00 17.00 uur voor u klaar. Bovendien houden de huisartsen ook ochtend en/of avondspreekuren. Ga naar huisartsenpraktijk voor overige praktische informatie.
zaalverhuur amsterdam zuidoost
Huisartsen gezondheidcentrum Aalsmeer Oost.
Zij haalde haar artsendiploma aan de Universiteit van Amsterdam. Voordat zij aan de opleiding begon heeft zij bij de chirurgie en kindergeneeskunde gewerkt. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag. Bij verhindering van een van onze vaste artsen kunt u te maken krijgen met een waarnemend huisarts. Wij vragen u hiervoor uw begrip. Huisartsenpraktijk Aalsmeer Oost. Huisartsenpraktijk Aalsmeer Oost Poldermeesterplein 16-18 1432 JZ Aalsmeer.
vliegtickets goedkoop
Home Huisartsenpraktijk ten Hove de Jong huisarts Amsterdam.
1092 BV Amsterdam Telefoon.: Welkom op onze website. Huisartsenpraktijk ten Hove de Jong is een duopraktijk bestaande uit twee vrouwelijke huisartsen. De praktijk is gevestigd in het prachtig gerenoveerde pand de vroegere Linnaeusschool aan de Tweede Oosterparkstraat 274 F. In het pand zijn nog vier huisartsenpraktijken gevestigd, alsmede een apotheek, fysiotherapeuten, psychologen, tandarts en verloskundigen. Samen vormen wij Medisch Centrum Oost.
autolening simulatie
Huisartsenpraktijk Zeeburg 4 praktijken onder 1 dak in Amsterdam-Oost.
Zo is er elke werkdag tussen 8 en 17 uur een huisarts voor u beschikbaar. Er is nog plaats voor nieuwe patiënten, mits je in ons postcode gebied woont 1091-1098 10181019. Maak een keuze voor één praktijk en zoek het inschrijfformulier op de individuele pagina.
psycholoog amsterdam oost
Huisartsenpraktijk Mostart in Amsterdam: Uw Arts Online.
2e Oosterparkstraat 274 E 1092BV Amsterdam 0206923553 0204632413. Tips voor op Reis. Geneesmiddelen mee op reis. Welkom bij de huisartsenpraktijk van dokter Mostart. U bent nu op de site van de huisartsenpraktijk van dokter Mostart. De praktijk is gehuisvest in het Medisch Centrum Oost, waar naast onze praktijk nog vier andere huisartsen hun eigen praktijk hebben. Daarnaast is in het centrum ook een apotheek gevestigd, evenals een fysiotherapie praktijk, een psychiater, het verloskundig echopunt en een tandarts. Op onze site kunt u hopelijk alle informatie vinden die u nodig heeft. Regel met gemak uw zorg online! In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben.
zuidoost amsterdam

Contacteer ons