Op zoek naar huisarts de bruin amsterdam?

Homepage.
Welkom op de website van Huisarts CP de Bruin. Welkom bij onze praktijk. Praktijk: 035-53 838 27Doktersdienst: 0900-1515 tijdens kantoor urenHAP: 088 130 96 00 in avonduren en weekenden. Assistente aanwezig van 7.45-16.00 uur. Voor een consult wordt 10 minuten gepland.
dekbed aldi wol
Huisartspraktijk Hoofdweg 366 Huisarts G. de Bruijn, Huisartsenpraktijk Hoofdweg 366.
Huisartspraktijk Hoofdweg 366. Hoofdweg 366, 1056 DD Amsterdam. 020-6183207 toets 0 bij spoed. Onze medewerkers staan elke dag voor u klaar. Door het gebruik van de WebApp heeft u altijd inzicht in uw medicatie en lab-uitslagen. U kunt binnen 24h bij ons terecht op het spreekuur.
huisartsenpraktijk
Lijst van MDL-artsen in Nederland Patienteninformatie MDL.
Bij de huisarts. Bij de MDL arts. Het medische onderzoek. Lijst van MDL-artsen in Nederland. Hepatitis Behandelcentra in Nederland. Nascholing en accreditatie. HKZ-normenkader voor de endoscopieafdeling. Kwaliteitsvisitatie niet-leden NVMDL. Lijst van MDL-artsen in Nederland. Lijst van MDL-artsen in Nederland. Onderstaande lijst bevat alle MDL-artsen., gerangschikt naar plaats en ziekenhuis. Wijzigingen graag doorgeven via ledenadministratie@mdl.nl. Laatste update: 22 februari 2019. De heer dr. De heer dr. De heer M.E. De heer G.D.N. De heer dr. De heer dr. De heer A.H.A.M. De heer B.W. van der Spek. De heer dr. De heer dr. De heer dr. De heer dr. De heer A. van der Linden. De heer R.F.C. De heer dr. De heer dr. De heer dr. De heer M.W. DC Klinieken Almere. De heer dr. De heer H. De heer M.A. De heer Ph.W. De heer H.J.M. De heer dr. De heer dr. De heer dr. Amsterdam UMC, Loc.
Shell
Used Products Amsterdam Centrum Inkoop-Verkoop-Terugkoop-Inruil.
Used Products Amsterdam Centrum betaalt direct contant geld voor tweedehands maar ook voor nieuwe producten. In onze winkel vindt u een grote dagelijks wisselende voorraad, Van de nieuwste Iphone 7 tot een DeWalt boormachine, van een Ipad tot een Playstation 4, van een game tot een grote LCD televise en ga zo maar door!
x
De Duinstreek Nieuws uit de regio Duinstreek.
SCHOORL Het bestuur van Duinrand S is afgelopen week voor het volgende seizoen een contractverlenging overeengekomen met haar technische staf, bestaande uit hoofdtrainer Martin Rood en assistent Dennis Blaauboer. Meer Sport nieuws. 100-jarige Koorvereniging Bergen voert de Matthäus Passion uit.
kosten website maken
Homepage Vlietnieuws.
Door: Redactie Vlietnieuws. Wie maakt de mooiste, ontroerendste of grappigste foto van de Zoetermeerse Meerpolder? Het Comité 400 jaar Meerpolder daagt alle inwoners van Zoetermeer en Leidschendam-Voorburg die graag fotograferen uit om mee te doen aan een fotowedstrijd over de Meerpolder.
tattoo
Groepspraktijk Huizen.
Van 1982 tot 2001 als doktersassistente werkzaam in de Groepspraktijk. Linda de Bruin. Aanwezig: maandag, dinsdag, donderdag. Werkzaam als POH-somatiek in de Groepspraktijk sinds juni 2018. Aandachtsgebied: patiënten met diabetes, COPD en Astma, preventie hart en vaatziekten, ouderengeneeskunde. Specialisatie vanuit gezondheidsstudies: ouderen en chronisch zieken. Werkte 10 jaar als algemeen, oncologie-en reumaverpleegkundige in UMC en AMC. Tevens 8 jaar als wijkverpleegkundige, o.a. In Huizen en omstreken. Aanwezig: dinsdag, woensdag, donderdag. Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag. Werkzaam in de groepspraktijk sinds 2018. Met jaren ervaring als behandelaar in de basisGGZ en de specialistische GGZ in diverse behandelprogrammas. Binnen de groepspraktijk richt zij zich op alle vragen omtrent psychologische en psychosociale hulpvragen passende binnen de huisartsenpraktijk. Tevens is zij geschoold in de behandeling voor enkelvoudig trauma, rouw en verlies, cognitieve gedragstherapie en is zij EFT-relatietherapeut i.o. Afspraken gaan altijd na overleg met uw huisarts.
Sea
Home Huisartspraktijk de Bruijne huisarts Amsterdam.
Ineke Kagenaar is sinds 2011 werkzaam als huisarts in de praktijk. Bij afwezigheid van een van huisartsen wordt zo mogelijk onderling waargenomen. In het het andere geval zal een waarnemer de werkzaamheden overnemen. Wegens toenemende drukte, is het heleaas momenteel niet mogelijk, om u bij ons in te schrijven als nieuwe patient. Huisartspraktijk de Bruijne. 1011 EL Amsterdam Telefoon.:
baklijsten

Contacteer ons