Resultaten voor huisarts leferink amsterdam

Independer.
latex spuiten
Futureproof.
Schakel de helpdesk in. Chat, bel 030-2305600 of mail met MVO Nederland, krijg direct antwoord en vind je weg. Deel je oplossing. Help uitdagingen op te lossen, word zichtbaar met jouw succesverhaal. Vergroot je netwerk, ontmoet duurzame ondernemers en help elkaar.
VPN
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
huisartsenpraktijk
Aanwezigheid artsen Huisartsen Rustenburg huisarts Amsterdam.
van Laatum: wisselende dagen.; Leferink: maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag.; Nods: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag.; Swart, huisarts in opleiding: wisselende dagen.; Duineveld, huisarts in opleiding: wisselende dagen. Spoednummer 020-6790109 keuze 1. 1073 GJ Amsterdam Telefoon.: Inloggen voor patiƫnten. Wilt u zich registreren?
shell tankpas
FF 300x250.
schilderijlijst
Besteed OI-geld aan ICT PM Netwerk MedischOndernemen.
Leferink is huisarts in Amsterdam en voorzitter van Transmuraal Platform Amsterdam SIGRA. De OI-financiering is alleen een nieuwe manier om het beschikbare geld voor samenwerking te verdelen. Het doel is om efficiƫnter samen te werken en nog meer de juiste zorg op de juiste plek te leveren.
Conversie betekenis
Home Huisartsen Rustenburg huisarts Amsterdam.
In de avond, de nacht en het weekend is de Huisartsenpost Amsterdam bereikbaar op telefoonnummer 088-0030600. Praktijk open voor nieuwe patienten. We hebben weer ruimte voor nieuwe patienten. Onder het kopje Inschrijving boven aan deze pagina vindt u meer informatie en een inschrijfformulier. U kunt dit formulier ingevuld en ondertekend inleveren bij onze balie. Vergeet niet een kopie van uw paspoort of rijbewijs mee te nemen. Online afspraak maken. Het is mogelijk om online een afspraak te maken met uw eigen huisarts.
tattoo
Waarderingen over Huisarts Leferink, J.A.
Dokter Leferink vind ik een hele prettige huisarts. In de 7 jaar dat hij mijn huisarts is heb ik gelukkig de deur niet plat hoeven lopen, maar de keren dat ik een beroep op hem heb gedaan heeft hij. Huisartsenpraktijk Huisartsenpraktijk Rustenburg Amsterdam.
simulatie autoverzekering

Contacteer ons