Op zoek naar huisarts leferink amsterdam?

Home Huisartsen Rustenburg huisarts Amsterdam.
van Laatum, aanwezig op wisselende dagen.; Leferink, aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.; Nods, aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Huisartsen in opleiding. Duineveld, tot en met april 2019.; Swart, tot en met augustus 2019. De praktijk is iedere werkdag bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur. Er is geen inloopspreekuur, s preekuur is alleen volgens afspraak. Van maandag tot en met donderdag is er tussen 17.00 en 18.00 uur spreekuur bij een van de huisartsen voor niet-spoedeisende gevallen Dit is op wisselende dagen en alleen volgens afspraak. De assistentes zijn vanaf 17.00 uur niet meer aanwezig om uw vragen te beantwoorden. De praktijk is vanaf 17.00 uur ook niet meer telefonisch bereikbaar zie hieronder. Iedere werkdag zijn wij tussen 8.00 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 020-6790109. Bij spoedgevallen tijdens praktijkuren belt u 020-6790109 en kiest u optie 1. Bel 112 bij een levensbedreigende situatie! In de avond, de nacht en het weekend is de Huisartsenpost Amsterdam bereikbaar op telefoonnummer 088-0030600.
Lg
Besteed OI-geld aan ICT PM Netwerk MedischOndernemen.
Leferink is huisarts in Amsterdam en voorzitter van Transmuraal Platform Amsterdam SIGRA. De OI-financiering is alleen een nieuwe manier om het beschikbare geld voor samenwerking te verdelen. Het doel is om efficiƫnter samen te werken en nog meer de juiste zorg op de juiste plek te leveren.
lto3 kopen
Medewerkers Huisartsen Rustenburg huisarts Amsterdam.
Swart, arts, specialiseert zich tot huisarts. Ayse Cakir somatiek. Marilijn Heemskerk somatiek. Wija Velt somatiek. Helen Volmer geestelijke gezondheidszorg. Marie Anne Kluijver. Carry van der Maas. Anita van Manen. Sanne de Rooij. Judith van Tijn. Deel deze pagina met anderen. Spoednummer 020-6790109 keuze 1. 1073 GJ Amsterdam Telefoon.:
GOOGLE
Aanvullende verhalen Stichting Historische Sociƫteit Enschede-Lonneker.
Over bombardementen, Jodenvervolging, Klaas de Rook en het OPhO en huisarts Van Hoorn. De spijkers op de deur van Museumlaan 7 in Roombeek zijn vijftien kleine kunstwerkejes van Marie Eitink: waterwezens. Mevrouw Steneker gaf vanaf 1955 lang les op de Huishoudschool in het Walhofspark.
Bureau
Your LemonPI Creative.
Futureproof.
Schakel de helpdesk in. Chat, bel 030-2305600 of mail met MVO Nederland, krijg direct antwoord en vind je weg. Deel je oplossing. Help uitdagingen op te lossen, word zichtbaar met jouw succesverhaal. Vergroot je netwerk, ontmoet duurzame ondernemers en help elkaar.
Independer.
Huisarts Leferink, J.A.
Huisarts Leferink, J.A. Werkzaam bij Huisartsenpraktijk Rustenburg, Amsterdam. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 7 waarderingen. Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg.

Contacteer ons