Resultaten voor huisarts staatsliedenbuurt amsterdam

GZC Vlaanderen SAG Amsterdam.
Kijk bij onze zorgverleners om te lezen welke diensten wij aanbieden. Uw huisarts in Amsterdam Nieuw-West. Onze huisartsen staan op werkdagen van 08.00 17.00 uur voor u klaar. Bovendien houden de huisartsen ook ochtend en/of avondspreekuren. Ga naar huisartsenpraktijk voor overige praktische informatie.
huisartsenpraktijk
Huisarts Staatsliedenbuurt, Zutphen De Telefoongids.
Huisarts in Staatsliedenbuurt. Huisarts in Staatsliedenbuurt, Zutphen. Hospice Zutphen Stichting. Thorbeckesingel 2, 7204KS, Zutphen. Hospice Zutphen is een klein en huiselijk hospice dat ruimte biedt aan 5 gasten. Mensen van iedere levensovertuiging zijn er welkom. De professionele zorg wordt verl Lees meer.
vlies deken
GZC Zeeburg SAG Amsterdam.
Als iedere seconde telt.: Welkom bij SAG-gezondheidscentrum Zeeburg. In ons gezondheidscentrum werken huisartsen nauw samen met andere zorgverleners. U kunt daardoor rekenen op persoonlijke zorg van hoge kwaliteit in elke levensfase en op elk gebied. Wij leveren zorg aan inwoners van Amsterdam Oost. Lees hier hoe u zich kunt inschrijven. In ons gezondheidscentrum vindt u een uitgebreid zorgaanbod onder één dak. Behalve huisartsen werken er ook andere zorgverleners in ons centrum. Kijk bij onze zorgverleners om te lezen welke diensten wij aanbieden. Uw huisarts in Amsterdam Oost. Onze huisartsen staan op werkdagen van 08.00 17.00 uur voor u klaar. Bovendien houden de huisartsen ook ochtend en/of avondspreekuren. Ga naar huisartsenpraktijk voor overige praktische informatie. In ons online patiëntenportaal kunt u afspraken met uw huisarts of praktijkondersteuner inplannen, herhaalrecepten aanvragen en een eConsult voeren met uw huisarts. Bij online diensten vindt u meer informatie over ons portaal en leest u hoe u zich kunt aanmelden. 2 april 2019. Per 1 april is op maandag en donderdag Lisa van Nijen bij ons werkzaam, zij is basisarts die de opleiding tot huisarts zal gaan volgen. Zij heeft ervaring op het gebied van interne geneeskunde. Zij werkt onder supervisie van de huisarts.
origineel dartbord
Huisartsenpraktijk Haarlemmerpoort Welkom.
Zo ziet u, uw praktijk is steeds op zoek naar mogelijkheden u beter te helpen! Huisartsenpraktijk Haarlemmerpoort is een huisartsenpraktijk gelegen aan de van Limburg Stirumstraat 20A, in de Staatsliedenbuurt Westerpark, vlak achter de Haarlemmerweg. Het is een kleinschalige praktijk, bestaande uit 2 vaste huisartsen. Wij staan voor persoonlijke en kwalitatief goede zorg en streven naar een laagdrempelig contact met onze patiënten. Bij ons kunt u terecht voor vragen over uw gezondheid, voor advies en een luisterend oor. Wij proberen als dokter samen met de patiënt tot de beste oplossing te komen van het probleem of de klacht.
winkelcentrum stein
GZC De Vaart SAG Amsterdam.
Uw huisarts in Amsterdam Nieuw-West. Onze huisartsen staan op werkdagen van 08.00 17.00 uur voor u klaar. Bovendien houden de huisartsen ook ochtend en/of avondspreekuren. Ga naar huisartsenpraktijk voor overige praktische informatie. In ons online patiëntenportaal kunt u afspraken met uw huisarts of praktijkondersteuner inplannen, herhaalrecepten aanvragen en een eConsult voeren met uw huisarts.
huisartsenpraktijk
Huisartsen Haverkort Stegenga GZC Staatsliedenbuurt.
Navigatie GZC Staatsliedenbuurt. Klachten en tips. Lettergrootte: A A. Over de SAG. SAG Health centers. GC Banne Buiksloot. GC De Keyzer. GC De Vaart. Werken bij SAG. SAG for internationals. Klachten en tips. Categorie: Huisartsen Haverkort Stegenga. Van Hallstraat 200. 1051 HL Amsterdam.
buddha to buddha armband
Gezondheidscentrum Staatsliedenbuurt SAG Amsterdam.
1051 HL Amsterdam. Telnr: 020 686 03 21. Als antwoord op de complexer wordende zorgvraag werd al in de jaren70 door de huisartsen het belang van goede samenwerking met andere hulpverleners ingezien. Er werden zogenaamde home-teams ingericht, die bestonden uit huisartsen, doktersassistenten, maatschappelijk werk en wijkverpleging. Het gezondheidscentrum heeft altijd een voortrekkersrol gespeeld met betrekking tot nieuwe initiatieven. In juli 1984 is Gezondheidscentrum Staatsliedenbuurt in gebruik genomen door drie huisartsenpraktijken.
wordpress website maken gratis
GZC Steigereiland SAG Amsterdam.
U kunt daardoor rekenen op persoonlijke zorg van hoge kwaliteit in elke levensfase en op elk gebied. Wij leveren zorg aan inwoners van Amsterdam IJburg. Lees hier hoe u zich kunt inschrijven. In ons gezondheidscentrum vindt u een uitgebreid zorgaanbod onder één dak. Behalve huisartsen werken er ook andere zorgverleners in ons centrum. Kijk bij onze zorgverleners om te lezen welke diensten wij aanbieden. Uw huisarts op Amsterdam IJburg. Onze huisartsen staan op werkdagen van 08.00 17.00 uur voor u klaar. Bovendien houden de huisartsen ook ochtend en/of avondspreekuren. Ga naar huisartsenpraktijk voor overige praktische informatie.
petjes bedrukken

Contacteer ons