Resultaten voor huisarts amsterdam oost

Home Huisartsenpraktijk M Staal in Amsterdam.
Huisartsenpraktijk M Staal in Amsterdam. De huisartsenpraktijk is op werkdagen altijd open. U hoeft geen afspraak te maken. Het inloopspreekuur is dagelijks van 7.30 tot 9.30 uur. Voor spoed tijdens afwezigheid van de huisarts hoeft er tijdens kantoortijden niet naar een apart nummer gebeld te worden.
koelkast
Huisartsenpraktijk Frankendael.
You can register in our general practice if you live in one of the following zip codes: 1096, 1097, 1098, 1093, 1092, 1091. Our practice is located in Amsterdam Oost Watergraafsmeer, within walking distance of the Amstel Station in the area between Ringdijk, Nobelweg, Middenweg and Frankendael.
psycholoog amsterdam oost
501 huisartsen in Amsterdam.
50 km 2927. 100 km 6500. Nog niet op deze site? Meld u nu aan! Meest gewaardeerde huisartsen in Amsterdam. Laatst gewaardeerde huisartsen in Amsterdam. Huisarts Thung, H.S. Huisarts Khoe, T.H. Huisarts Boidin, S.J. Huisarts Land, H.J.P.N. Huisarts Klaphake, L.M.M.
klantenpas
Huisartsenpraktijk OLVG.
De verzekering vergoedt in principe dus alleen de rekening van een passant als deze geen huisarts in Amsterdam heeft. U betaalt voor het consult, na betaling ontvangt u een factuur, deze kunt u dan bij de verzekering declareren. Om een afspraak met uw huisarts te maken, belt u met onze assistenten op 020 599 45 55. Wij werken alleen met een afsprakenspreekuur. De assistenten vragen naar uw klacht, zodat zij het spreekuur van de huisartsen zo goed mogelijk kunnen plannen. Als u meerdere dingen wilt bespreken of u verwacht meer dan 10 minuten nodig te hebben bij de huisarts, dan verzoeken wij u dit aan te geven zodat een langer consult ingepland kan worden. Bij niet verschijnen zonder afmelding brengen wij de kosten van het consult bij u in rekening, deze kosten zijn niet te verhalen op uw verzekering. Voor meer informatie, bijvoorbeeld over de herhaalreceptenlijn of e-consults, kunt u terecht op: https//huisartsenpraktijkbuitenhof.praktijkinfo.nl/.: Werken en leren. OLVG, locatie West. Jan Tooropstraat 164. 020 510 89 11. OLVG, locatie Spuistraat. 020 599 41 00. OLVG, locatie Oost.
Huisartsenpraktijk Oosterpark B.V. J. Oud in Amsterdam: Uw Arts Online.
Eind jaren dertig is het pand in gebruik genomen als huisartsenpraktijk met boven de woning voor de huisarts. Begin jaren tachtig is het gehele pand gerenoveerd en gemoderniseerd. In 2008 is het gebouw geheel als praktijk in gebruik genomen met alle mogelijkheden van deze tijd met drie spreekkamers. Huisartsenpraktijk Oosterpark B.V. 1092 AR Amsterdam.
GZC Watergraafsmeer SAG Amsterdam.
Kijk bij onze zorgverleners om te lezen welke diensten wij aanbieden. Uw huisarts in Amsterdam Oost. Onze huisartsen staan op werkdagen van 08.00 17.00 uur voor u klaar. Bovendien houden de huisartsen ook ochtend en/of avondspreekuren. Ga naar huisartsenpraktijk voor overige praktische informatie.
Huisartsenpraktijk Watergraafsmeer Praktijkinformatie.
Voor spoed is er altijd een dokter bereikbaar. BEREIKBAARHEID BUITEN KANTOORUREN.: Heeft u met spoed een huisarts nodig s avonds, s nachts of in het weekend. Dan belt u het centrale telefoonnummer van de huisartsenposten in de regio Amsterdam, Tel 088-00 30 600.
Huisarts Amsterdam Centrum HAPK.
Locatie Zuid, Stadionplein 25. Locatie Oost, Krugerstraat 1 3. Huisartsenprakijk HAPK in het centrum van Amsterdam, vindt u op de hoek Keizersgracht, Westermarkt. Wij zijn een Pluspraktijk, dat wil zeggen dat wij als huisarts optimale zorg en service aan patiƫnten bieden.

Contacteer ons