Zoeken naar huisarts amsterdam zuidoost

Home Gezondheidscentrum Venserpolder huisarts Amsterdam Zuidoost.
In ons centrum vindt u de beste zorg bij u in de buurt. Uw huisarts werkt in dit centrum nauw samen met verschillende andere zorgcollega's' zoals o.a. fysiotherapie, apotheek, maatschappelijk werk, psycholoog en diëtiste. Klik op overig zorgaanbod voor het volledige overzicht. Wilt u ons beter leren kennen? Meer informatie vindt u op deze website. Of kom eens bij ons langs, wij helpen u graag! 1102 AM Amsterdam. Telefoon: 088 299 20 70. Spoed: 088 299 20 70 1. Fax: 088 299 20 79. Op 14 juli jl. zijn wij verhuisd naar ons nieuwe onderkomen op Drostenburg 5A. Bent u nog geen patiënt en woont u in de wijk Venserpolder? Kom dan bij ons langs, wij kunnen u dan vertellen welke zorg wij te bieden hebben en u kunt zich direct inschrijven als patiënt in ons centrum. U bent van harte welkom! HIV Test Week 2018 11-07-2018. Handieg websites voor patiënten én professionals 03-07-2018. Nieuw Hospice Amsterdam Zuidoost 22-06-2018.
makelaardij amsterdam zuidoost
Studenten Huisarts in Amsterdam Huisartsenpraktijk de Plantage.
Na zijn studie vertrok hij naar Amsterdam om daar voor de GGD te werken met kansarmen in Amsterdam-Zuidoost. Tussen 2006 en 2009 deed hij de specialisatie huisartsgeneeskunde waarna hij tot 2015 werkte als huisarts in Amsterdam Zuidoost en Bos en Lommer.
makelaardij amsterdam zuidoost
ik zoek een Huisarts.nl huisartsen in Amsterdam Zuidoost.
Hoogoord 234 1102CM Amsterdam Zuidoost. 1 km 3 Blankendal Huisarts R A. Bijlmerdreef 659 1102RP Amsterdam Zuidoost. 1 km 4 Kroon J G. Krimpertplein 8 1104PH Amsterdam Zuidoost. 1 km 5 R A Blankendal Huisartsenpraktijk. Bijlmerdreef 659 1102RP Amsterdam Zuidoost.
makelaardij amsterdam zuidoost

Wij zijn enthousiaste huisartsen die op een moderne en persoonlijke manier huisartsenzorg willen leveren aan de bewoners van de Bijlmer. Samen hebben wij jaren ervaring als huisarts in Amsterdam Zuidoost. In verband met de afstand tot de praktijk nemen wij bij voorkeur patiënten aan uit het postcodegebied 1102, 1103 en 1104.
makelaardij amsterdam zuidoost
Huisarts Naimi: Uw Arts Online huisartsenpraktijkzuidoost amsterdam zuidoost naimi 1102ba florijn 5a, huisarts naimi, huisartsenpraktijkzuidoost, zuidoost. huisarts zuidoost, huisartspraktijk avecinna
Ik vraag uw aandacht voor het volgende berichtgeving: Een aantal medicijnen met daarin de werkzame stof valsartan wordt teruggeroepen vanwege een ongewenste stof NDMA in de medicatie. Het gaat om een terugroepactie in heel Europa. Neem contact met uw apotheek en maak daarna een afspraak met uw huisarts.
makelaardij amsterdam zuidoost
Huisartsprakijk S. Mahesh.
Tegelijkertijd doen wij als MedZZo-praktijken ons best om laagdrempelig bereikbaar te zijn en u persoonlijke zorg op maat te blijven aanbieden. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van MedZZo. 1102KA Amsterdam Zuidoost. Algemeen 020 6 964 861.
makelaardij amsterdam zuidoost
Home Gezondheidscentrum Klein Gooioord huisarts Amsterdam Zuidoost.
Sociaal Loket gemeente Amsterdam. Inlog voor patiënten. Meld u hier aan voor onze online diensten. Gezondheidscentrum Klein Gooioord. Welkom bij Gezondheidscentrum Klein Gooioord. In ons centrum vindt u de beste zorg bij u in de buurt. Uw huisarts werkt in dit centrum nauw samen met verschillende andere zorgcollega's' zoals o.a.
makelaardij amsterdam zuidoost
De GezondheidsPoort.
De GezondheidsPoort is gelegen in het hart van Amsterdam Zuid Oost aan de Bijlmerdreef 695. De GezondheidsPoort is een samenbundeling van krachten in de eerstelijns gezondheidszorg. In de GezondheidsPoort kunt u terecht voor advies en behandeling van uw lichamelijke en psychische gezondheidsklachten.
tandarts amsterdam zuidoost

Contacteer ons