Op zoek naar huisarts amsterdam zuid?

Vind een Huisarts in Amsterdam-Zuid Doctena.
Met online agenda. Huisarts dichtbij Amsterdam-Zuid met online agenda. 1079 TX Amsterdam Zuid. Deze week niet beschikbaar. Bel voor een afspraak Bel voor een afspraak: 31 207 235 600. 1079 TX Amsterdam Zuid. 1079 TX Amsterdam Zuid. Deze week niet beschikbaar.
huisartsenpraktijk
Independer.
huisartsenpraktijk
home Huisartsen Lutmastraat.
Welkom bij Huisartsen Lutmastraat, huisarts in de Pijp. Wij zijn twee ervaren huisartsen van een kleine huisartsenpraktijk in De Pijp. Ons doel is het vertrouwde aanspreekpunt te zijn voor de patiƫnt in alle levensfasen. We maken ons sterk voor persoonlijke, laagdrempelige en kwalitatief goede zorg. We zijn daarom het gehele jaar open van 8.00 17.00 uur, met uitzondering van het weekend en feestdagen. Kleine ingrepen, injecties in gewrichten en het plaatsen van spiralen kunnen door beide huisartsen op de huisartsenpraktijk in De Pijp worden gedaan. Online zijn er veel dingen te regelen, zoals het maken van afspraken, een vraag stellen aan een van de huisartsen of het aanvragen van een herhaalrecept. Sinds 2016 zijn we in het bezit van het NHG-kwaliteitskeurmerk wat garant staat voor kwalitatief goede en up to date huisartsenzorg. We zien u graag in onze praktijk! Klinkenbijl en mw. 1072 JP Amsterdam.
psycholoog amsterdam zuid
Lesrooster Amsterdam Movinglife.
Probleem met betalen? Laat de hoogte van het lesgeld nooit de reden zijn om je niet opnieuw aan te melden. Als het nodig is, kunnen we samen zoeken naar een betaalbare oplossing zodat je toch deel kunt nemen aan de lessen.
huisartsenpraktijk
Pro-Medica Artsen en Zorg Vacatures, Werving en Selectie.
Wij zoeken naar een Basisarts Ouderengeneeskunde V/M 24-32 uur/week Regio Amsterdam. Per direct, voor langere tijd. Full-Time Werk, Part-Time Werk. Achterhoek, Oost Nederland. Geplaatst 2 maanden geleden. Wij zoeken per direct een basisarts Oudergeneeskunde of SOG m/v, die in het oosten van het land Achterhoek voor minimaal 24 uur per week aan de slag wil. Geplaatst 2 maanden geleden. Een gezellig team verzorging specialisten in de randstad zoekt een leuke collega Basisarts Ouderengeneeskunde! Geplaatst 2 maanden geleden. Per direct, zoeken wij voor 2 dagen per week onder begeleiding van een psychiater een Basisarts poliklinisch werk Kinderpsychiatrie. Utrecht, Zuid Holland.
tandartspraktijk amsterdam
Locaties SHL-Groep.
Vind een onderzoekslocatie. U kunt op werkdagen gebruik maken van ruim 280 locaties verspreid over het werkgebied van SHL-Groep. Een locatie bij u in de buurt vindt u door hieronder, in de witte zoekbalk, te zoeken op plaatsnaam of postcode.
tandartspraktijk amsterdam
Huisartsenpraktijk De Lairesse in Amsterdam: Uw Arts Online huisarts praktijk general practitioner huisarts amsterdam zuid.
Huisartsenpraktijk De Lairesse. De Lairessestraat 42 1071PB Amsterdam. 020 618 2560. 020 689 3427 e-mail: info@praktijkdelairesse.nl. Information in English. Uw Zorg online app. De praktijk neemt geen nieuwe patiƫnten aan. Our practice is closed for new patients. Dana Acherman is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Donderdag ook avondspreekuur. Ruth Woertman is aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Anouk van Lelyveld is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag. Maandag ook avondspreekuur. Dit kan alleen telefonisch of online via het portaal, zie hieronder. De assistente vraagt naar de reden van uw consult. Zij doet dit om te bepalen hoe spoedeisend uw probleem is, of u misschien meer tijd nodig heeft dan een consult van 10 minuten. De assistente is hiervoor geschoold, en doet haar werk vanzelfsprekend ook steeds in overleg met de huisarts.
huisartsenpraktijk
Huisartsen Valeriusplein huisartsenpraktijk.
Avond en weekend Amsterdam. Ma t/m Zo, 1700: tot 0800.: Mo Fr, 0800: 1700.: Evening and weekend Amsterdam.: Mo Su, 1700: 0800.: Wanneer zijn wij open? Wie is er aanwezig? Huisarts in opleiding. Heeft u een klacht? Assistenten spreekuur Soa spreekuur.
huisartsenpraktijk

Contacteer ons