Op zoek naar huisarts de baarsjes?

Welkom.
Het patientenportaal zal in de toekomst gebruikt kunnen worden om patienten direct met de zorgerlener in contact te brengen. Tot slot is er een login voor leden van de coöperatie. Huisartsencoöperatie De" Baarsjes" U.A. Postjesweg 31 1057 DV Amsterdam AGB: 53530128 Bankrekeningnummer: 129365203 KvK nummer: 30219484 0000.
huisartsenpraktijk
IHAP-West Integrale Huisartsenpraktijk West Huisarts.info.
1057 XE Amsterdam. Informatie over gezondheid en ziekten. Privacy medische gegevens. Hartelijk welkom op de website van de huisartsenpraktijk in de Witte de Withstraat. IHAP-West staat voor Integrale Huisartsen Praktijk West. In de huisartsenpraktijk zijn twee huisartsen werkzaam, Dhr.Mehrtens praktijkhouder en Mw.Heintze. U wordt niet bij één vaste huisarts ingeschreven en kan zelf aangeven met wie u een afspraak wilt maken.
gemeentehuis stein
Praktijkondersteuner-vacatures in Leimuiden november 2019 Indeed.nl.
Praktijkondersteuner huisarts Somatiek. Huisartsenpraktijk Oranjelaan Waddinxveen. Deze werkgever werft via Indeed. Dit doen we graag in teamverband, waarbij de praktijkondersteuner Somatiek vanzelfsprekend een belangrijke rol speelt. Huisarts Somatiek, vanaf januari 2020. 4 dagen geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Huisartsenpraktijk Oranjelaan Waddinxveen Vacatures in Waddinxveen.
huisartsenpraktijk
Home.
Omgeving Huisartsenpraktijk Admiralengracht. We helpen je graag. U kunt in onze frisse wachtkamer comfortabel zitten tot dat wij u zo snel mogelijk helpen. Welkom op de website van huisartsenpraktijk Admiralengracht, A.Akyüz. Nu is de praktijk 24/7 bereikbaar voor het maken van afspraken onder Web-Agenda.
vacature
Amsterdam Huisartsen Bos en Lommer Dokters Amsterdam Huisartsen Bos en Lommer Dokters.
Informatie over aanvraag zorgvoorzieningen. Info stoppen met roken. ACHMEA zorg in de buurt. Naar aanleiding van de PATIËNTEN-ENQUÊTE in 2015 zijn de volgende verbetering gerealiseerd.: Uw persoonsgegevens en uw privacy. The family practice Bos en Lommer Dokters. E-mail consultation service.
Netflix
Artsen in Van Speijkstraat De Baarsjes StreetDir.nl.
Vermelding toevoegen Contact Fout melden Privacy Privacy settings Impressum. StreetDir.nl Uw stratendirectory. Je bent hier: StreetDir.nl Nederland Noord-Holland Amsterdam Stadsdeel Oost Amsterdam De Baarsjes Van Speijkstraat Artsen. Stadsplan van Van Speijkstraat. In de buurt. Vrije tijd Toerisme. Specialiteiten voor De Baarsjes.
buddha to buddha armband
Welzijn op recept Activiteiten als medicijn Combiwel.
De verwijzing naar de welzijnscoach komt meestal via de huisarts of via een andere zorgverlener, zoals praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, ergotherapeuten of de thuiszorg. Het gaat dan om situaties die geen medische oorzaak hebben en waarbij het niet duidelijk is wat er aan de hand is.
Computer Bureau Kopen
GZC Borgerstraat SAG Amsterdam.
Uw huisarts in Amsterdam Oud-West. Onze huisartsen staan op werkdagen van 08.00 17.00 uur voor u klaar. Bovendien houden de huisartsen ook ochtend en/of avondspreekuren. Inwoners van Amsterdam Oud-West kunnen in onze huisartsenpraktijk terecht. Lees hier hoe u zich kunt inschrijven.
per direct auto verzekeren

Contacteer ons