Resultaten voor huisarts amsterdam noord tuindorp oostzaan

Fysiotherapie Amsterdam Noord Amerbos Direct een afspraak.
Dan is het mogelijk om fysiotherapie aan huis te krijgen. Hiervoor heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts. Onze fysiotherapeuten komen graag bij u langs voor een behandeling aan huis, zodat u zo snel mogelijk weer uw dagelijkse bezigheden kunt oppakken. Direct een afspraak maken met één van onze specialisten? Neem contact met ons op. De FysioHolland App is uw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heeft u alle gegevens rondom uw afspraak bij de hand. Via onze app ontvangt u herinneringen van uw afspraak en als het weer tijd is voor uw oefeningen. Ook kunt u de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die uw fysiotherapeut specifiek op uw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met u aan een snel herstel. Download de app! Locaties in de buurt. Amsterdam Noord Loenermark.
hurkmans loodgieter haarlem
Huisartsenpraktijk Molenwijk in Amsterdam: Uw Arts Online.
Molenwijk 18 1035EG Amsterdam. Huisartsen in opleiding. Uw medische gegevens electronisch delen? Tips voor op Reis. Sinds woensdag 30 januari zijn de online diensten van onze praktijk ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet met ons communiceren. Om hier gebruik van te kunnen maken, dient u een account aan te vragen in het menu bij Patientenportaal. Download de Uw Zorg online app in de App Store iOS of Google Play Android. U krijgt hiermee veilig toegang tot uw medicatieoverzicht, u kunt eerder voorgeschreven medicijnen bestellen, online een afspraak maken in de agenda van uw huisarts en een eConsult starten!
wieringen prins hoveniers
Huisartsenpraktijken Medisch centrum Tuindorp Oostzaan.
1033 CB AMSTERDAM. 020 631 52 80. De praktijk is geopend op alle werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. Op woensdagmiddag na 13.00 uur en de andere dagen na 16.30 uur is er geen assistente aanwezig.Voor spoed is de huisarts dan bereikbaar via de spoedlijn. Medisch Centrum Tuindorp Oostzaan Alle rechten voorbehouden Ontwerp realisatie: Opvallend Genoeg.nl Marketing: Dignum SMART Marketing.
huisartsenpraktijk
Home Huisartsenpraktijk Orion huisarts Amsterdam.
Ook op de overige dagen is er een vrouwelijke huisarts in opleiding aanwezig: Kiry Schene. Sander Eijking werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Tot ziens in onze praktijk! doe de test. Is mijn gewicht goed? Ben ik kleurenblind? Wanneer beval ik? Hoe lang word ik? Heb ik griep? Spoednummer 020 6315351 keuze 1. 1033 VG Amsterdam Telefoon.: 020 6315351 Receptenlijn.: 020 3371499 Fax.: 020 6319977 Routebeschrijving. Wilt u zich registreren? Ik kan niet inloggen. Vind een zorgaanbieder in Amsterdam NH. Links in de regio. Toggle navigation Menu. Persoonlijke zorg in Tuindorp Oostzaan.
tweedehands auto prijzen
Praktijk Molkenboer in Amsterdam Huisarts Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Informatie over Praktijk Molkenboer in Amsterdam. Huisartsenpraktijk Molkenboer is een moderne, goed georganiseerde praktijk in Amsterdam Noord. De praktijk is gelegen in tuindorp Oostzaan, vlakbij de Bongerd en de Buiksloterham en het NDSM-terrein. We zijn alle werkdagen geopend en werken met drie huisartsen: Jasper Molkenboer, Peter-Paul Molkenboer en Maaike van Rooden. Op dit moment hebben we voldoende ruimte om nieuwe patiënten aan te nemen.Bezoek onze website voor meer informatie. Praktijk Molkenboer is geverifiëerd door eigenaar. Onze bezoekers over Praktijk Molkenboer in Amsterdam. Algemene indruk van dit bedrijf.: Beoordeling service van dit bedrijf.: Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf.: Reviews over Praktijk Molkenboer in Amsterdam. Hoe is deze score opgebouwd? Niks anders dan prima service en een lieve huisarts, met veel geduld en kennis van zaken.
snel klaarkomen
Huisartsenpraktijk Tuindorp Nieuwendam Medewerkers.
1023 TR Amsterdam. Waar staan wij voor? E consult, afspraak, recept. Huisartsen Tuindorp Nieuwendam. Jongen Bartelsman Weber. de Haas Hullegie Zwarts Ras. avond, nacht, weekend. Ine de Haas. Suzanne de Wijs. Ine de Haas Huisarts. Vanaf 1996 ben ik werkzaam als huisarts in Amsterdam-Noord, Nieuwendam.
vaatwasser inbouw
Oud doktershuis bij Amsterdam Arts en Auto.
Al 16 jaar ontvangt Lia Kwint-Kruse gasten in de bb die zij is gestart in het oude doktershuis waar haar man, die huisarts was in Amsterdam-Tuindorp Oostzaan, drie decennia lang zijn praktijk had. Het huis was oorspronkelijk een huurhuis van de gemeente Amsterdam uit de jaren twintig, dat door in totaal vier huisartsen is bewoond.
oranje casino
Over de praktijk Tandartsenpraktijk Goos Thio.
Neem dan contact op via 020 633 16 11. Bent u op zoek naar een andere medisch specialist? De volgende medisch specialisten vindt u tevens in het Medisch Centrum Tuindorp-Oostzaan.: Apotheek: BENU Apotheek Tuindorp Oostzaan. Huisarts: Huisartsenpraktijk Meteorensingel. Prikpost: Boven IJ Ziekenhuis.
glashandel amsterdam west

Contacteer ons