Resultaten voor huisarts zwart amsterdam

Huisartsenpraktijk De Plantage. Huisarts Plantagebuurt Amsterdam.
Huisarts Joost Swart. Huisarts Andert Tijsma. De praktijk is dagelijks open van 8.00 tot 13.00 uur en op maandag en vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. 020 622 47 48 Plantage Middenlaan 70 1018 DH Amsterdam. Welkom bij de Huisartsenpraktijk De Plantage!
huisarts enschede
Huisarts zwart Amsterdam Pagina 57/62 Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Amsterdam is van oudsher een handelsstad. Ook is Amsterdam erg populair onder toeristen. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Amsterdam, die ook te vinden zijn in de rubriek huisarts zwart! Telefoonnummer Zoeken Amsterdam. Post Nl Amsterdam.
advertenties
Huisartsenpraktijk Tuindorp Nieuwendam Medewerkers.
Voordat ik aan de opleiding tot huisarts begon, heb ik op verschillende afdelingen in het ziekenhuis gewerkt, zowel in Amsterdam, als in het buitenland. Het is voor mij een enorm leuke ervaring om nu in Amsterdam Noord te kunnen werken in een prettig team en in deze levendige, diverse wijk.
SQL database
Huisartsenpraktijk Swart Amsterdam.
1098 PB Amsterdam. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 17 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. 4 oktober 2017 Goedgekeurd door de redactie. In het geval van de kanker en het overlijden van mijn partner een bijzonder betrokken huisarts.
schildersbedrijf amsterdam
Huisartsenpraktijk Swart in Amsterdam: Uw Arts Online huisarts swart 1098pb amsterdam watergraafsmeer oost pascalstraat.
Om u nog beter van dienst te zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer. Wie jarig is, trakteert op lekkers.
Huisartsenpraktijk Swart en Pennings Amsterdam.
Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er zijn 2 specialisten werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Huisartsenpraktijk Swart en Pennings, Amsterdam. Zorginstelling Huisartsenpraktijk Swart en Pennings, Amsterdam. Alle huisartsenpraktijken in Amsterdam. Alle zorgaanbieders in Amsterdam.
Huisartsenpraktijk De Plantage Over onze praktijk.
Joost studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit van Groningen van 1993 tot 2000. Na zijn studie vertrok hij naar Amsterdam om daar voor de GGD te werken met kansarmen in Amsterdam-Zuidoost. Tussen 2006 en 2009 deed hij de specialisatie huisartsgeneeskunde waarna hij tot 2015 werkte als waarnemend huisarts, voornamelijk in Amsterdam Zuidoost en Bos en Lommer.
Home Huisartsenpraktijk Swart en Pennings huisarts Amsterdam.
Huisartsenpraktijk Swart en Pennings. 1095 DT Amsterdam Telefoon.: 020-6940517 Spoedlijn: 020-6925252. doe de test. Is mijn gewicht goed? Ben ik kleurenblind? Wanneer beval ik? Hoe lang word ik? Heb ik griep? Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Swart en Pennings.

Contacteer ons