Op zoek naar huisarts amsterdam de pijp?

Welkom bij huisartsenpraktijk Drijber Sol.
Wij, Babette Drijber en Iris Sol-Lemmens zijn twee ervaren vrouwelijke huisartsen. Onze praktijk is gevestigd in het hart van de bruisende Pijp in Amsterdam Zuid. Het huisartsenvak is enorm in ontwikkeling, wij gaan met de tijd mee maar verliezen ook de ouderwetse zorg als gezins en familiedokter niet uit het oog.
space scooter
home Huisartsen Lutmastraat.
Welkom bij Huisartsen Lutmastraat, huisarts in de Pijp. Wij zijn twee ervaren huisartsen van een kleine huisartsenpraktijk in De Pijp. Ons doel is het vertrouwde aanspreekpunt te zijn voor de patiƫnt in alle levensfasen. We maken ons sterk voor persoonlijke, laagdrempelige en kwalitatief goede zorg.
almere theater
Huisartsen Kuiper Huisartsen Kuiper.
Huisartsen Kuiper, Kuipersstraat 151a Amsterdam De Pijp, Oud-Zuid is een samenwerkingsverband tussen drie huisartspraktijken. Ubbens Statius Muller. Door deze samenwerking vergroten we onze mogelijkheden: uitbreiding van ons team met een praktijkondersteuner somatiek en ggz, het opleiden van huisartsen en continue waarneming voor elkaar binnen het pand tijdens vakantie en nascholing.
spaar systeem
Welkom bij Huisartsen Sarphatipark Huisartsen in De Pijp Amsterdam.
Door de centrale ligging is de praktijk goed te bereiken voor mensen uit de Pijp, de Rivierenbuurt, Amsterdam Oud-Zuid, Amsterdam Centrum, Amsterdam Oost en Amsterdam Oud-West. Huisartsen Sarphatipark biedt huisartsenzorg van deze tijd. Via e-Health kunt u veel dingen online regelen. Zo kunt u online een afspraak maken en een herhaalrecept aanvragen of een vraag stellen aan de huisarts via e-Consult.
Online casino
Home Huisartsen Rustenburg huisarts Amsterdam.
Bijvoorbeeld als u s avonds of in het weekend bij een waarnemend huisarts op de huisartsenpost komt. In spoedsituaties kan dat zelfs van levensbelang zijn. Maar dat kan niet zonder uw toestemming. Veel patienten hebben nog niet aan gegeven of zij toestemming geven. Aan deze patienten vragen wij de folder die bij de balie ligt goed door te lezen en het toestemmingsformulier in te vullen. Dit kan ook digitaal via www.volgjezorg.nl. Ook als u geen toestemming geeft! Het LSP is goed beveiligd en voldoet aan zeer strenge beveiligingseisen voor de gebruikers ervan. Meer informatie onderaan deze pagina onder Nieuws. Huisartsen Rustenburg heeft op dit moment geen ruimte voor nieuwe patienten. Wij merken dat steeds vaker een beroep wordt gedaan op de huisartsenzorg. Bijvoorbeeld omdat ouderen langer zelfstandig blijven wonen en patienten na een ziekenhuisopname eerder ontslagen worden. De extra zorg voor deze patienten valt onder onze verantwoordelijkheid. Omdat wij de zorg voor al onze patienten optimaal willen houden, streven wij naar een iets kleinere praktijk. over de praktijk. Spoednummer 020-6790109 keuze 1. 1073 GJ Amsterdam Telefoon.:
de praktijk Ubbens Statius Muller huisartsen.
In samenwerking met de Universiteit van Amsterdam leiden we in de praktijk basisartsen op tot huisartsen. Dat is niet alleen leerzaam voor de huisarts in opleiding, maar verrijkt ons ook met de nieuwste kennis. Onze praktijk is NHG-geaccrediteerd, dit is het kwaliteitskeurmerk van het Nederlands Huisarts Genootschap.
Home Huisartsenpraktijk de Pijp.
Schrijf je in bij onze praktijk. Wij zijn een huisartsenpraktijk in het hart van de Pijp in Amsterdam met twee mannelijke huisartsen, twee doktersassistentes, twee praktijkondersteuners, een psycholoog en een huisarts in opleiding van het AMC. Huisartsenpraktijk Franssen en Wijsmuller.
Huisartsenpraktijk Franssen Wijsmuller Amsterdam.
Vergelijkingshulp verpleging en verzorging thuis. Er zijn 2 specialisten werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Huisartsenpraktijk Franssen Wijsmuller, Amsterdam. Zorginstelling Huisartsenpraktijk Franssen Wijsmuller, Amsterdam. Alle huisartsenpraktijken in Amsterdam. Alle zorgaanbieders in Amsterdam. Partners van ZorgkaartNederland. Wat is ZorgkaartNederland? Hoe werkt ZorgkaartNederland? Over de initiatiefnemer.

Contacteer ons