Op zoek naar huisarts amsterdam oud west?

Huisartsenpraktijk Kwakersplein De Praktijk.
Huisarts in opleiding. In de praktijk is een arts in opleiding tot specialist huisartsgeneeskunde aios werkzaam. Dit is een arts die gedurende een jaar in onze praktijk werkzaam is en zelfstandig, onder supervisie, spreekuur doet. Huisartsenpraktijk Kwakersplein biedt huisartsgeneeskundige zorg aan bewoners van de gebieden Oud West, de Baarsjes en een deel van Westerpark.
beveiligingscamera
Independer.
http://www.artisanserrurier-paris2.fr/
Huisartsenpraktijk Schinkelkade.:
Of mail naar info.schinkelkade@xs4all.nl. Bezoekt u de website in verband met een spoedgeval klik dan hier. Is de praktijk gesloten en zoekt u het adres of telefoonnummer van de huisartsenpost Amsterdam West in Amsterdam klik dan hier. 2017 Laven Visser.
https://assurance-pas-chere.org/
Lion, Hauser Aalders Huisartsenpraktijk dr. Lion, Hauser Aalders huisarts Amsterdam.
Welkom bij de praktijk van de huisartsen Lion, Hauser en Aalders op de Overtoom. Wij vormen een huisartsenpraktijk in Amsterdam West, dicht bij het centrum. Wij delen dit ruime pand samen met een andere huisartsenpraktijk dr. van Lennep Meiland en vormen hiermee de HOED Overtoom. We kunnen hierdoor de persoonlijke benadering van een kleine huisartsenpraktijk combineren met de voordelen van een grotere groepspraktijk. Wij drieën werken allen parttime en zijn alle drie uw huisarts.
nieuwe wasmachine kopen
Huisartsenpraktijk Huisartsenpraktijk P.C. P.C. Bossen. Bossen.
Welkom op de website van. Huisartsenpraktijk P.C. Bossen. 2e Helmersstraat 82. 1054 CM Amsterdam. Declaraties. Patientenvoorlichting. English summary. Welkom op de website van. Huisartsenpraktijk P.C. Bossen. 2e Helmersstraat 82. 1054 CM Amsterdam. tel.nr. Patientenvoorlichting. English summary. Welkom op de website van. Huisartsenpraktijk P.C. Bossen. 2e Helmersstraat 82. 1054 CM Amsterdam. tel.nr. 020-6180952. English summary.
website check
Home Huisartspraktijk Sterringa.
Typ hierboven je zoekterm en druk op enter om zoekresultaten te zien. Avond, nacht, weekenddienst. 1053 LR Amsterdam. Telefoon: 020 6184542. Dag Tijd Huisarts. Maandag 800: 1700: dhr. Dinsdag 800: 1700: dhr. Woensdag 800: 1230: mw. Donderdag 800: 1700: dhr.
Welkom bij Huisartsen Sarphatipark Huisartsen in De Pijp Amsterdam.
Door de centrale ligging is de praktijk goed te bereiken voor mensen uit de Pijp, de Rivierenbuurt, Amsterdam Oud-Zuid, Amsterdam Centrum, Amsterdam Oost en Amsterdam Oud-West. Huisartsen Sarphatipark biedt huisartsenzorg van deze tijd. Via e-Health kunt u veel dingen online regelen. Zo kunt u online een afspraak maken en een herhaalrecept aanvragen of een vraag stellen aan de huisarts via e-Consult.
Huisarts Amsterdam Centrum HAPK.
Wij zijn een Pluspraktijk, dat wil zeggen dat wij als huisarts optimale zorg en service aan patiënten bieden. Ook kunt u voor veel onderzoeken in onze praktijk terecht, zoals een ECG of bloedafname. Wij hebben nog plaats voor nieuwe patiënten. Onze huisartsen heten u van harte welkom. Huisartsenpraktijk Keizersgracht Westermarkt 2, 1016 DK Amsterdam Centrum Maasstraat 71, 1078 HE Amsterdam Rivierenbuurt Bilderdijkstraat 142-148, 1053 KZ Amsterdam Oud West Stadionplein 25, 1076 CG Amsterdam Stadionbuurt Krugerstraat 1 3, 1091 LB Amsterdam Oost.

Contacteer ons