Resultaten voor de dokter amsterdam

t Doktertje Amsterdam Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Mijn nieuwe favoriete pub. Wij brachten hier twee middagen door, en het is jammer dat ik niet in Amsterdam woon, dan kon ik deze plek vaker bezoeken. Zeer speciale sfeer, en een zeer vriendelijke barman. Mijns inziens is dit nu mijn favoriete pub. 1 Bedank Sverre H H. 30 oktober 2012 beoordeeld via mobiele applicatie. Dokter houdt zijn patienten. Een leuk klein café waar het goed toeven is De sfeer is er ontspannen en de meeste patiënten van deze dokter komen er graag terug, al móet je er je buisje urine wel boven inleveren Het is met café Lacroix aan de Overtoom wellicht.
asko wasmachine
Café De Dokter Het" Doktertje" Rozenboomsteeg 4, Amsterdam, Holland.
Maandspecialiteit Bier Whisky. Café De Dokter. Het" Doktertje" Rozenboomsteeg 4 Amsterdam Holland. Locatie Openingstijden Historie. 1798 2017 Café De Dokter Het" Doktertje" Rozenboomsteeg 4 Amsterdam Holland Volg en like ook de Facebook pagina van Café De Dokter Ontwikkeling en design door Iquity.
VPN
Café de Dokter 21 foto's' 10 reviews Kroegen Rozenboomsteeg 4, Centrum, Amsterdam, Noord-Holland Telefoonnummer Yelp.
Ik denk dat de Dokter, in de volksmond ook wel Doktertje genoemd, het kleinste kroegje van Amsterdam is. In een zijstraatje van de Kalverstraat vindt je dit piepkleine zaakje, bestaande uit een bar, twee tafeltjes binnen en twee tafeltjes buiten.
deurwaarder deventer
Café De Dokter: Amsterdam Nightlife Review 10Best Experts and Tourist Reviews.
Drop by for a drink at the smallest café in Amsterdam: Café De Dokter. Among the options, you'll' find Brand beer and house wines. The cafe is also a great place for whiskey connoisseurs. Drop by for a drink at the smallest café in Amsterdam: Café De Dokter.
hardsteen vloertegels
Café de Dokter in Amsterdam World's' Best Bars.
Café de Dokter. About Café de Dokter. At a Glance: Casual, Beer, Whisky, Serves food. There's' a time capsule quality to Café de Dokter. Hidden down the tiny Rozenboomsteeg alley, the building dates back to the end of the eighteenth century.
Café De Dokter Het Doktertje in Amsterdam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Amsterdam /. Café De Dokter Het Doktertje in Amsterdam. Café De Dokter Het Doktertje. Rozenboomsteeg 4 1012 PR Amsterdam Nederland Kaart.
Cafe De Dokter Kroeg Amsterdam Facebook 81 recensies 37 foto's.'
Vandaag was café de Dokter uitgebreid in het AT5 programma De straten van Amsterdam. Hieronder kan je de uitzending terugkijken! Straten van Amsterdam Rozenboomsteeg Taksteeg. We bezoeken twee zijstraatjes van de Kalverstraat. Minne Dijkstra vertelt over het ontstaan van de Rozenboomsteeg.

Contacteer ons