Resultaten voor huisarts amsterdam noord tuindorp oostzaan

Huisarts Amsterdam-Noord Amsterdam Noord.
088 003 0600. Huisarts Amsterdam-Noord en praktijken.: Beverwijkstraat 9C, 1024 VR Amsterdam. 020 494 0229. Noord Huisartsen Doets van den Dungen. Wingerdweg 11, 1031BW Amsterdam. 020 636 0413. Huisartsen Tuindorp Nieuwendam. Avenhornstraat 41, 1023 TR Amsterdam. Praktijk de Haas Floris 020 6374747.
glashandel amsterdam west
Huisartsenpraktijk Tuindorp Nieuwendam Welkom op de website van huisartsen Tuindorp Nieuwendam.
1023 TR Amsterdam. Waar staan wij voor? E consult, afspraak, recept. Huisartsen Tuindorp Nieuwendam. Jongen Bartelsman Weber. de Haas Hullegie Zwarts Ras. avond, nacht, weekend. Welkom op de website van huisartsen Tuindorp Nieuwendam. In ons gezondheidscentrum zijn twee huisartsenpraktijken gevestigd. De doktersassistentes, de praktijkondersteuner voor diabetes, hart, en vaatziekten en de praktijkondersteuners voor geestelijke gezondheidszorg werken voor alle huisartsen. Wij hebben een assistente die zich bezighoudt met de ouderenzorg. Wij bieden ook reizigersadvies aan. Onder het kopje medewerkers leest u meer over ons. Wij zijn geopend en telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Kijk voor u een afspraak maakt bij ons eerst op www.thuisarts.nl. Hier vindt u betrouwbare informatie van uw arts. U kunt de informatie gebruiken.: om klachten zelf aan te pakken. als u zich afvraagt wanneer u naar de huisarts moet gaan.
hurkmans loodgieter haarlem
Oud doktershuis bij Amsterdam Arts en Auto.
Al 16 jaar ontvangt Lia Kwint-Kruse gasten in de bb die zij is gestart in het oude doktershuis waar haar man, die huisarts was in Amsterdam-Tuindorp Oostzaan, drie decennia lang zijn praktijk had. Het huis was oorspronkelijk een huurhuis van de gemeente Amsterdam uit de jaren twintig, dat door in totaal vier huisartsen is bewoond.
huisartsenpraktijk
Huisartsen in Tuindorp Oostzaan Oozo.nl.
De onderneming Sophie Brühl Huisarts is gevestigd op Argostraat 40 te Amsterdam en is actief in de branche huisartsen. Amsterdam Tuindorp Oostzaan Tuindorp Oostzaan Oost 1033EG. Donderdag 1 januari 2015. Opgericht in maart 2013. De onderneming Huisartsenpraktijk Antarus is gevestigd op Antarusstraat 18-20 te Amsterdam en is actief in de branche Praktijken van huisartsen. Amsterdam Tuindorp Oostzaan Tuindorp Oostzaan Oost 1033JL. Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio? Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Tuindorp Oostzaan. Buurten in Tuindorp Oostzaan. Amstel III deel A/B Noord.
oranje casino
Huisartsenpraktijk Molenwijk in Amsterdam: Uw Arts Online.
Molenwijk 18 1035EG Amsterdam. Huisartsen in opleiding. Uw medische gegevens electronisch delen? Tips voor op Reis. Sinds woensdag 30 januari zijn de online diensten van onze praktijk ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet met ons communiceren. Om hier gebruik van te kunnen maken, dient u een account aan te vragen in het menu bij Patientenportaal. Download de Uw Zorg online app in de App Store iOS of Google Play Android. U krijgt hiermee veilig toegang tot uw medicatieoverzicht, u kunt eerder voorgeschreven medicijnen bestellen, online een afspraak maken in de agenda van uw huisarts en een eConsult starten!
hoe moet je een powerpoint maken
Fysiotherapie Amsterdam Noord Amerbos Direct een afspraak.
Dan is het mogelijk om fysiotherapie aan huis te krijgen. Hiervoor heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts. Onze fysiotherapeuten komen graag bij u langs voor een behandeling aan huis, zodat u zo snel mogelijk weer uw dagelijkse bezigheden kunt oppakken. Direct een afspraak maken met één van onze specialisten? Neem contact met ons op. De FysioHolland App is uw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heeft u alle gegevens rondom uw afspraak bij de hand. Via onze app ontvangt u herinneringen van uw afspraak en als het weer tijd is voor uw oefeningen. Ook kunt u de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die uw fysiotherapeut specifiek op uw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met u aan een snel herstel. Download de app! Locaties in de buurt. Amsterdam Noord Loenermark.
wieringen prins hoveniers
Fysiotherapie GOED Tuindorp-Oostzaan Huisartsenpraktijk Molkenboer.
Fysiotherapie GOED Tuindorp-Oostzaan. 1033 PK Amsterdam. 020 49 101 20. Impressie praktijk Tuindorp Oostzaan. Team Fysiotherapie GOED Tuindorp Oostzaan. Routebeschrijving Fysiotherapie GOED Tuindorp Oostzaan. De praktijk is gelegen in het nieuwe gedeelte van Tuindorp Oostzaan vlak bij de Bongerd, de Buiksloterham en de NDSM-werf.
relatiegeschenken
Huisartsenpraktijk Tuindorp Nieuwendam Medewerkers.
1023 TR Amsterdam. Waar staan wij voor? E consult, afspraak, recept. Huisartsen Tuindorp Nieuwendam. Jongen Bartelsman Weber. de Haas Hullegie Zwarts Ras. avond, nacht, weekend. Ine de Haas. Suzanne de Wijs. Ine de Haas Huisarts. Vanaf 1996 ben ik werkzaam als huisarts in Amsterdam-Noord, Nieuwendam.
SEO

Contacteer ons