Resultaten voor huisarts rustenburg amsterdam

Apotheek de Pijp in Amsterdam: Uw Apotheker Online Apotheek, farmaceutische dienstverlening.
Apotheek de Pijp. Kuipersstraat 147 b, 1073ER Amsterdam 020 379 23 07 Tel: 020 379 24 58 Fax.: Ziekten en klachten. Geneesmiddelen mee op reis. Apotheek de Pijp. Kuiperstraat 147B, 1073ER, Amsterdam, Noord-Holland. 020 379 23 07. 020 379 24 58.
freelance
Independer.
lening aflossen berekenen
Huisartsenpraktijk Rustenburg Amsterdam huisartsje.nl.
Huisarts In Nederland. Welkom op de webpagina van Huisartsenpraktijk Rustenburg op huisartsje.nl de beste huisartsen website van Nederland! Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres en contactgegevens. Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Huisartsenpraktijk Rustenburg.
tankpas kopen
Huisartsenpraktijk Rustenburg Huisarts in Amsterdam.
We vertellen het je graag. Lees meer over ZorgKiezer.nl! Hoe laat zijn wij open? Waar kun je ons vinden. 1016 GC Amsterdam. Huisarts Huisartsenpraktijk Rustenburg. Beoordeel Huisartsenpraktijk Rustenburg. 1073GJ Amsterdam Telefoonnummer. Speciale spreekuren en kennisgebieden. Astma COPD en longfunctie. Hart en vaatziekten.
google maps
Huisartsenpraktijk Rustenburg Huisarts in 1073 GJ Amsterdam Zuid Doctena.
Huisarts in Amstelveen. Tandarts in Amsterdam-Centrum. Wilt u meedoen aan het avontuur? Bekijk onze vacatures. Bent u een gezondheidsprofessional? Sluit u vandaag bij ons aan. Neem in geval van nood contact op met: 112. Copyright 2020 DOCTENA Netherlands b.v, Barbara Strozzilaan 201, 1083 HN Amsterdam.
seo bedrijf
Ontslagmedicatie: een pilot in microfinanciering Roha.
Verwerking van ontslagbrieven: een samenwerking van apotheker en huisarts. Tijdens een periode van enkele maanden hebben Ed de Roo apotheker de Pijp en Joost Leferink Huisartsenpraktijk Rustenburg de ontslagmedicatie na opname/polibezoek onder de loep genomen. Uit literatuur is bekend dat er veel fouten worden gemaakt bij overdracht van medicatiegegevens tussen ziekenhuis, apotheker en huisarts.
turbo casino
Huisartsen Rustenburg Rustenburgerstraat 144 D Tel Jaarverslag. Huisartsen Rustenburg PDF Free Download.
De huisartsenpraktijk Rustenburg is gevestigd in de Rustenburgerstraat in de Amsterdamse wijk de Pijp in stadsdeel Oud Zuid. De groepspraktijk bestaat uit vier huisartsen, met patiënten op naam, die allen vier dagen per week aanwezig zijn en een compensatiedag kennen. Daarnaast werken er vijf assistentes en een praktijk ondersteuner huisarts POH, die tevens werkzaam is als VETCer. Voorts is een kwaliteitscoördinator werkzaam en een huisarts in opleiding. In de praktijk is één dag per week een externe psycholoog werkzaam. Tevens wordt medewerking verleend aan de opleiding tot artsen en is soms een co-assistente werkzaam. De praktijk is een zelfstandige organisatie. Zij is als lid aangesloten bij de 1ste lijn Amsterdam.
amandelolie weleda
Chemseks professionals en preventie GGD Amsterdam.
Huisartspraktijk Grooff 1018. Huisarts Joost Leferink 1073 huisartsenrustenburg.nl. Gezondheidscentrum Buiksloterham 1031 https//gzc-bsh.nl/huisarts-in-amsterdam-noord/: Pieter Jan van Empel. Adrie Heijen huisartsheijnen.nl/. Carien Manuels seksuoloog GGD Amsterdam/Sense. Erik van Beek www.sechaarlem.nl. Ceryl Janssen www.seksuologen.nl. Rudolf Steinberger www.living-history.nl Verslavingszorg.: Jellinek www.jellinek.nl behandeling. Drugs Infolijn 020 408 7774. Solutions www.solutions-center.nl Crystal Meth. Castle Craig www.castlecraig.nl Praten met een professional psychosociale problemen.: Psychosociale gezondheid: elke laatste donderdagavond van de maand is een roze professional aanwezig bij de Soa poli van de GGD Amsterdam.
amsterdam

Contacteer ons