Meer resultaten voor studenten huisarts amsterdam

Studentenartsen Universiteit van Amsterdam.
Oude Turfmarkt 151. 1012 GC Amsterdam. T: 31 020 525 2878/4772. F: 31 020 525 2917. Maandag t/m vrijdag: 800-1700: uur. Spoedgevallen tijdens kantooruren tel: 020-5252889. Spoedgevallen buiten kantooruren en in het weekend tel: 088-0030600. Gepubliceerd door Facility Services UvA.
huisarts apeldoorn
Studenten Huisarts in Amsterdam Huisartsenpraktijk de Plantage.
Studenten Huisarts in Amsterdam. Studenten Huisarts huisartsen van de huisartsenpraktijk de Plantage hebben veel ervaring met studentgerelateerde medische onderwerpen. Modernde huisartsenpraktijk voor studenten in Amsterdam. Ervaren studenten huisartsen in huisartsenpraktijk de Plantage. Huisartsenpraktijk de Plantage is gevestigd temidden van de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam, op steenworp afstand van de Roeterseilandcampus.
vuurspuwers
Huisarts in Amsterdam Amsterdam Studentenstad.
Huisarts in Amsterdam. Als je in Amsterdam gaat studeren en wonen, is het verstandig een huisarts in Amsterdam te hebben. Hoe vind je een huisarts en mag je zomaar overstappen? Eerste Hulp in Amsterdam. Met spoed zorg nodig in Amsterdam? Bekijk het overzicht van Eerste Hulp posten, nacht apotheken en spoed huisartsposten inclusief contactgegevens en locaties in Amsterdam. Wat is het en hoe vraag je het aan? De zorgtoeslag is een financiële ondersteuning bedoeld voor mensen met een laag inkomen, en die moeite hebben met het betalen van hun zorgpremie. Als student heb je daar vaak recht op! De Gemeentelijke Gezondsheidsdienst Amsterdam, de GGD, ontwikkelt het Amsterdamse gezondheidsbeleid en zorgt voor de uitvoering. Bij de GGD kun je onder andere terecht voor informatie over SOAs en voor vaccinaties als je op reis gaat. SOA testen Amsterdam. Studenten vormen één van de vijf risicogroepen van een seksueel overdraagbare aandoeningen SOA.
geslachtsbepaling echo den haag
Contact Huisartsen Oude Turfmarkt Bureau Studentenartsen.
Huisartsen Oude Turfmarkt Bureau Studentenartsen. Universiteit van Amsterdam Hogeschool van Amsterdam. Zoeken naar: Ga. Inschrijven bij huisarts in Amsterdam. Adres, route en plattegrond. Afspraak maken of afzeggen. Filmpjes over de praktijk. Geaccrediteerd en gecertificeerd. Heeft u een idee hoe het beter kan?
Huisartsen Oude Turfmarkt Amsterdam Studentenartsen.
Gevestigd tegenover de Munttoren aan de Oude Turfmarkt 151, midden in de stad. Alle studenten van de UvA en HvA in Amsterdam, waar je ook woont, kunnen zich bij de praktijk laten behandelen door een huisarts met specifieke kennis van de studie en het studentenleven.
Studenten informatie Huisartsen Oude Turfmarkt Bureau Studentenartsen.
Gratis psychotherapie bij angst en verslaving. Grip op je dip gratis cursus. We zijn een huisartspraktijk midden in Amsterdam, met speciale aandacht voor studenten. Als je in Amsterdam woont of verblijft is het verstandig om in Amsterdam ook een huisarts te hebben.
Heb jij al een huisarts in Amsterdam? UvA Studenten Universiteit van Amsterdam.
De studentenartsen werken samen met de Huisartsen Oude Turfmarkt. Tijdens je hele studie en meestal ook daarna kun je ingeschreven zijn bij Bureau Studentenartsen, waar je ook in Amsterdam woont. En als je verhuist, hoef je geen nieuwe huisarts te zoeken.
Afspraak maken Huisartsen Oude Turfmarkt Bureau Studentenartsen.
Huisartsen Oude Turfmarkt Bureau Studentenartsen. Universiteit van Amsterdam Hogeschool van Amsterdam. Zoeken naar: Ga. Inschrijven bij huisarts in Amsterdam. Adres, route en plattegrond. Afspraak maken of afzeggen. Filmpjes over de praktijk. Geaccrediteerd en gecertificeerd. Heeft u een idee hoe het beter kan?

Contacteer ons