Resultaten voor huisarts amsterdam noord tuindorp oostzaan

huisarts amsterdam noord tuindorp oostzaan
Huisartsenpraktijk Tuindorp Nieuwendam Welkom op de website van huisartsen Tuindorp Nieuwendam.
1023 TR Amsterdam. Waar staan wij voor? E consult, afspraak, recept. Huisartsen Tuindorp Nieuwendam. Jongen Bartelsman Weber. de Haas Hullegie Zwarts Ras. avond, nacht, weekend. Welkom op de website van huisartsen Tuindorp Nieuwendam. In ons gezondheidscentrum zijn twee huisartsenpraktijken gevestigd. De doktersassistentes, de praktijkondersteuner voor diabetes, hart, en vaatziekten en de praktijkondersteuners voor geestelijke gezondheidszorg werken voor alle huisartsen. Wij hebben een assistente die zich bezighoudt met de ouderenzorg. Wij bieden ook reizigersadvies aan. Onder het kopje medewerkers leest u meer over ons. Wij zijn geopend en telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Kijk voor u een afspraak maakt bij ons eerst op www.thuisarts.nl. Hier vindt u betrouwbare informatie van uw arts. U kunt de informatie gebruiken.: om klachten zelf aan te pakken. als u zich afvraagt wanneer u naar de huisarts moet gaan.
glashandel amsterdam oost
Orion, Orionplantsoen 1A, 1033 VG Amsterdam.
Huisarts in Zuid-Oost. Een centrum voor eerstelijns gezondheidszorg in Amsterdam Oost met 5 huisartsenpraktijken, de Linnaeusapotheek, een praktijk voor fysiotherapie, tandarts Schoone, verloskundig echocentrum Oost en de psychologen Terwiel en Huber. MC Tuindorp Oostzaan. Medisch centrum met huisartsen Berghoef en Slegt, kinderartsen, apotheek, psychologie, tandartsen, mondhyginiste, praktijk voor fysiotherapie, Mensendieck en logopedie, ditiste, prikpost en Van Boxtel hoorwinkel in Noord.
wieringen prins hoveniers
Welkom bij huisartsenpraktijk Antarus Huisartsenpraktijk Antarus.
Enquete huisarts K. Bouman 20 februari 2019. Toggle navigation Menu. Welkom bij huisartsenpraktijk Antarus. Inschrijven als nieuwe patient. Volg je zorg. Eigen risico 2020. Avond, nacht en weekenddienst. Assistentie en praktijkondersteuning. Diabeteszorg via een zorggroep. Jaarverslag Zorggroep Noorderzorg. Privacy reglement praktijk. Klik om in te loggen. Spoednummer 020 6315280 keuze 1. 1033 CB Amsterdam E-mail.:
amsterdam noord restaurant
Huisartsenpraktijk Meteorensingel Amsterdam.
Adres Meteorensingel 33. 1033 CB Amsterdam. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 2 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. 19 augustus 2019 Goedgekeurd door de redactie. Mijn waardering gaat uit naar Dr. Berghoef en zijn medewerkers.Mijn moeder is meer dan 30 jaar patiƫnt geweest van deze huisarts en is altijd adequaat geholpen door de arts en zijn.
vacatures kinderopvang amsterdam
Medisch Centrum Tuindorp-Oostzaan MCTO te Amsterdam.
Fysiotherapeuten in Utrecht. Fysiotherapeuten in Den Haag. Huisartsen in Amsterdam. Huisartsen in Rotterdam. Huisartsen in Utrecht. Huisartsen in Den Haag. Zoek huisarts op naam. Wie zijn wij? Zo werkt ZorgKiezer.nl. In de media. Zo neem je contact met ons op.
pedicure amsterdam oost
Route Mensendieck Amsterdam Noord.
Onze praktijk is gevestigd op de begane grond van het Medisch Centrum Tuindorp Oostzaan. Het medisch centrum is gelegen in de voormalige Julianaschool en ligt vlakbij het Aldebaranplein. Er is voldoende onbetaalde parkeergelegenheid aanwezig. De praktijk is bereikbaar met bus 35 halte Meteorensingel en met bus 36 halte Ananasplein. Bereikbaarheid locatie Molenwijk.: Onze praktijk is gevestigd op de begane grond van het Gezondheidscentrum Molenwijk. Het gezondheidscentrum ligt naast het busstation Molenwijk en de bibliotheek, tegenover winkelcentrum Molenwijk en in hetzelfde gebouw als de apotheek. De parkeerplaats van het winkelcentrum is een blauwe zone waar u met een parkeerkaart gratis 25, uur kunt parkeren. Met bus 36 en 35 halte Molenwijk is de praktijk goed bereikbaar. Gemaakt in Amsterdam Noord.
amsterdam restaurant
Fysiotherapie GOED Tuindorp-Oostzaan Huisartsenpraktijk Molkenboer.
1033 PK Amsterdam. 020 49 101 20. Impressie praktijk Tuindorp Oostzaan. Team Fysiotherapie GOED Tuindorp Oostzaan. Routebeschrijving Fysiotherapie GOED Tuindorp Oostzaan. De praktijk is gelegen in het nieuwe gedeelte van Tuindorp Oostzaan vlak bij de Bongerd, de Buiksloterham en de NDSM-werf.
suninvestbvba.be
praktijk amsterdam huisarts baarsjes huisarts amsterdam noord tuindorp oostzaan.
Meer resultaten voor huisarts amsterdam noord tuindorp oostzaan. huisarts amsterdam west. huisarts in amsterdam. huisarts amsterdam baarsjes. huisarts amsterdam noord tuindorp oostzaan. huisarts amsterdam de pijp. huisarts staal amsterdam. huisarts amsterdam noord tuindorp oostzaan. huisarts zwart amsterdam. huisarts staatsliedenbuurt amsterdam.
psycholoog amsterdam west

Contacteer ons