Meer resultaten voor dokter hoofdweg amsterdam

Huisarts Rhijn, S.M.E. van.
Huisartsenpraktijk Huisartsenpraktijk Hoofdweg 366 Amsterdam. 19 januari 2018 Goedgekeurd door de redactie. Ik vind dokter Van Rhijn is een vakkundige, ervaren en betrouwbare dokter. Vriendelijk, maar wel een no-nonsense arts. Huisartsenpraktijk Huisartsenpraktijk Hoofdweg 366 Amsterdam. 8 februari 2016 Goedgekeurd door de redactie.
pc dokter
Huisartsenpraktijk Foppen.
Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter jurist en uit leden namens de patiƫnten en uit leden namens de huisartsen.
vaatwasser inbouw
Huisartsinfo.
Praktijk Hoofdweg 366. Eerste lijn / Huisartsenpraktijk. Hoofdweg 366 1056DD AMSTERDAM. de Bruijn Arts. Mochten uw eigen gegevens niet kloppen, dan kunt u deze zelf beheren door u aan te melden op zorgportal.org. Mocht u gegevens van anderen tegenkomen die niet correct of onvolledig zijn, geef dit dan door via contact.
SEO
Welkom Mediport Huisartsenpraktijk de Vries Vos huisarts Amsterdam.
Mediport Huisartsenpraktijk de Vries Vos. 1055 AB Amsterdam Telefoon.: 020-5812929 Spoed avond en weekend. tevredenheidsonderzoek praktijk de vries 11-04-2017. Welkom in Huisartsenpraktijk de Vries Vos in Mediport. Wij zijn twee samenwerkende huisartsen binnen een groter samenwerkingsverband mediport met apotheek, fysiotherapie, dietitiek, tandarts, laboratorium, basis-GGZ, verloskundigen en huisartsenpraktijken de Jong en Puts. Kwaliteit van medische zorg en aandacht voor uw gezondheidsproblemen en vragen staan bij ons voorop. Wij vinden het erg belangrijk dat U een vaste huisarts heeft, u bent of wordt daarom ingeschreven bij dokter Vos of dokter de Vries. Alleen in geval van afwezigheid kan U worden gezien door de andere huisarts of door onze vaste waarnemend huisarts.
sparen tips
PraktijkHoofdweg366 STARTPAGINA.
Voorstelling van de groep. Deze praktijk bestaat sinds de jaren dertig op de Hoofdweg in de wijk de Baarsjes in Amsterdam. Er zijn naast de huisartsen ook andere medewerkers in de praktijk werkzaam. Zij zijn meer gericht zijn o. Lijst met de groepsleden.
Bedrukte pennen
Medisch Centrum Mediport in Amsterdam: Uw Apotheker Online.
Apotheek Huisartsen Tandarts Fysiotherapeuten Verloskundigen Ditisten Priklab Vacatures Inloggen Site info. Powered by Pharmeon. Welkom bij het Medisch Centrum Mediport. 1055 AB Amsterdam. Wij zijn een samenwerkingsverband van apotheek, huisartsen, tandarts, dietiste, fysiotherapie, verloskundige, psychologen en priklab onder 1 dak.
kapper
Medisch Centrum Mediport, Huisartsenpraktijk J.Y. de Jong Amsterdam.
Medisch Centrum Mediport, Huisartsenpraktijk J.Y. de Jong Amsterdam. Medisch Centrum Mediport, Huisartsenpraktijk J.Y. de Jong Amsterdam. Adres Hoofdweg 506. 1055 AB Amsterdam. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn nog geen waarderingen. Deel dit profiel met anderen.
Welkom Huisartsenpraktijk Kolenberg huisarts Amsterdam.
Op deze site vindt u informatie over onze praktijk die zich bevindt op de Hoofdweg in Amsterdam West, stadsdeel de Baarsjes. We vinden het leuk en belangrijk om mee te werken aan de opleiding van weer nieuwe doktersassistenten en huisartsen. U zult daarom weleens een nieuw gezicht tegen komen in de praktijk. We hopen dat u deze mensen een kans geeft. Wel blijft het altijd mogelijk om te vragen naar een van de vaste medewerkers. Sinds 1 maart werkt huisarts in opleiding Gideon Bookelman in onze praktijk. Hij heeft eerder al veel ervaring opgedaan in diverse vakgebieden. Bij de balie kunt u Mounia Aourarh treffen, zij doet de opleiding tot doktersassistente en loopt tot de zomer stage bij ons. Wij nemen weer nieuwe patienten aan. Ons verzorgingsgebied betreft de postcodes.: 1053 tot de Bilderdijkstraat. 1054 tot de Overtoom/1e Constantijn Huygenstraat. Neem contact op met de assistente als u zich wil inschrijven als patiƫnt. Online afspraken maken. Het is mogelijk om online een afspraak te maken op het spreekuur van de dokter.

Contacteer ons