Op zoek naar huisarts baarsjes?

Huisartsenpraktijk Amsterdam West.
10 jaar met veel enthousiasme werkzaam in Amsterdam west locatie Nolensstraat 358 D, 1067 KP Amsterdam. Donderdag 27 december en Vrijdag 28 december is er GEEN inloopspreekuur van 1600: tot 1630: uur. Onze praktijk is voorzien van twee POH's' praktijk ondersteuners die het volgende doen.:
huisartsenpraktijk
Welkom.
Het patientenportaal zal in de toekomst gebruikt kunnen worden om patienten direct met de zorgerlener in contact te brengen. Tot slot is er een login voor leden van de coöperatie. Huisartsencoöperatie De" Baarsjes" U.A. Postjesweg 31 1057 DV Amsterdam AGB: 53530128 Bankrekeningnummer: 129365203 KvK nummer: 30219484 0000.
oozoo
GZC Borgerstraat SAG Amsterdam.
In ons online patiëntenportaal kunt u afspraken met uw huisarts of praktijkondersteuner inplannen, herhaalrecepten aanvragen en een eConsult voeren met uw huisarts. Bij online diensten vindt u meer informatie over ons portaal en leest u hoe u zich kunt aanmelden.
usb stick bedrukken
Tandartsen in De Baarsjes vergelijken op tarieven en kwaliteit.
Zoek huisarts op naam. Wie zijn wij? Zo werkt ZorgKiezer.nl. Veel gestelde vragen. In de media. Tandarts Tandarts De Baarsjes. Tandarts De Baarsjes 383 tandartsen in De Baarsjes gevonden.: Vergelijk gratis alle tandartsen in de regio van De Baarsjes en kies een goede tandarts in De Baarsjes die bij jou past.
huisartsenpraktijk den haag
Voor verwijzers HEALTH TOUR Amsterdam.
Beweeg-Coaching is persoonsgericht op versterken in functioneren vanuit Health Promotion en biedt indien nodig voor langere tijd steun bij het zelfstandig bewegen. Het netwerk verbindt zorg, sport en welzijn, gemeente en bedrijven; huisartsen en POH, fysio en oefentherapeuten, diëtisten, sociale wijkteams, meer bewegen voor ouderen, de gemeente afdeling sport, sport en beweegaanbieders.
condensdroger
Huisartsenpraktijk Postjesweg Amsterdam.
Vergelijkingshulp verpleging en verzorging thuis. Er zijn 5 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder.: Zorginstelling Huisartsenpraktijk Postjesweg, Amsterdam. Zorginstelling Huisartsenpraktijk Postjesweg, Amsterdam. Zorginstelling Huisartsenpraktijk Postjesweg, Amsterdam. Bekijk alle specialisten. Alle huisartsenpraktijken in Amsterdam. Alle zorgaanbieders in Amsterdam. Partners van ZorgkaartNederland.
taxi groningen
Huisartsenpraktijk Yaylali Huisarts Yaylali Huisartsenpraktijk Amsterdam West De Baarsjes Bos en Lommer.
Wegens de feestdagen is de huisartsenpraktijk op onderstaande dagen gesloten.: 1e kerstdag 25-12-2018. 2e kerstdag 26-12-2018. Heeft u op die dagen met spoed een huisarts nodig? Dan kunt u contact opnemen met de huisartsenpost op het nummer: 088-0030600. Laatste nieuws Huisartsenpraktijk Yaylali.
Bekkenfysiotherapie Fysio de Baarsjes.
Deze kunt u krijgen van de huisarts, de uroloog, de proctoloog, een chirurg, seksuoloog of internist. Daarnaast werken wij nauw samen met psychologen, verloskundigen, diëtisten en manueel therapeuten. U kunt ook bij ons terecht als u geen verwijzing hebt. We beoordelen dan op voorhand of u met uw klachten bij ons terecht kunt. We geven u een eerlijk consult, zodat u niet onnodig behandeld wordt. Hebt u nog vragen over bekkenfysiotherapie? Neem dan gerust contact met ons op of maak online een afspraak. Onze collega Joan Smith geregistreerde bekkenfysiotherapeut kan u verder informeren. Klik op de onderstaande afbeelding voor onze folder Bekkenfysiotherapie. kinderen en jeugd. schrijf in voor. Copyright 2016 Fysiotherapie de Baarsjes.

Contacteer ons