Resultaten voor huisarts amsterdam oud west

Locaties Huisartsenpraktijk Keizersgracht Amsterdam.
Psychologen in de praktijk. HAPK is meer dan alleen huisarts. Bekijk ons volledige zorgaanbod! De op de Westermarkt gevestigde locatie is de grootste van de zes locaties en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor de patiënt. Op deze locatie werken huisartsen, een psychologe en een verpleegkundige. Op deze locatie zijn er 5 dagen per week ochtend en avondspreekuren en ochtendploeg spreekuren, er is de mogelijkheid op het doen van verschillende medische onderzoeken en zijn er speciale spreekuren zoals een SOA spreekuur. Er is een prikpost aanwezig die dagelijks tussen 0800uur-1200uur: open is. Om online een afspraak te maken op deze locatie klik hier. Om in te schrijven klik hier. Locatie Oud West. Om de bereikbaarheid voor de patiënten te vergroten is er een praktijk geopend in Amsterdam West.
psycholoog amsterdam west
Afscheidswijzer Verspreiding Afscheidswijzer Amsterdam.
Tussen Meer 86. Privazorg Amsterdam e.o. Huisartsen Van Baerle. Van Baerlestraat 57-sous. Adrianne van Dorth Uitvaartbegeleiding. Pieter de hoochstraat 76hs. Johannes Verhulststraat 41-Hs. De Lairessestraat 40-Hs. Nicolaas Maesstraat 43. Medisch Centrum Roelof Hart, Huisarts J.G. van der Veen. Gerard Terborgstraat 46.
zinken dakgoot
Huisartsenposten Amsterdam Contact.
HAP CentrumOost tevens nachtpost, OLVG Oost, Oosterpark 9 1091 AC Amsterdam. HAP Zuidoost, AMC, Meibergdreef 9, 1105 AZ Amsterdam. HAP Noord bij BovenIJ ziekenhuis, Statenjachtstraat 1, 1034 CS Amsterdam. HAP West tevens nachtpost, OLVG West, Jan Tooropstraat 164, 1061 AE Amsterdam.
VPN
FF 300x250.
huisartsenpraktijk
Dierenkliniek Westerpark.
020 684 55 29. Dierenarts in Amsterdam West. Openingstijden van onze dierenklinieken. Wilt u een afspraak maken of meer informatie, belt u ons dan, wij zijn de gehele dag bereikbaar. Onze dierenkliniek aan de Spaarndammerstraat is dagelijks geopend voor afspraken van 9.00 uur tot 20.00 uur donderdagen tot 17.00 uur.
mkb
Independer.
houten fotolijsten
Huisarts Amsterdam Centrum HAPK.
Wij zijn een Pluspraktijk, dat wil zeggen dat wij als huisarts optimale zorg en service aan patiënten bieden. Ook kunt u voor veel onderzoeken in onze praktijk terecht, zoals een ECG of bloedafname. Wij hebben nog plaats voor nieuwe patiënten. Onze huisartsen heten u van harte welkom. Huisartsenpraktijk Keizersgracht Westermarkt 2, 1016 DK Amsterdam Centrum Maasstraat 71, 1078 HE Amsterdam Rivierenbuurt Bilderdijkstraat 142-148, 1053 KZ Amsterdam Oud West Stadionplein 25, 1076 CG Amsterdam Stadionbuurt Krugerstraat 1 3, 1091 LB Amsterdam Oost Oosterpark 62, 1092 AR Amsterdam Oost Spaarndammerdijk 15A, 1013 ZM Amsterdam Amsterdam West/ bij de Houthavens.
gvb gevonden voorwerpen
Intratuin.
Beleving, dat is wat je in onze winkels vindt. Je komt nooit voor niets naar Intratuin. We verrassen je telkens met nieuwe producten en frisse ideeën. De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen.
tattoo

Contacteer ons