Op zoek naar huisarts amsterdam oost?

Huisartsenpraktijk Swart in Amsterdam: Uw Arts Online huisarts swart 1098pb amsterdam watergraafsmeer oost pascalstraat.
Uw NAW gegevens worden bewaard, dus u kunt snel bestellen. Om u nog beter van dienst te zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer.
ggz amsterdam
Huisartsenpraktijk Frankendael.
Our practice is located in Amsterdam Oost Watergraafsmeer, within walking distance of the Amstel Station in the area between Ringdijk, Nobelweg, Middenweg and Frankendael. The assistant can take blood on Monday, Tuesday Wednesdays between 8.00 12.00 hour without an appointment.
apk amsterdam
Algemene informatie Huisartsen Vrolikstraat.
Er is ook een huisarts in opleiding, die door de vaste huisartsen begeleid wordt. Verder werken er vijf doktersassistentes, één praktijkondersteuner voor chronische ziektes, zoals diabetes en astma/COPD en drie praktijkondersteuners GGZ voor psychosociale problemen in onze praktijk. Samen met de Huisartsenpraktijk Amsterdam Oost zitten wij op de eerste verdieping van Gezondheidscentrum Vrolikstraat.
huisarts tilburg
Huisarts Naimi: Uw Arts Online huisartsenpraktijkzuidoost amsterdam zuidoost naimi 1102ba florijn 5a, huisarts naimi, huisartsenpraktijkzuidoost, zuidoost. huisarts zuidoost, huisartspraktijk avecinna
Neem contact met uw apotheek en maak daarna een afspraak met uw huisarts. Huisartsenpraktijk Zuid Oost. Tips voor op Reis. Ik vraag uw aandacht voor het volgende berichtgeving: Een aantal medicijnen met daarin de werkzame stof valsartan wordt teruggeroepen vanwege een ongewenste stof NDMA in de medicatie.
incassobureau rotterdam
Bezoek huisartsenpraktijk M Staal Huisarts in Amsterdam.
Huisartsenprakijk M Staal in Amsterdam. De huisartsenpraktijk is op werkdagen altijd open. U hoeft geen afspraak te maken. Het inloopspreekuur is dagelijks van 830: tot 1000: uur. Voor spoed tijdens afwezigheid van de huisarts hoeft er tijdens kantoortijden niet naar een apart nummer gebeld te worden.
Huisartsenpraktijk OLVG.
De verzekering vergoedt in principe dus alleen de rekening van een passant als deze geen huisarts in Amsterdam heeft. U betaalt voor het consult, na betaling ontvangt u een factuur, deze kunt u dan bij de verzekering declareren. Om een afspraak met uw huisarts te maken, belt u met onze assistenten op 020 599 45 55. Wij werken alleen met een afsprakenspreekuur. De assistenten vragen naar uw klacht, zodat zij het spreekuur van de huisartsen zo goed mogelijk kunnen plannen. Als u meerdere dingen wilt bespreken of u verwacht meer dan 10 minuten nodig te hebben bij de huisarts, dan verzoeken wij u dit aan te geven zodat een langer consult ingepland kan worden. Bij niet verschijnen zonder afmelding brengen wij de kosten van het consult bij u in rekening, deze kosten zijn niet te verhalen op uw verzekering. Voor meer informatie, bijvoorbeeld over de herhaalreceptenlijn of e-consults, kunt u terecht op: https//huisartsenpraktijkbuitenhof.praktijkinfo.nl/.: Werken en leren. OLVG, locatie West. Jan Tooropstraat 164. 020 510 89 11. OLVG, locatie Spuistraat. 020 599 41 00. OLVG, locatie Oost.
Welkom bij Huisartsen Sarphatipark Huisartsen in De Pijp Amsterdam.
Door de centrale ligging is de praktijk goed te bereiken voor mensen uit de Pijp, de Rivierenbuurt, Amsterdam Oud-Zuid, Amsterdam Centrum, Amsterdam Oost en Amsterdam Oud-West. Huisartsen Sarphatipark biedt huisartsenzorg van deze tijd. Via e-Health kunt u veel dingen online regelen. Zo kunt u online een afspraak maken en een herhaalrecept aanvragen of een vraag stellen aan de huisarts via e-Consult.
Huisartsenpraktijk Nijpels van Drooge in de Watergraafsmeer.
Sinds enkele jaren is iedereen die zich meldt bij een zorgverlener huisarts, ziekenhuis verplicht zich te identificeren. Het is gelukkig in de huisartsenpraktijk niet nodig om u telkens opnieuw te identificeren; een kenmerk van huisartsengeneeskunde is tenslotte het feit dat wij onze patiënten kennen.

Contacteer ons