Meer resultaten voor huisarts amsterdam de pijp

Locaties en openingstijden Atalmedial.
Overzicht afnamelocaties regio Amsterdam PDF. Overzicht afnamelocaties regio Kennemerland PDF. Overzicht afnamelocaties regio Alphen/Leiden/Leiderdorp PDF. Overzicht afnamelocaties regio Flevoland PDF. Als er geen eindtijd is vermeld, betekent het dat u alleen terecht kunt op de genoemde begintijd. Zodra alle patiënten zijn geholpen, vertrekt de trombosedienst medewerker naar de volgende afnamelocatie.
huisartsenpraktijk
Fysiotherapie van Wou Amsterdam Oud-Zuid en De Pijp Amsterdam.
Onze praktijk bestaat sinds 1 augustus 1985. Het werkgebied omvat het stadsdeel de Pijp en een deel van de rivierenbuurt in Amsterdam Zuid en Oud-Zuid. Er wordt samengewerkt met vele verwijzende huisartsen. Sinds 16 januari 2006 zijn wij in de nieuwbouw gevestigd van het Quartier Latin.
brandstof prijzen
Huisartsen Kuiper Huisartsen Kuiper.
Huisartsen Kuiper, Kuipersstraat 151a Amsterdam De Pijp, Oud-Zuid is een samenwerkingsverband tussen drie huisartspraktijken. Ubbens Statius Muller. Door deze samenwerking vergroten we onze mogelijkheden: uitbreiding van ons team met een praktijkondersteuner somatiek en ggz, het opleiden van huisartsen en continue waarneming voor elkaar binnen het pand tijdens vakantie en nascholing.
aparte fotolijsten
Getaway Travel Winnaar. Getaway Travel.
Another afternoon at Ipanema beach, Rio de Janeiro. Esmée van der Ven uit Amsterdam: Ik ben helemaal overdonderd en verrast dat ik gewonnen heb! Deze foto was eerlijk gezegd een lucky shot, een van de eerste foto's' die ik maakte tijdens mijn reis door Brazilië.
Firewall
de praktijk Ubbens Statius Muller huisartsen.
In samenwerking met de Universiteit van Amsterdam leiden we in de praktijk basisartsen op tot huisartsen. Dat is niet alleen leerzaam voor de huisarts in opleiding, maar verrijkt ons ook met de nieuwste kennis. Onze praktijk is NHG-geaccrediteerd, dit is het kwaliteitskeurmerk van het Nederlands Huisarts Genootschap.
tattoo
AT5.
groepsaccommodatie 20 personen
Home Huisartsen Rustenburg huisarts Amsterdam.
In de avond, de nacht en het weekend is de Huisartsenpost Amsterdam bereikbaar op telefoonnummer 088-0030600. Praktijk open voor nieuwe patienten. We hebben weer ruimte voor nieuwe patienten. Onder het kopje Inschrijving boven aan deze pagina vindt u meer informatie en een inschrijfformulier. U kunt dit formulier ingevuld en ondertekend inleveren bij onze balie. Vergeet niet een kopie van uw paspoort of rijbewijs mee te nemen. Online afspraak maken. Het is mogelijk om online een afspraak te maken met uw eigen huisarts.
VPN
Likdoorn Verwijderen Asepsis. Likdoorn Verwijderen Asepsis.
Twijfel dan niet langer, trek de stoute schoenen aan om dat vervelende ding weg te laten halen en maak een afspraak bij Asepsis in Amsterdam. Na het verwijderen is de pijn meteen weg. We geven ook advies over hoe de likdoorn voorkomen kan worden, of in ieder geval lang uitgesteld. EEN MEDISCH PEDICURE SNIJD DE LIKDOORN WEG. Voor het weg halen van een likdoorn kan je niet bij iedere pedicure salon terecht. De meesten doen alleen de cosmetische kant van voetverzorging: het eelt van de voetzool wordt gevijld en de nagels mooi gelakt. Medische ingrepen doen zij niet. Bij Asepsis op de Ceintuurbaan in de Amsterdamse Pijp werken goed opgeleide medische pedicures met veel ervaring.
leenmans

Contacteer ons