Resultaten voor huisarts amsterdam zuid

Huisarts rivierenbuurt, Amsterdam-zuid Huisartsenpraktijk Amsteldijk.
020 644 8400. Huisarts rivierenbuurt, Amsterdam-zuid. Welkom bij onze huisartsenpraktijk in Amsterdam-Zuid! Wij heten u welkom bij onze praktijk in de Rivierenbuurt, Amsterdam-Zuid! Onze praktijk ligt aan de mooie Amstel en is goed bereikbaar voor alle Amsterdammers in de Rivierenbuurt, de Pijp, Amsterdam Oud-Zuid en Amsterdam-Oost Omval en Amstelkwartier.
tandartspraktijk amsterdam
Universitaire huisartsenpraktijk VUmc VUmc.
Dit betekent echter niet dat u bij verwijzingen naar een specialist automatisch naar VUmc wordt verwezen. Uiteindelijk bepalen huisarts en patiënt samen naar wie en welk ziekenhuis verwezen wordt. Subsidie gekregen voor onderzoek onder duizelige ouderen. de Boelelaan 1117. 1081 HV Amsterdam.
mindfulness amsterdam west
Huisartsenpraktijk RTN Oud in Amsterdam: Uw Arts Online.
Klik hier voor het inschrijfformulier. Huisarts RTN Oud is in de Rivierenbuurt in Amsterdam een NPA gecertificeerd huisarts, tevens opleider, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. In de praktijk wordt elk jaar een arts in het laatste, derde jaar van zijn/haar huisartsspecialisatie opgeleid.
opleiding praktijkmanager huisartsenpraktijk
Huisartsenpraktijk De Lairesse in Amsterdam: Uw Arts Online huisarts praktijk general practitioner huisarts amsterdam zuid.
Huisartsenpraktijk De Lairesse. De Lairessestraat 42 1071PB Amsterdam. 020 618 2560. 020 689 3427 e-mailhuisartsenpraktijkdelairesse@ezorg.nl.: Information in English. Uw Zorg online app. De praktijk neemt geen nieuwe patiënten aan. Our practice is closed for new patients. Dana Acherman is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Donderdag ook avondspreekuur. Ruth Woertman is aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Anouk van Lelyveld is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag. Maandag ook avondspreekuur. Dit kan alleen telefonisch of online via het portaal, zie hieronder. De assistente vraagt naar de reden van uw consult. Zij doet dit om te bepalen hoe spoedeisend uw probleem is, of u misschien meer tijd nodig heeft dan een consult van 10 minuten. De assistente is hiervoor geschoold, en doet haar werk vanzelfsprekend ook steeds in overleg met de huisarts.
Huisarts Stadsdeel Zuid, Amsterdam De Telefoongids.
Huisarts in Stadsdeel Zuid. Huisarts in Stadsdeel Zuid, Amsterdam. Huisartspraktijk Amstelkade dr. Amstelkade 156, 1078AW, Amsterdam. Wijk: Stadsdeel Zuid. Wij hebben nog plaats voor nieuwe patienten. Praktijk Huisarts aan de Amstelkade is gelegen op de grens van de Pijp en Zuid en Rivierenbuurt.
Welkom Huisartsen van Baerle.
Huisarts / Praktijkhouder. Teun van den Berg. Suyen Nannan Panday. Ruud van den Ende. Avond Nacht Weekenddienst. Wij zijn open voor inschrijvingen. Neem eerst contact op met de praktijk assistente. Click here for English application form. Vul dit formulier in en neem een kopie van uw geldige legitimatiebewijs mee voor de inschrijving.
Home huisartsenpraktijk Rivierenbuurt.
Om de stijgende kosten in de zorg tegen te gaan, maar ook om de wachttijden in de ziekenhuizen binnen de perken te houden, worden diverse taken vanuit de tweede lijn overgeheveld naar de huisarts. Als patient heeft u bepaalde rechten, deze zijn vastgelegd in het privacyreglement van onze praktijk. De privacywet de Algemene verordening gegevensbescherming versterkt en breidt privacy-rechten van mensen uit én zorgt voor meer verplichtingen voor organisaties die persoonsgegevens verwerken. Wist u dat het vanaf heden niet meer is toegestaan om mailcontact te hebben via een niet-beveiligd mailadres. Wij willen u daarom vragen om voortaan gebruik te maken van onze beveiligde eConsult-mogelijkheid, via onze website. U dient daarvoor eenmalig aangemeld te worden voor het Portaal de assistente kan dit voor u aanvragen. Academisch netwerk huisartsen / Albert Mulder, psychosomatisch fysiotherapeut / Being in touch / CHAGZ / Grip psychologen / Nutropia, diëtetiek / Remco Lindeman, osteopathie / Voetportaal, podotherapie. AMC / Amstelland ziekenhuis / OLVG / VUMC. ATAL / GGD / OLVG. Vind een zorgaanbieder in Amsterdam NH.
Huisartsenpraktijk Hygieaplein tel. 0204709799 home.
Consulten uitsluitend volgens afspraak. Ook kunt u de huisarts telefonisch en per email medische vragen stellen. de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG. De waarneming s avonds na 17 uur, s nachts of in het weekend wordt verzorgd door de Huisartsenposten Amsterdam.

Contacteer ons