Op zoek naar huisarts amsterdam zuid?

Vivium Torendael, Amsterdam-Zuid: Vivium Zorggroep.
Geen traditioneel verpleeghuis, maar een nieuw thuis voor mensen met dementie, waar u uw eigen keuzes kunt maken. Vivium Torendael is een bijzondere locatie in Amsterdam Zuid, waar mensen met dementie kunnen wonen en leven zoals thuis. Een herkenbare omgeving, waarin bewoners zoveel mogelijk hun eigen keuzes kunnen blijven maken en waar de nadruk op welzijn ligt.
psycholoog amsterdam zuid
Welkom bij huisartsenpraktijk Drijber Sol.
Wij, Babette Drijber en Iris Sol-Lemmens zijn twee ervaren vrouwelijke huisartsen. Onze praktijk is gevestigd in het hart van de bruisende Pijp in Amsterdam Zuid. Het huisartsenvak is enorm in ontwikkeling, wij gaan met de tijd mee maar verliezen ook de ouderwetse zorg als gezins en familiedokter niet uit het oog.
huisartsenpraktijk
Huisartsen Valeriusplein huisartsenpraktijk.
1075 BJ Amsterdam map. MaDiWo, en Vr. Donderdag avond op afspraak. Huisartsenpraktijk Valeriusplein is gelegen in Amsterdam-Zuid, vriendelijk en staat open voor buitenlandse patiënten. Ons patiënten gebied is Amsterdam-zuid. Onze artsen en assistenten spreken vloeiend Engels. Wij zijn ons bewust van de verschillen in medische zorg in verscheidene landen en daarom proberen wij de Nederlandse aanpak uit te leggen en tegelijkertijd aan de wensen van de patiënt te voldoen. We bieden een breed pakket aan diensten aan en verschillende diagnostische mogelijkheden. Als u zich wilt aanmelden als patiënt bij onze praktijk, ga dan naar Nieuwe patiënt. Dit is alleen mogelijk als u op postcode 1075/1071 woont i.v.m. Wat te doen bij griep. december 14, 2018. DOE DE ZELFTEST EN KRIJG ADVIES: https//www.thuisarts.nl/zelftest/griep: Griep en verkoudheid zijn besmettelijk. Goede hygiëne kan verspreiding en besmetting voorkomen. Houd Read more. december 6, 2018. Per 10 december 2018 is onze praktijkondersteuner somatiek, Barbara Linnebank met zwangerschapsverlof. Mariem Bousklati neemt haar spreekuur over. Moet u naar de dokter? oktober 7, 2018. Hardnekkige huiduitslag of een kind met koorts? Iedereen twijfelt wel eens of een bezoek aan de huisarts nodig is.
tandartspraktijk amsterdam
Welkom bij Huisartsen Sarphatipark Huisartsen in De Pijp Amsterdam.
Door de centrale ligging is de praktijk goed te bereiken voor mensen uit de Pijp, de Rivierenbuurt, Amsterdam Oud-Zuid, Amsterdam Centrum, Amsterdam Oost en Amsterdam Oud-West. Huisartsen Sarphatipark biedt huisartsenzorg van deze tijd. Via e-Health kunt u veel dingen online regelen. Zo kunt u online een afspraak maken en een herhaalrecept aanvragen of een vraag stellen aan de huisarts via e-Consult.
huisartsenpraktijk
vacatures voor artsen bkv.jobs. BKV. Open menu. BKV. BKV. BKV. BKV. BKV.
Nauwkeurig werken, teamgeest en adequaat communiceren staan bij jou hoog in het vaandel? Dan komen wij graag met je in contact! Vacature: Huisarts gezondheidskeuringen PMO landelijk. Groningen Limburg Utrecht. Interim-opdracht Tijdelijke functie Vaste baan. Zoekt u als huisarts een flexibele baan of een extra dagen als bijverdienste?
tandartspraktijk amsterdam
ZorgDomein Verbetert Zorg.
ZorgDomein in ontwikkeling. Pilot Patiëntoverleg tussen huisarts en bedrijfsarts 16 maart 2018. Agenda workshop Beheer 14 maart 2018. Vanaf 1 januari via ZorgDomein verwijzen naar het Anders Beter Centrum voor 15, lijnszorg 12 maart 2018. Visie en impact op de zorg.
pc dokter rotterdam
Huisartsenpraktijk Sentebibu in Amsterdam Zuid-Oost: Uw Arts Online Huisartsenpraktijk Sentebibu gezondheid acupunctuur homeopathie anthroposofische geneeskunde.
Wij hebben een nieuwe collega in onze praktijk Dokter Dries, hij is net als dokter van der Leij een antroposofisch werkend huisarts. ALLEEN VOOR ANTROPOSOFISCHE/HOMEOPATISCHE PATIËNTEN. VANAF HEDEN IS ER GEEN INLOOPSPREEKUUR MEER. U KUNT ALLEEN GEBRUIK MAKEN VAN ONZE DIGITALE VOORZIENINGEN ALS U BENT INGESCHREVEN IN ONZE PRAKTIJK/ YOU CAN ONLY USE OUR DIGITAL SITE WHEN YOU ARE A PATIËNT IN OUR PRACTICE.
huisartsenpraktijk
Huisarts Amsterdam Centrum HAPK.
Locatie Zuid, Stadionplein 25. Locatie Oost, Krugerstraat 1 3. Locatie Oost, Oosterpark 62. Locatie West/bij de Houthavens, Spaarndammerdijk 15A. Huisartsenprakijk HAPK in het centrum van Amsterdam, vindt u op de hoek Keizersgracht, Westermarkt. Wij zijn een Pluspraktijk, dat wil zeggen dat wij als huisarts optimale zorg en service aan patiënten bieden.
opleiding praktijkmanager huisartsenpraktijk

Contacteer ons