Resultaten voor huisarts amsterdam de pijp

Welkom bij huisartsenpraktijk Drijber Sol.
Onze praktijk is gevestigd in het hart van de bruisende Pijp in Amsterdam Zuid. Het huisartsenvak is enorm in ontwikkeling, wij gaan met de tijd mee maar verliezen ook de ouderwetse zorg als gezins en familiedokter niet uit het oog.
leren plankdragers
Huisartsenpraktijk De Lairesse in Amsterdam: Uw Arts Online huisarts praktijk general practitioner huisarts amsterdam zuid.
Huisartsenpraktijk De Lairesse. De Lairessestraat 42 1071PB Amsterdam. 020 618 2560. 020 689 3427 e-mailhuisartsenpraktijkdelairesse@ezorg.nl.: Information in English. Uw Zorg online app. De praktijk neemt geen nieuwe patiƫnten aan. Our practice is closed for new patients. Dana Acherman is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Donderdag ook avondspreekuur. Ruth Woertman is aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Anouk van Lelyveld is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag. Maandag ook avondspreekuur. Dit kan alleen telefonisch of online via het portaal, zie hieronder. De assistente vraagt naar de reden van uw consult. Zij doet dit om te bepalen hoe spoedeisend uw probleem is, of u misschien meer tijd nodig heeft dan een consult van 10 minuten. De assistente is hiervoor geschoold, en doet haar werk vanzelfsprekend ook steeds in overleg met de huisarts.
seo test
Huisartsen Kuiper Huisartsen Kuiper.
Huisartsen Kuiper, Kuipersstraat 151a Amsterdam De Pijp, Oud-Zuid is een samenwerkingsverband tussen drie huisartspraktijken. Ubbens Statius Muller. Door deze samenwerking vergroten we onze mogelijkheden: uitbreiding van ons team met een praktijkondersteuner somatiek en ggz, het opleiden van huisartsen en continue waarneming voor elkaar binnen het pand tijdens vakantie en nascholing.
cateraar
Welkom bij Huisartsen Sarphatipark Huisartsen in De Pijp Amsterdam.
Door de centrale ligging is de praktijk goed te bereiken voor mensen uit de Pijp, de Rivierenbuurt, Amsterdam Oud-Zuid, Amsterdam Centrum, Amsterdam Oost en Amsterdam Oud-West. Huisartsen Sarphatipark biedt huisartsenzorg van deze tijd. Via e-Health kunt u veel dingen online regelen. Zo kunt u online een afspraak maken en een herhaalrecept aanvragen of een vraag stellen aan de huisarts via e-Consult.
Huisartsen Rustenburg Huisartsen Rustenburg huisarts Amsterdam.
De afnamelocatie op de Mauvestraat 67 is open van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 13.00 uur. De tijdelijke afnamelocatie bij Curious Kids Kinderopvang, Scheldestraat 19 in Amsterdam is inmiddels gesloten. Bij MC Roelof Hart, Gerard Terborgstraat 44-46, kunt u voortaan op werkdagen terecht van 08.00 tot 14.30 uur. Wat zit er in de basisverzekering in 2018? Op 1 januari is het basispakket uitgebreid met een aantal vergoedingen. Het verplicht eigen risico in 2018 blijft 385. In de polis van uw zorgverzekeraar en op de site van de Rijksoverheid kunt u alles nog eens rustig nalezen.: Moet ik naar de dokter? Het is niet altijd nodig om een afspraak te maken met uw huisarts als u een klacht of vraag heeft.
de praktijk Ubbens Statius Muller huisartsen.
In samenwerking met de Universiteit van Amsterdam leiden we in de praktijk basisartsen op tot huisartsen. Dat is niet alleen leerzaam voor de huisarts in opleiding, maar verrijkt ons ook met de nieuwste kennis. Onze praktijk is NHG-geaccrediteerd, dit is het kwaliteitskeurmerk van het Nederlands Huisarts Genootschap.
Home Huisartsenpraktijk de Pijp.
Schrijf je in bij onze praktijk. Wij zijn een huisartsenpraktijk in het hart van de Pijp in Amsterdam met twee mannelijke huisartsen, twee doktersassistentes en een huisarts in opleiding van het AMC. Huisartsenpraktijk Franssen en Wijsmuller. Kuipersstraat 151a 1073 ER Amsterdam.
Huisartsenpraktijk Franssen Wijsmuller Amsterdam.
27 juni 2017 Goedgekeurd door de redactie. Huisarts negeert alle verzoeken om bijstand. Huisarts weigert medicijnverstrekking van psychopharmaca die al jaren in hoge dosis geslikt worden. Huisarts is hooghartig, oneerlijk en onbeleefd. Bekijk alle waarderingen. Waardeer deze zorginstelling. Er zijn 10 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er zijn 2 specialisten werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Huisartsenpraktijk Franssen Wijsmuller, Amsterdam.

Contacteer ons